Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, taky jsem těhotná a scháníme kočárek. Pokud možno trojkombinaci a s terénními kolečky, protože bydlíme u lesa, tak bych chtěla pevní kolečka, ne taková ty rotační jak se teď často dělají. Máte nějaký tip na koupi v Polsku, kde přesně? Byla jsem v Polsku před hodně lety a to jsme jeli se zájezdem na trhy. Tak bych potřebovala nějaké bližší údaje, abychom to našli, kdybychom chtěli jet autem. Díky …
Nevím odkud jsi, ale v tom těšíně mají dost kočárů, hlavně na malé burze, A rotačních koleček se neboj, dají se zaaretovat, takže jsou na pevno, a když nepotřebuješ, tak odcvakneš, já bych tedy ta napevno už nechtěla.
Ahoj, já jsem ze Zlína a právě můj přítel nikdy v polském Těšíně nebyl a já jsem tam byla jenom se zájezdem, tak bychom potřebovali poradit kudy a nějakou přibližnou trasu nebo ulici a podobně, co se dá najít v mapě. Kamarádka měla skvělý kočárek Page Perego a když jsem ho hledala na internetu, tak jsem našla jenom s koly jako trojkolka nebo malými a ona podle fotek měla klasické terénní. Ještě uvidím jestli si vzpomene na typ. Ale je to těžké vybírat a hlavně ty šílené ceny. Kdybych měla sponzora, tak není problém, ale pochybuji, že nám někdo přispěje.
Perego mám já:-)Nakonec zvítězil, žádný kolák jsem nekoupila. Ten co myslím se jmenuje PP AT4, s terénními natáčecími koly. Ale už se myslím nevyrábí, tak jedině nějaký starší, ale musím říct, že ta kvalita je určitě někde jinde. ![]()
No ze Zlína se zkus podívat na mapy. cz
Nemáte prosím některá nějaký kontakt na prodejny kočárků v polském těšíně?? Sháním Dorjan prestige 2011, ale nemám to až tak blízko, takže tam potřebuji jet na jistotu, že budou mít ten který chci…Jedné paní už jsem psala, ale nemá ho, jen tako atd…
Já jsem kupovala přímo na tržnici v polském těšíně (ta co je hned u řeky),taky Dorjan. V takovém nic moc krámku - jdeš tam nahoru po schodech do podkroví a tam mají asi sto kočárků:-) Obsluha super a hlavně naprosto úžasná spolupráce při reklamaci! Jednou mi manžel zlomil takové tlačítko na korbě - sprovili mi to na reklamaci, nemusela jsem nic platit a to věděli, že je to mojí vinou a teď jsme tam byli protože se mi pokazila brzda a potřebovala jsem nové duše - zaplatili jsme 150Kč za vše. Brzdu spravili hned na místě.
Nevím jak lépe napsat kde přesně to je,ale pokud bys koukala do těch krámků s kočárky dovnitř tak schody nahoru má jen ten.
My jsme ted byli v Polsku v Bielsko-Biala, je to cca 20 min jizdy z Tesina. Je zde velky obchod, trochu jako sklad, kde maji velky vyber kocarku ruznych znacek. Posilam odkaz na jejich webove stranky, kde je i presna adresa: http://www.dudus.pl/.
lucotek píše:
Nemáte prosím některá nějaký kontakt na prodejny kočárků v polském těšíně?? Sháním Dorjan prestige 2011, ale nemám to až tak blízko, takže tam potřebuji jet na jistotu, že budou mít ten který chci…Jedné paní už jsem psala, ale nemá ho, jen tako atd…
No já byla na opačné straně v polsku, přechod SUDICE byli jsme na burze v Zabelkově a tam je to úplná bída a byla jsem i v Ratiboři a byla jsem opravdu hodně zklamaná,výběr opravdu nic moc
Brokianaa píše:
Já jsem kupovala přímo na tržnici v polském těšíně (ta co je hned u řeky),taky Dorjan. V takovém nic moc krámku - jdeš tam nahoru po schodech do podkroví a tam mají asi sto kočárků:-) Obsluha super a hlavně naprosto úžasná spolupráce při reklamaci! Jednou mi manžel zlomil takové tlačítko na korbě - sprovili mi to na reklamaci, nemusela jsem nic platit a to věděli, že je to mojí vinou a teď jsme tam byli protože se mi pokazila brzda a potřebovala jsem nové duše - zaplatili jsme 150Kč za vše. Brzdu spravili hned na místě.
Nevím jak lépe napsat kde přesně to je,ale pokud bys koukala do těch krámků s kočárky dovnitř tak schody nahoru má jen ten.
Brokianaa píše:
Můžu se zeptat za kolik jsi ho tam koupila?
Mám Dorjan - Danny sport 2010. A stála mě trojkombinace 7.000kč. Není nějaký extra super moderní, prostě klasická trojkombinace,ale jezdí se s ním fajn. Samo má své mouchy,jako každý kočár:-)
Ahoj, zajímám se o kočárek maxi cosi, nevíte zda jej pořídím i v Olsku v Těšíně?
Anonymní píše:
Ahoj, zajímám se o kočárek maxi cosi, nevíte zda jej pořídím i v Olsku v Těšíně?
Myslím, že né a pokud ano cena bude srovnatelná jak u nás. V Polsku jsou hlavně Polské kočárky (Tako, Firkon, DorJan, X-lander) a ty jsou tam levnější. Autosedačku Maxi Cosi tam neměli, takže pochybuju že kočár ano.