Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@xxxmisickaxxx píše:
A to podkroví nemáte obyvatelný? zase co se týká financí, tak bungalov nás vyjde na hodně :/ nebo ne?? máme ho na nacenění ale nevim, nevim
Na bungalovu je dražší střecha. Ale zase nepotřebujeme 2. koupelnu a prostor pro schodiště.
To ano, stačí postýlka, ale postupně bude dostavát nějaký věci a tak.. a kam pak s tím, když nebude pokoj?
@xxxmisickaxxx píše:
No to nechci, ho mít bv koši!! neumím si představit, když novorozenec spí 20hod za den, že bude pořád samo nahoře.. člověk pořád neví
@Hanulka82 píše:
a to pisou kde, ze novorozenec spi 20 hodine denne?:)
Nahoře by sme měli jen 2 pokoje a takovou odkladou místnost, žádnou koupelnu.. jen pak to schodiště, vid
Tak asi néé no, nemám dítě.. ale když to vidím tady v práci, jak ti mimča spinkaj…
@xxxmisickaxxx píše:
Nahoře by sme měli jen 2 pokoje a takovou odkladou místnost, žádnou koupelnu.. jen pak to schodiště, vid
Tak to je podle me pitome… do toho uz bych taky nesla… ![]()
@xxxmisickaxxx píše:
V noci na wc budete chodit kam?
Já měla např. tento
a byla jsem s ním snad na 200% spokojená!
přejela jsem si kam jsem potřebovala do obýváku, kuchyně, v ložnici to vypadalo moc pěkně, k tomu jsem měla v ložnici i komodu na mimi.
Postýlku jsem měla taky, ale tam byla až mnohem dýl… ![]()
Dolu.. je to takhle řešení i u našich a človělku to nějak nepřijde blbý.. wc nahoře by se kord prodražilo!
Dole wc, obývák, kuchyně a nahoře wc s koupelnou, ložnice a pokojík. Kup 2 postýlky a spinkat může přes den dole
Budes mit loznici v podkrovi, v noci budes behat na toaletu dolu, male dite se pocura, poblije, bude nemocne…
Co takovy triletak, pujde v noci po schodech na zachod?
O loznici v patre si taky myslim sve, bylo to pro me krajne nepohodlne… ![]()