Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
O piloxingu tu sice téma je, ale už starší a třeba se tu najdou další uživatelky co už ho vyzkoušely ![]()
Chodíte/chodily jste na něj? Jak často? Po jaké době byly vidět výsledky? S jakým sportem jste ho případně kombinovaly? Bavilo vás to?
Děkuji ![]()
Chodim 1× tydne, kombinuji se zumbou, a pozoruji zmeny hlavne na zadecku a stehnech, ikdyz jsem s tim zacala cilene kvuli brisku. Zatim cvicim dva mesice, jeste hodlam zapojit domaci workout ![]()
Chodím pravidelně cca půl roku, 2 týdně někdy přidám zumbu někdy nic
, z důvodu dojíždění, zkoušek a práce
pozoruji změny v cm i kg, váhový úbytek cca 9-10 kg, v centimetrech as 8 - zadek, břicho. Bohužel hrudní míry se spíše zpevnily než zmenšily
Chodím na Piloxing a Piloxing Barre a baví mě stále ![]()
@Haannka píše:
https://www.youtube.com/watch?…
Ty jo to video mi přišlo hrozně směsný. Takový startrek ![]()
@kam2
Divny vid?
my teda cvicime na znamy songy a to cloveka hned bavi vic ![]()
@Foxisssss @kam2
Jo tak to bylo jen pro představu, jen to jen nějaký promo video tý zakladatelky.
Než jsem na to šla, taky mi připadalo spíš směšný, ale pak v reálu je to trochu jiný, hlavně když potom ždímeš triko ![]()
záleží na lektorce a ta naše je super!
@Haannka
To jo, lektorka je zaklad
jak chodim jeste na zumbu, tak tu mam spis na odreagovani, chodim k jine, ale na pilox mam fakt hustou, vubec se nezastavi a poradne to do nas pere
a hlavne na konci posiluje, takze si clovek da do tela, ale zaroven si oddychne a nejde zpocenej rovnou do ulic ![]()
@Foxisssss
jo taky máme na konci posilko a výdech, jedině co mě neba je ten „povinný pozdrav“ na závěr
" Sleek, sexy, powerfull.." ![]()
Holky, tak já jdu piloxing zkusit dneska poprvé. Jsem teda moc zvědavá
chodím 2× týdně na posilování „Břišní pekáč“, ale chybí mi něco akčního…naví jsem se po třech týdnech zvážila a mám o 1,5 kg více (jídelníček dodržuju, že by svaly??), tak snad to tím zase dám do normálu…moc se těším i přes prvotní přemlouvání sama sebe (únava, počasí - bla bla bla…výmluvy) ![]()
Zdravím všechny co chodí na Piloxing.
Chci si koupit rukavice.
Pouzivate někdo i neoficiální rukavice? V různých sportovních eshopech se dají sehnat úplně stejné jako u cvicitelek, jen se dvěma rozdíly - bez napísu Piloxing a za téměř třetinu ceny.
Ta naše cvicitelka je do toho strašně zazrana a všechno originální a oficiální strašně propaguje. Chápu, že by měla… Ale nemusím mít snad ponožky nebo rukavice za takový strašný prachy ![]()
Co vy ostatní?
Diky za odpovědi ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím všechny co chodí na Piloxing.
Chci si koupit rukavice.
Pouzivate někdo i neoficiální rukavice? V různých sportovních eshopech se dají sehnat úplně stejné jako u cvicitelek, jen se dvěma rozdíly - bez napísu Piloxing a za téměř třetinu ceny.
Ta naše cvicitelka je do toho strašně zazrana a všechno originální a oficiální strašně propaguje. Chápu, že by měla… Ale nemusím mít snad ponožky nebo rukavice za takový strašný prachy
Co vy ostatní?
Diky za odpovědi
U nás maj rukavice i na zapůjčení, komu se to ekluje a chce na pilox. chodit déle, koupí si svoje, myslím, že tam pár dívek a paní přišlo s těmi levnějšími a cvičitelka jim taky doporučila je sundat, prý když s nima nemá zkušenost. Já mám svoje vlastní originál, kupovali jsme je hromadně, mám je přes rok. Cvičím naboso, nebo v ponožkách s tou protiskluzovou „podrážkou“ - nejsou to ty piloxing.
@Haannka píše:
U nás maj rukavice i na zapůjčení, komu se to ekluje a chce na pilox. chodit déle, koupí si svoje, myslím, že tam pár dívek a paní přišlo s těmi levnějšími a cvičitelka jim taky doporučila je sundat, prý když s nima nemá zkušenost. Já mám svoje vlastní originál, kupovali jsme je hromadně, mám je přes rok. Cvičím naboso, nebo v ponožkách s tou protiskluzovou „podrážkou“ - nejsou to ty piloxing.
Jj diky za odpověď.
Já chodím teď v létě taky v ponožkách s protiskluzovou podrážkou, bez nich bych se zabila. Ale poprvé je ze mě taky chtěla sundat, ale nevyšlo ji to… ![]()
Rukavice ještě musím rozmyslet ![]()
@Anonymní píše:
Jj diky za odpověď.
Já chodím teď v létě taky v ponožkách s protiskluzovou podrážkou, bez nich bych se zabila. Ale poprvé je ze mě taky chtěla sundat, ale nevyšlo ji to…
Rukavice ještě musím rozmyslet
Když jsem chodila ze začátku a nepravidelně, tak jsem si je na recepci taky půjčovala, ale pak když jsem chodila pravidelně apak taky ty rukavice jak furt kolují po těch zpocených ručičkách ![]()