Pole Dance Zlín

13114
5.7.11 14:32

Pole Dance Zlín

Holky, nevíte jestli je ve Zlíně nějaké studio, kde vyučují pole Dance??(tanec u tyče) Je to prej super na formování postavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6093
5.7.11 14:53

Jsem zvědavá, jestli někdo o něčem ví.
Před pár týdny jsem se po tom taky pídila, ale našla jsem jen kurzy v Olomouci :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
5.7.11 15:01

Jé, to by se mi líbilo, ještě jsem se po tom nepídila, ale už jsem o tom slyšela a docela bych do toho šla…tak třeba někdo bude vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
5.7.11 15:02

No, ale teď mě napadá, že ono to při kojení nebude asi úplně to pravé ořechové co? :mrgreen: No nic, tak bych do toho šla až příští rok třeba :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
5.7.11 18:15

loci no pokud se nechystáš hned na těžké triky tak to zkus. Já mám tyčku doma (zatím leží složená pod postelí od stěhování ale manžel slíbil do týdne postavit) a ledacos na ní umím z minulosti, tak se nebojím začít při kojení, ale je to fuška…
Jinak o studiu ve Zlíně nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
5.7.11 18:15

A postavu to tvaruje opravdu perfektně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
6.7.11 22:05

Holky, tak Zlín asi nic, zkoušela jsem obvolávat i studia a zatím to nikdo nevyučuje, škoda. Bavilo mě to, ted chodím běhat a na Power plate, ale tohle vypadá na super odvaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
15.7.11 14:58

Tak pole dance ve Zlíně je! Zkuste mrknout tady: http://www.forum-poledance.cz/ poddiskuze studia v čr :palec: Hodně zdaru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
15.7.11 15:01

děkuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
15.7.11 15:14
derida píše:
děkuji!!

nemáš zač :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcelka_xxx
2.3.12 14:09

informace

Ahoj holky,

já jsem ten pole dance ve zlíně nikde nenašla, mohly byste mi prosím poradit ?

• Citovat
  • Upravit
LucinkaJustynka
1.5.12 20:30

:x taky bych rada na tohle chodila ale kamoska mi rekla ze je to jen pro stihle.......tak nevim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
2.5.12 21:15
@LucinkaJustynka píše: :x taky bych rada na tohle chodila ale kamoska mi rekla ze je to jen pro stihle.......tak nevim :nevim:

není, koukni na můj metřík a to měřím 1,64. Když na to budeš mít sebevědomí, tak to dáš
A tvaruje to super, před dvěma lety jsem si tam vytancovala štíhlé nohy a zvedla zadek :palec:
Při kojení určitě lze, sama jsem teď podruhé začla při kojení, navíc holky, jestli jste začátečnice, tak ani složité prvky prostě nedáte, na ně je potřeba už technika a samozřejmě síla, která se teprve buduje. začátečníci se spíš „vrtí“ a trénují jednoduché otočky (i ty dají pěkně zabrat)

Jediné, co jsem řešila byl císařský řez, ale to už pro mírně pokročilé - začínají inverty (polohy hlavou dolů), do kterých se chodí přes „výmyk“, ale pět měsíců po císaři jsem to v pohodě dala :palec:

držím palce, je to fakt zábava a postava se fakt zpevní :palec:

• Citovat
  • Upravit
15887
2.5.12 21:22

No mě to hrozně láká, teď už jsem před týdnem konečně i odstavila prcka, tak bych možná mohla začít :palec:
Je tu holky některá z vás, zlínských, které chtějí taky teprve začít? Že bych tam nebyla tak sama :think: :mrgreen: Ačkoliv nevím, kdy se tam dokopu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
2.5.12 21:34

Holky, tak já to teď znova hledám, a vypadá to, že to ve Zlíně snad už nefunguje 8o :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková