Kafe ve 14ti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
262
30.11.17 20:15

Nepřipadá mi to jako katastrofa..Ve 14ti letech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
30.11.17 21:31

Piti kavy ano- prilezitostne, 5 denne NE a to bez diskuze. Proste bych nedovolila.

A obhajovat to tim, ze jsou i horsi veci na svete- cigara, alkohol, drogy… To mi prijde uplne mimo misu… Neco jako- vsak nevadi, ze ukradl jen zvykacku, hlavne ze neukradl prachy nebo nekoho nezabil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
1.12.17 03:07

Memu synovi je tedy uz 16,ale kafe uz nejakou dobu pije a nejak by me nenapadlo mu to zakazovat :think: Nevidim na tom nic spatneho, horsi je, když 10 lete deti piji 2 l koly denne. Co mi tedy neprislo úplne normalni, kdyz jsem pred lety videla, jak prababicka naleva meho tehdy 4 leteho syna kapucinem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
1.12.17 05:24

Zalezi na sile. 5× presso neni zdrave pro nikoho. Ale instantni kafe ma tolik kofeinu, co caj nebo cola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
1.12.17 06:38
@valina1 píše:
Piti kavy ano- prilezitostne, 5 denne NE a to bez diskuze. Proste bych nedovolila.A obhajovat to tim, ze jsou i horsi veci na svete- cigara, alkohol, drogy… To mi prijde uplne mimo misu… Neco jako- vsak nevadi, ze ukradl jen zvykacku, hlavne ze neukradl prachy nebo nekoho nezabil :nevim:
:lol: to mě zajímá, jak bys 14ti leté holce zakázala pít kafe, když mají doma presovač a rodiče ji pravděpodobně vidí jen ráno a pak pozdě odpoledne (pokud predpokladam, ze chodi do školy a práce). :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
1.12.17 08:34

14 leté bych to teda neschvalovala :nevim: sobě schvaluji 2 turky po ránu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí