Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Já jsem na ní nikde nenašla žádné recenze. Vím, že je známá z ČT jako odbornice na kočky, ale nikde nevidím konkrétní zkušenosti lidí, ke kterým přijela domů a řešila jejich konkrétní kočičí problémy. Takže vůbec nedovedu posoudit, jak její práce v reálu probíhá a hlavně, jaké jsou výsledky její práce. Pokud někdo máte konkrétní zkušenost, budu ráda za info.
Na netu České televize se můžeš podívat na všechny díly toho pořadu Kočka není pes. Tam přesně uvidíš, jak pracuje a radí. Zrovna jsem si jich pár pouštěla a podle mě je dobrá.
Jestli chceš opravdu vyzkoušet všechno, já bych na to šla přes krmení.
Mám doma dost koček sebraných z ulice. S každou nově příchozí (pokud to nebylo kotě) byl problém než „zapadla“ do smečky. A myslím, že zrovna paní Klára poradila krmit společně, jinak se snažit separovat.
Myslím že píšeš, že máte misky v koupelně? Nechala bych tam jen vodu a od teď krmení v kuchyni i s batoletem. At kousek od kocourka sedí a pozorujte ho. Až batole dokáže podat misku, bod pro vás
Krmila bych 2× denně.
Když byly moje holky malé, taky dost pomohlo škrabadlo do stropu a takový ty police ve výšce kam si může vlézt. Kočka potřebuje mít přehled a přitom se cítit v bezpečí. Těch míst potřebují co nejvíc, u nás můžou třeba i nahoru na linku, na lednici, parapety, police…
Kocour se s dětmi už asi neskamarádí, ale ve výšce už nebude útočit…taky rada od p. Kláry
A když už přijde útok, i jen náznak, určitě nekřičet, nebít!!!, ale spíš zkusit odvést pozornost hraním, mazlením, pamlskem-ty bych dávala přes den průběžně, ale na zavolání, aby si přišel sám. Dá se to naučit. Nebo aspoň přijde po zachrastění pytlíku ![]()
Jinak je nádherný
![]()
@Anonymní píše:
Já jsem na ní nikde nenašla žádné recenze. Vím, že je známá z ČT jako odbornice na kočky, ale nikde nevidím konkrétní zkušenosti lidí, ke kterým přijela domů a řešila jejich konkrétní kočičí problémy. Takže vůbec nedovedu posoudit, jak její práce v reálu probíhá a hlavně, jaké jsou výsledky její práce. Pokud někdo máte konkrétní zkušenost, budu ráda za info.
Já s Kláru kdysi něco resila a je moc milá. Podle me by vám na 100% po. lmohla, kočkám rozumí. Buď přijede (okolí Prahy) nebo se spojite online. ![]()
@rejžička píše:
Já s Kláru kdysi něco resila a je moc milá. Podle me by vám na 100% po. lmohla, kočkám rozumí. Buď přijede (okolí Prahy) nebo se spojite online.
Máti taky a prý v poho.