Kalkulačka pro výpočet plodných dnů

Anonymní
25.8.14 14:40

kalkulacka pro vypocet plodnych dnu

Ahoj
chtela bych se zeptat, mam po ukonceni kojeni rozhozeny cyklus a snazime se o druhe mimi - vim, ze kalkulacky jsou jen orientacni, ale ukazal mi, ze plodne dny mam 22,23 24-ovulace( vcera jsem udelala test ale az v osum vecer a ukazala se mi jen slaba carka) je mozne, ze vcera ovulace probehla i pres negativni test vecer? A je sance jeste dnes a zitra? Ja sem z toho jelen

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MarkétkaBeruška
25.8.14 14:42

Možné je všecko, ale pokud byl negativní ovulační test, věřila bych spíše jemu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.14 14:58

Ja mam rozhozenej cyklus a proste ty testy mi v tom udelaly jeste vetsi zmatek..no uvidime bud MS dorazi nebo ne :D

• Citovat
  • Upravit
32894
25.8.14 15:13

Při rozhozeném cyklu jsou ty kalkulačky platné asi jako věštecká koule. Ovulační test musíš dělat několik dní za sebou (podle délky cyklu, obvykle od konce MS) a jen pokud je testovací stejně silná nebo silnější než kontrolní, je brán jako pozitivní s tím, že do 48h bude ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.14 16:38

No, ja to jen zkusila, chystam se k dr. ale abych rekla pravdu prvni prcek se nam povedl hned. Takze nejake BT, delizni cipky a vypocty jdou mimo me…mam porad slabe MS bolesti od prvniho nechranenehi styku, prisuzuju to ovulaci vice nez tomu, za by to mohlo byt tehu, ale ty testy jsou zasasne proti.. :D tak prave zda se snazit nebo ne :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex