Stydím se jít do plavek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2373
22.4.15 10:43

A před pritelem se za postavu nestydis? Jestli ne, tak na ostatní dlabej. A kup si nějaký pěkný plavky v celku, ať se cítís dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
22.4.15 10:48

Jeee, bud v naprostym klidu. Ja mam velikost 48, jednodilny plavky a uplne v klidu chodim do bazenu. Co je komu do tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.15 10:49

Nerekla bych, ze jsem primo obézní, ale hubena taky ne. Mam 175cm a 70kilo. No ty tankiny jsou super nápad, asi je teda poridim. Pred přitelem se nestydim, ale nevim jak to rict, je to takovej můj pocit no.. Malá vodu miluje a asi by me to mrzelo abychom byly doma nebo mela mala jen minibazenek. Snad to nejak za ty dva mesice vyresim :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4984
22.4.15 10:54
@Anonymní píše:
Nerekla bych, ze jsem primo obézní, ale hubena taky ne. Mam 175cm a 70kilo. No ty tankiny jsou super nápad, asi je teda poridim. Pred přitelem se nestydim, ale nevim jak to rict, je to takovej můj pocit no.. Malá vodu miluje a asi by me to mrzelo abychom byly doma nebo mela mala jen minibazenek. Snad to nejak za ty dva mesice vyresim :kytka:

Kdyz ja mela pred detma 177cm a cca 75 kg chodila jsem v bikinach. Pravda - chlapa bych asi na koupaku nezbalila ale co :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
22.4.15 11:02
@Anonymní píše:
Nerekla bych, ze jsem primo obézní, ale hubena taky ne. Mam 175cm a 70kilo. No ty tankiny jsou super nápad, asi je teda poridim. Pred přitelem se nestydim, ale nevim jak to rict, je to takovej můj pocit no.. Malá vodu miluje a asi by me to mrzelo abychom byly doma nebo mela mala jen minibazenek. Snad to nejak za ty dva mesice vyresim :kytka:

Popravdě mám to drobet podobný. Po porodu půl roku, břicho povoleny. Ale začala jsem doma trochu cvičit- drepy a lehy-sedy a hned se cítím líp. Není nijak moc vidět změna, ale pocit mám mnohem lepší. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43057
22.4.15 11:18
@Anonymní píše:
Blíží se teplé počasí a přítel chce abysme s dcerou vyrazily (až se to bude hodit ) do nějakého centra kde bude samej bazén.. Ale ja z toho mám pomalu depku, naposledy jsem byla v bazenu tak ve 13 letech :D No, postavu mam nic moc, dost strie na břiše a povislou kůži jeste po porodu. Ted je malý 2,5 a jeste jsem s tim nic neudělala. Začala jsem teda před tydnem s cvičením ale urcite to nezvladnu tak rychle. Moc bych chtela na ten bazen uz kvuli dceri a příteli, a taky proto, ze uz ani nevim co to je zabava na mamateřské :-) Ale mám fakt hrozný komplexy z postavy, ach jo co s tim. JJelikož se stydim tak prosim anonym

nikoho tvoje figura nezajima. jedine stihle zenske budou pri pohledu na tebe poteseny, ze vypadaji lip :-)U vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
22.4.15 11:19

Tankini, ev. spodní díl s takovou tou plavkovou sukní a nazdar. Přítel asi ví, jak vypadáš, a ostatní mají dost starostí sami se sebou, navíc ti můžou být jedno. Taky jsem to řešila (a pořád trochu řeším), ale nemůžu odkládat život na dobu, až zhubnu po porodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
22.4.15 11:22
@Pudloslava píše:
jedine stihle zenske budou pri pohledu na tebe poteseny, ze vypadaji lip :-)

Haha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10019
22.4.15 11:30

Milá anonymní, chápu tě, ale tvůj problém má řešení - vhodné plavky, jak holky dobře radí. Navíc je pravda, že rozhodně nebudeš u bazénu jediná, která bojuje s postavou. Já mám sice celkem hezkou postavu, ale řídké, jemné vlasy a vysoké kouty. To je věc, kterou zvlášť u bazénu nezamaskuju. Koupací čepice? A domů můžu jít kanály, popř. v té čepici… Jen ti chci zvednout sebevědomí, protože nevěřím, že kvůli postavě budeš na bazénu v centru pozornosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
22.4.15 11:51
@Pudloslava píše:
nikoho tvoje figura nezajima. jedine stihle zenske budou pri pohledu na tebe poteseny, ze vypadaji lip :-)U vody
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
23.4.15 09:01

Ahoj všem, máte někdo zkušenosti s tímto? http://www.pestryjidelnicek.cz/vp/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze