Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Možné je všecko, ale pokud byl negativní ovulační test, věřila bych spíše jemu.
Ja mam rozhozenej cyklus a proste ty testy mi v tom udelaly jeste vetsi zmatek..no uvidime bud MS dorazi nebo ne ![]()
Při rozhozeném cyklu jsou ty kalkulačky platné asi jako věštecká koule. Ovulační test musíš dělat několik dní za sebou (podle délky cyklu, obvykle od konce MS) a jen pokud je testovací stejně silná nebo silnější než kontrolní, je brán jako pozitivní s tím, že do 48h bude ovulace.
No, ja to jen zkusila, chystam se k dr. ale abych rekla pravdu prvni prcek se nam povedl hned. Takze nejake BT, delizni cipky a vypocty jdou mimo me…mam porad slabe MS bolesti od prvniho nechranenehi styku, prisuzuju to ovulaci vice nez tomu, za by to mohlo byt tehu, ale ty testy jsou zasasne proti..
tak prave zda se snazit nebo ne ![]()
Ahoj
chtela bych se zeptat, mam po ukonceni kojeni rozhozeny cyklus a snazime se o druhe mimi - vim, ze kalkulacky jsou jen orientacni, ale ukazal mi, ze plodne dny mam 22,23 24-ovulace( vcera jsem udelala test ale az v osum vecer a ukazala se mi jen slaba carka) je mozne, ze vcera ovulace probehla i pres negativni test vecer? A je sance jeste dnes a zitra? Ja sem z toho jelen