Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
A před pritelem se za postavu nestydis? Jestli ne, tak na ostatní dlabej. A kup si nějaký pěkný plavky v celku, ať se cítís dobře ![]()
Jeee, bud v naprostym klidu. Ja mam velikost 48, jednodilny plavky a uplne v klidu chodim do bazenu. Co je komu do tebe?
Nerekla bych, ze jsem primo obézní, ale hubena taky ne. Mam 175cm a 70kilo. No ty tankiny jsou super nápad, asi je teda poridim. Pred přitelem se nestydim, ale nevim jak to rict, je to takovej můj pocit no.. Malá vodu miluje a asi by me to mrzelo abychom byly doma nebo mela mala jen minibazenek. Snad to nejak za ty dva mesice vyresim ![]()
@Anonymní píše:
Nerekla bych, ze jsem primo obézní, ale hubena taky ne. Mam 175cm a 70kilo. No ty tankiny jsou super nápad, asi je teda poridim. Pred přitelem se nestydim, ale nevim jak to rict, je to takovej můj pocit no.. Malá vodu miluje a asi by me to mrzelo abychom byly doma nebo mela mala jen minibazenek. Snad to nejak za ty dva mesice vyresim
Kdyz ja mela pred detma 177cm a cca 75 kg chodila jsem v bikinach. Pravda - chlapa bych asi na koupaku nezbalila ale co ![]()
@Anonymní píše:
Nerekla bych, ze jsem primo obézní, ale hubena taky ne. Mam 175cm a 70kilo. No ty tankiny jsou super nápad, asi je teda poridim. Pred přitelem se nestydim, ale nevim jak to rict, je to takovej můj pocit no.. Malá vodu miluje a asi by me to mrzelo abychom byly doma nebo mela mala jen minibazenek. Snad to nejak za ty dva mesice vyresim
Popravdě mám to drobet podobný. Po porodu půl roku, břicho povoleny. Ale začala jsem doma trochu cvičit- drepy a lehy-sedy a hned se cítím líp. Není nijak moc vidět změna, ale pocit mám mnohem lepší. ![]()
@Anonymní píše:
Blíží se teplé počasí a přítel chce abysme s dcerou vyrazily (až se to bude hodit ) do nějakého centra kde bude samej bazén.. Ale ja z toho mám pomalu depku, naposledy jsem byla v bazenu tak ve 13 letechNo, postavu mam nic moc, dost strie na břiše a povislou kůži jeste po porodu. Ted je malý 2,5 a jeste jsem s tim nic neudělala. Začala jsem teda před tydnem s cvičením ale urcite to nezvladnu tak rychle. Moc bych chtela na ten bazen uz kvuli dceri a příteli, a taky proto, ze uz ani nevim co to je zabava na mamateřské
Ale mám fakt hrozný komplexy z postavy, ach jo co s tim. JJelikož se stydim tak prosim anonym
nikoho tvoje figura nezajima. jedine stihle zenske budou pri pohledu na tebe poteseny, ze vypadaji lip
U vody
Tankini, ev. spodní díl s takovou tou plavkovou sukní a nazdar. Přítel asi ví, jak vypadáš, a ostatní mají dost starostí sami se sebou, navíc ti můžou být jedno. Taky jsem to řešila (a pořád trochu řeším), ale nemůžu odkládat život na dobu, až zhubnu po porodu ![]()
@Pudloslava píše:
jedine stihle zenske budou pri pohledu na tebe poteseny, ze vypadaji lip
Haha ![]()
Milá anonymní, chápu tě, ale tvůj problém má řešení - vhodné plavky, jak holky dobře radí. Navíc je pravda, že rozhodně nebudeš u bazénu jediná, která bojuje s postavou. Já mám sice celkem hezkou postavu, ale řídké, jemné vlasy a vysoké kouty. To je věc, kterou zvlášť u bazénu nezamaskuju. Koupací čepice? A domů můžu jít kanály, popř. v té čepici… Jen ti chci zvednout sebevědomí, protože nevěřím, že kvůli postavě budeš na bazénu v centru pozornosti.
@Pudloslava píše:
nikoho tvoje figura nezajima. jedine stihle zenske budou pri pohledu na tebe poteseny, ze vypadaji lipU vody
Ahoj všem, máte někdo zkušenosti s tímto? http://www.pestryjidelnicek.cz/vp/?…