Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@suzka1 no to ja prave nevim proc az do prahy.mame nejblizsi v karlovych varech.neco ze maji super vysledky nebo tak.ale neumim si predstavit jezdit az do prahy i na ten prvni vstupni pohovor treba.urcite kdyz nezabere clost tak si vydupu ty vary jinak asi nic.
@…mišíček18.5 můžeš se objednat kamkoli nepotřebuješ od dr doporučení . Prostě kam chceš jít tak se objednej a je to . Zkus si pročíst různé diskuze kam te posílají nebo kam chceš , koukni na jejich web ktery dr by to seděl jake maji reference a je to . Nas můj gynekolog posílám do Pronatalu ten se nám nezdal tak jsme šli do Podolí pak do Cube a teď kdo ví. V těch větších někdy mají lepší vybavení . Jediné co ti ještě poradím , nechoď do státních caru , vybavení i zkušenosti dr jsou strašné protože stát do toho neinvestuje .
@potvurka89 a ted se zeptam fakt dost blbe jak poznam statni car?
@…mišíček18.5 jsou v nemocnicích , Podolí , Motol , Apolinař
Naprosto souhlasim. Moje prvni zkusenost byla s Motolem a vsude hrozne moc lidi,mesicni cekaci lhuty na 5min konzultace apod. Navic v soukromych carech nic za nic neplatis,az potom,pokud byate se rozhodli pro IVF,tak platis za leky (samotne IVF jako takove ti plati pojistovna) a dalsi nadstandardnosti jako prodlouzena kultivace apod. Za me take doorucuju!
@suzka1 tak zatim se mluvilo jen o inseminaci.evidentni problem jako nemame zadny.spermio nadprumerny a ovulace a vse kolem taky.super.pockame ty tri mesice treba to zvladnem s tim clostem no
@suzka1 no když se nad tím zamyslím tak pojišťovna ti zaplatí práci laboratoře , odběr , utz, takže věci které by měli hradit normálně . Třeba v Cube ti Ivf bez PK neudělají a léky pokud žena není 100% zdravá tak musí platit což je 5tis a víc a každý chce rači na ket než celé ivf tak plat ještě pronájem mrazáku a vitrifikaci.
Opravdu když v tv říkají jak pojišťovna hradí ivf tak nevím proč jsme do těch klinik nacpali 72tis a to jsme měli cykli hrazené pojišťovnou .
@…mišíček18.5 a už ti dělali průchodnost vejcovodu a kontrolu dělohy ?
Ano a vse ok.tak uvidime za ty tri mesice co bude no.musime to probrat jeste doma.uplne do detailu kam a co a tak
@…mišíček18.5 klidně se objednej do vic center na konzultaci a uvidíš jak to bude na tebe působit ![]()
@potvurka89 mé okolí i já osobně : naprostá spokojenost CAR Arleta, Kostelec nad Orlicí. Máme to taka docela daleko, ale kvůli vzdálenosti bych rozhodně neměnila. Ochota a lidský přístup na jedničku!!! ![]()
@suzka1 to delaji az v CAR ne?nebo i na gynde?ja porad doufam ze CAR nebude potreba.mam z toho totiz desnej vitr..nejsem moc pristupna hormonum.jednou jsem mela prasky na oddaleni menstruace a ty udelali takovou paseku ze od ty doby nic nechci.