Kakaní u měsíčního miminka po UM déle jak za 3 dny

2
13.7.26 08:20

Kakaní po UM déle jak 3dny

Zdravím maminky.
Mám měsíční holčičku jsme na UM (beba comfort).
Malá mi ale 4 den už nekaká, bříško tvrdé nemá, před každým papaním cvičíme a dávám gel pupík.
Nepláče a hezky prdí. I tak si stále dělám starosti. Jaký názor na to prosím máte? Volali by jste pediatričce? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
138
13.7.26 08:48

Ano volala, naše pediatrička říkala, že problém právě je pokud to trvá právě déle než 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
13.7.26 09:28

Já takhle vždy poznala, že mám přidat jídlo. Přitom se dítě tvářilo najezeně a spokojeně. Ale neříkám, že to takhle je u všech dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
13.7.26 10:25

Je to normální. Naše miminko také kakalo málo. Zvažovali jsme volat když už to bylo pět dní, ale naštěstí se ten den vykakal. Na kontrole říkala pediatrička že to je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.7.26 10:27

@Katalpaz ano dnes jsem jí právě už volala a tak 15 minut po hovoru se mi vykakala😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
13.7.26 12:24

@Marky1811 tak asi pomohl ten telefon :) dcera byla taky na Bebě a kakala v nějakém období fakt třeba jen jednou za 3 dny. Problémy žádné neměla, je pravda že vyoila spíš méně než tabulkově.
Pak se to ustálilo na 1× denně ve 14:30 :D obě děti jako miminka na UM kakaly relativně málo, pak 1× za den, hodně pravidelně. Docela jsem si to i pochvalovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí