Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak pokud se jedna o bazen na plavani, tak co proste plavky v celku? Ty by vyresily vzhled bricha po porodu.
Já bych se tím fakt netrápila, pokud nemáš nadváhu. Myslím, že lepší je si užít čas strávený s rodinou než řešit nějaké strie a řekni mi, kdo je nemá
![]()
Já mám taky a bazén si užívám. Nejlepší na strie si zajít do solárka, nebo opálení. Není to potom tak strašný. Ale opravdu bych se tím netrápila. Jdeš si to tam užít a ne řešit strie ne?
Hele, znám to moc dobře. Na druhou stranu až u toho bazénu budeš, zjistíš, že postavu do televizního seriálu má málokdo. Taky je mi to vždycky blbé, ale chodím tam kvůli sobě a svým dětem, jakmile se začne řádit, na svůj komplex zapomeneš. Vydrž u cvičení, to rozhodně za to stojí. Bazén si hezky užijte!
Znám to, ač mám velikost 38, stydím se. V mládí jsem vůbec nechodila plavat, jen povinně na střední, pak už ne a pak jsem začla až kvůli dětem. Jsem matka, né modelka, akorát je mi trapně, když potkám nějakého známého chlapa
. Jo a nosím tankini a jinak u vody nejsou jen modelky a modelové, neboj, je tam nedokonalosti dost, bylo by sobecké, kdybys šidila dítě o svou přítomnost u vody jen proto, že se necítíš v plavkách dobře.
Jednodílné plavky a na ostatní se vyprdni
Taky nemám ráda, když se na mě někdo dívá, ale jsem to prostě já a vypadám jak vypadám. Vím, že jsem dřív (před porodem) byla hezká a štíhlá a motivuje mě to, i když zatím bojuji marně. Koukni, jak to prodává třeba Halina
(ano, je to extrém, ale je vyrovnaná a to je podle mě důležité)
Svět má jak hubené ženy, tak i tlusté ženy-a z obou pólů je nás plno. Taky nás miliony rodily a stovky tisíc žen těhotenství a mateřství změnilo. Na názory ostatních se vykašli, musíš si vše uvědomit sama. Já jsem neviděla, že tloustnu a že jdu do extrému bohužel hrozně dlouho…nechápu, jak jsem před sebou mohla utajit váhový rozdíl 30kg, ale povedlo se. Až teď, když mám svou největší váhu v životě jsem se sama sobě zhnusila, ale zároveň je mi pořád dobře a holt se snažím nosit to, co na sobě mám, i když se samozřejmě snažím o to, aby to šlo nějak dolů (ono to není zas tak jednoduché, jak se říká) ![]()
Bod 1 - porid si plavky, ktere zakryji, za co se nejvic stydis - na bricho cele plavky nebo pak tankiny nebo jak se tomu nadava - takove ty s „tilkem“
Bod 2 - vyprdni se na to, kdo si co mysli, a uzivej si cas s rodinou ![]()
Ono by sel i bod 2 bez bodu 1, ale to je tezsi…jestli jsi na koupalisti nebyla tak dlouho, tak mas mozna mylnou predstavu, ze jsou tam vsichni nadherni a dokonali…ver tomu, ze nejsou
Ale ja mam taky „berlicku“ - nelibi se mi muj zadek, tak mam spodni dil plavek krataskovy a citim se lip ![]()
S cvičením bych klidně pokračovala a máš můj obdiv, já se „chystám začít a vydržet“ už nějákou dobu, a teda občas začnu
… ale kvuli bazénu bych to asi nedělala, jdeš se tam bavit, né vystavovat… jako jo, taky si všimnu, že tam jsou na tom někteří hůř než já, a někteří naopak velmi dobře( a z těch se tam část vystavovat chodí, mám někdy ten pocit
), ale většinou to jsou tak pětivteřinové myšlenky… a teda na bikiny jsem nebyla ani před porodem a i z toho důvodu jsem si ještě jako těhotná koupila dvojdílné plavky „tankini“, příjde mi, že plněj fci jednodílných, ale oproti nim maj na záchodech dost výhodu ![]()
Tankiny nebo plavky v celku
jinak k pohledum lidi: vsichni se divaji na vsechny, to jenom ti, co si mysli ze maji nejaky nedostatek si to preberou tak ze koukaji prave na ten nedostatek (povisly bricho/ krivy nohy/ kulaty zada atd)
Zbytečně to řešíš, chodíme do aquaparku v Praze a často tam vidím i dost silné ženy, většinou mají celkové plavky a tam se to břicho celkem dá schovat ![]()
Presne, jak tu pisou v predchozich prispevcich. Od 24-ti jsem postupne nabrala 47 kilo. A to, jestli jsem tlusta jsem resila nejvic, kdyz jsem byla jeste vcelku uchazejici. Bojuju s tim, uz mam dole necelou pulku, ale jde to pomalu a furt mam speku na rozdavani. K tomu vysokeho stihleho a snedeho pritele…ha, ha. Co cele leto vymeta s detmi koupaliste a ruzne vodni atrakce, i ted v zime jsme jezdili do aquaparku. Kdybych se chtela trhnout, musela bych zustat doma sama a on by takovou horu deti sam tezko zvladal. Tak jsem se prekonala a jezdim taky. A kdyz se tam rozhlednu, tak jsou tam kousky jeste macatejsi, nez ja. Takze se s tim uz netrapim. Pritel vi, jak vypadam a ostatni at mi polibi. Hubnu si pomalu a kvuli sobe, nekaslu na to. A casem se dockam, ale nebudu celou tu dobu sedet doma. ![]()
Zainvestuj do plavek, i kdyby na to melo padnout vic penez nez obvykle a fakt dobre vybirej. ja jsem si loni (5m po porodu) koupila uzasne plavky, ktere jsou dvojvrstve, pres bricho spodni vrstva stahuje, vrchni je narasena a to naraseni je pretahnutelne az tak do pul zadku. a musim rict, ze jsem v nich vypada o hooodne lip nez v cemkoliv jinem ![]()
@Anonymní píše:
Blíží se teplé počasí a přítel chce abysme s dcerou vyrazily (až se to bude hodit ) do nějakého centra kde bude samej bazén.. Ale ja z toho mám pomalu depku, naposledy jsem byla v bazenu tak ve 13 letechNo, postavu mam nic moc, dost strie na břiše a povislou kůži jeste po porodu. Ted je malý 2,5 a jeste jsem s tim nic neudělala. Začala jsem teda před tydnem s cvičením ale urcite to nezvladnu tak rychle. Moc bych chtela na ten bazen uz kvuli dceri a příteli, a taky proto, ze uz ani nevim co to je zabava na mamateřské
Ale mám fakt hrozný komplexy z postavy, ach jo co s tim. JJelikož se stydim tak prosim anonym
Nebo nudapláž
![]()
Vubec bych to neresila. Koupila bych si tankini a nejake pekne pareo k nim, parkrat bych si zasla do solarka a hotovo ![]()
Znám ženský s velkou nadváhou, které se nestydí vůbec (ale taky proč by měly, že jo… Může to být všem jedno) Takže pokud by ses necítila dobře, tak si prostě vezmi jednodílné a je to. ![]()
Blíží se teplé počasí a přítel chce abysme s dcerou vyrazily (až se to bude hodit ) do nějakého centra kde bude samej bazén.. Ale ja z toho mám pomalu depku, naposledy jsem byla v bazenu tak ve 13 letech
No, postavu mam nic moc, dost strie na břiše a povislou kůži jeste po porodu. Ted je malý 2,5 a jeste jsem s tim nic neudělala. Začala jsem teda před tydnem s cvičením ale urcite to nezvladnu tak rychle. Moc bych chtela na ten bazen uz kvuli dceri a příteli, a taky proto, ze uz ani nevim co to je zabava na mamateřské
Ale mám fakt hrozný komplexy z postavy, ach jo co s tim. JJelikož se stydim tak prosim anonym