Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Ivettevi píše:
@KatkaX @mijah @Mrňátko holky, a co vy a víkendové kalanetikování, nějaké pokroky?
Tak já zatím opravdu jen víkendově
Holky, mně to s těma dětma prostě nejde
Ale vzpomínam si, když jsem kdysi chodila na hodiny, že nám tam ta paní říkala, ať si to klidně rozdělíme doma po kouskách. To vidím ve svém případě jako jedinou možnost, to by snad mělo fungovat taky, ne?
Že když jsou děti 5 minut hodný, zacvičim si nohy, pak zas břicho, budu si to odškrtávat… No uvidíme. Rotoped tu stojí vedle mě, asi by to chtělo i trochu kardia. Já se ale pořád nemůžu nějak odpíchnout
Přes den mám i náladu, lehnu na zem, mami, kakat. Lehnu znovu, mimino se převalilo břichem na hračku a brečí. No stále něco, však to znáte
A večer mam fakt dost, do háje, už nevim, co se sebou
Za dva měsíce jedem k tchýni a celé jejich rodině, budeme tam v plavkách, bože
No já se propadnu, jsem se od minule pěkně spravila ![]()
@Silky123 To máš ten AM PM Callanetics, že? Oni jsou to stejné cviky jako v tom původním programu, ale rozdělené, taky jsem na to koukala ![]()
Tak to nevím, ale je to prima i odpočinek, ona má C. moc příjemný hlas.
Nejhorší je, že já mám sice o trošku míň než před porodem, ale je to takové třaslavé. Před porodem jsem se věnovala bojovému sportu a tělo bylo pevné a neklepalo se, ach jo…
Až se uzdravím, teď čekám na atb, tak snad začnu cvičit. Jsem zvědavá, jak rychle budou vidět výsledky.
Tak se, ženy, držme
!
Holky, s tím rozdělením na menší části je to moc zajímavé, nemáte s tím zkušenosti? Nebo případně něco k tomu načteného? Já jsem to sice v knížce zahlídla, ale spíš mě zajímá praktická stránka věci. Pokaždé musím udělat to zahřívací kolo? Má to stejné účinky, když budu cvičit 3× denně 20 min., jako když si dám denně hodinovku? Jinak myšlenka je to lákavá, přece jenom v tom shonu přes den najít hodinu je umění a večer pravidelně usínám v obýváku, jen co uložím děti sednu si, že si dám 5 min a pak půjdu něco dělat ![]()
@KatkaX Pokud ti jde především o formování postavy, určitě nebude vadit rozdělit si cvičení do několika etap. Jak už se tady psalo, Callan sama natočila DVD program, kde je jedna sestava na ráno a druhá na večer. Ale když jsem cvičila s tím, že chci maximálně zneškodnit tuk
, tak jsem kalanetiku sice někdy dělala po etapách, ale přidávala jsem k tomu eliptical.
Tak co holky, cvičíte? já přemýšlím, že ji taky jednou týdně budu cvičit, normálně pohyb mám, ale tak na doplnění k ostatnímu cvičení a taky na prodloužení svalů ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala ke cvičení. Po porodu jsem váhu zhubla hned, dokonce mám i míň než před otěhotněním. Ale mám pocit že ta postava stále není ono, jsem strašně rozkydlá, tak bych chtěla zkusit cvičit kalanetiku. Zkusila jsem ji cvičit podle Lenky M. sice ne celou, bohužel ji na uložto mají jen 44min.ale dnes jsem si ještě půjčila knížku v knihovně. Poprvé jsem ji cvičila v úterý, a až dnes přijede babička vozit tak si ji zas zacvičím. Po prvním cvičení jsem cítila hodně záda, nemám je vůbec zpevněná, tak jsem zvědavá jestli u toho vydržím, a jaké budou výsledky
Proto bych se moc ráda k vám přidala abych měla motivaci
tak doufám, že to tu přestane zkomírat, a začnem se dělit vsechny o výsledky
a budem se podporovat!!! ![]()
Tak jak to s vámi vypadá, cvičíte??? já mám dnes odcvičeno, jsem moc ráda že jsem se do toho dokopala, bohužel, vození s babičkou se nekonalo, tak jsem musela až večer. A popravdě se mi nechtělo. Ale dohnalo mě to, že vám budu moc napsat že dnešní den mám odcvičeno!!!
tak holky do toho mi to zvládnem!!nejsme přeci žádné béčka
přeji vám všem hezký den
Já jsem cvičila několikrát (jako během několika let). Ze cviků jsem si udělala vlastní sestavu a tu jsem cvičila každý den nebo skoro každý den. Protože jsem neměla doma ani žebřiny, ani baletní tyč, musela jsem některé cviky vynechat.
Kalanetika na mě působila dobře. Cvičila jsem vždy večer, před spaním. I když jsem měla děti. S nimi to šlo přes den jedině, když spaly.
Měla jsem svou sestavu tak na 15 minut a stačilo to.
Bohužel jsem u toho nevydržela. Ale možná se zase vrátím, když jste mi to tady připomněly
.
Ahoj tak jsem rada, ze nekdo preci jen reaguje:-) ja jsem tyc nahradila hranou kresla rekla bych ze je tak vysoke jako ta tyc
. Taky ji cvicim kdyz malej spi nebo kdyz se postesti a babicka jde vozit. Ale mam problem, ze se mi nechce, tak by mi prave hodne moc pomohlo kdybysme se podporovaly ze sem napisem vysledky nebo ze te den jsme si zacvicily
takhle jsem se hecovala s kamaradkou ale za mesic bylo po cviceni protoze je tehotna.Tak holky piste za kazdy den co budete mit odcviceno fakt Vam to pomuze k motivaci k dalsimu cviceni
a nebo jsem asi takovy lsnoch jen ja???
![]()
Já jsem začala cvičit podle knížky před dvěma lety. Zhubla jsem 12 kg a zcela se mi změnila postava. Mám výborný pocit - cítím své tělo, nebolí mě záda ani hlava a přijde mi, jako bych nad tělěm měla kontrolu, jestli mi rozumíte.
Jen manžel to moc neocenil - prý jsem hubená (má nadváhu) a nemám správné ženské tvary. Cvičím moc ráda - odreagovávám se, ale přiznám se, že poznámky začínají mít vliv na mou psychiku. ![]()
Ještě podotýkám, že cvičím každý den. Ale nyní se snažím méně. Poznámky z jeho strany jsou mi nepříjemné.
Je tady někdo, kdo cvičí?? Ráda bych info - co se komu díky kalanetice podařilo udělat s tělem - ať mám motivaci.