Kam jít v Praze, když prší?

72
3.9.16 07:52

Kam jít v Praze, když prší?

Ahoj, chystám se s přítelem na tři dny do Prahy a bohužel zrovna ty tři dny má být škaredě a pršet. Měli jsme v plánu projít památky, podívat se do zoo a být prostě venku, ale počasí nám nepřeje. Byly byste tak hodné a poradily mi, kam se dá levně zajít? Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23966
3.9.16 08:15

Městská knihovna. :mrgreen:

Záleží co si představuješ po pojmem levné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
3.9.16 08:21

Botanická zahrada UK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
3.9.16 08:23

Tak ok, nemusí to být úplně levné, ale abych za to nedala balík :D Přece jen procházka po městě, se kterou jsem počítala, moc draho nevyjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
3.9.16 08:24

@MikejlaW no ono i památky vyjdou balík, co třeba vstup na Hrad, židovské památky, to je drahota. Nevím co tě baví, jestli třeba umění, jídlo, muzeum, sport…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
3.9.16 08:29

Nejlevnější bude koupit si kvalitní oděv do deště a jít podle původního plánu. ;) Ani v dešti v zoo nebudete sami, a ani po památkách se sami procházet nebudete.
Jinak muzea, výstavy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21712
3.9.16 08:49

Pro dospělé muze, výstavy, zajet si třeba do akvaparku. Ale nic z toho nebude asi „levné“. případně koncert, divadlo. záleží jaké máte zájmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21712
3.9.16 08:51

Koukni ještě třeba sem: http://www.informuji.cz/akce/praha/ možná najdeš něco, co tě na váš termín zaujme.
nebo sem: http://cokdyvpraze.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
3.9.16 09:12
@Netopirek píše:
Nejlevnější bude koupit si kvalitní oděv do deště a jít podle původního plánu. ;) Ani v dešti v zoo nebudete sami, a ani po památkách se sami procházet nebudete.
Jinak muzea, výstavy..
:palec: Hlavně tedy podle předpovědi v následujících dnech nemá být nějak hrozné počasí. Přeháňka se dá přečkat někde v kavárně.
  • Citovat
  • Upravit
72
3.9.16 09:28
@lucenka píše: :palec: Hlavně tedy podle předpovědi v následujících dnech nemá být nějak hrozné počasí. Přeháňka se dá přečkat někde v kavárně.

Jako já doufám, že to nebude moc hrozné, sice v úterý to má být lepší než v pondělí, ale i tak.. A to jsem si říkala, že konečně pojedu do Prahy když bude teplo a hezky, protože jsem tam jezdila jenom v zimě a stejně nám to moc nevyšlo :D Nechtěla bych být celý den někde zalezlá nebo dělat něco, co můžu i u nás. Možná bysme mohli do toho muzea, já bych teda šla určitě, ale co přítel.. Nejlepší by bylo, kdyby se hrál nějaký hokej nebo byla nějaká jiná sportovní událost, to by asi bavilo oba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21712
3.9.16 09:34

@MikejlaW hele, tak jestli jedete příští týden, tak to nebude tak dramatické. to spíš vypadá na drobnější přeháňky, to se dá opravdu příjemně přečkat v kavárně. Jen to bude zase dražší ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
3.9.16 10:12

Tak prset ma v pondeli odpooledne, v utery rano. Zadna tragedie. Teploty na prochazky Prahou budou idealni. Budete to mit lepsi, nez se plizit rozpalenym mestem 8) Rozvrhni si, kde se v tu dobu, kdy ma prset budete cca pohybovat a my ti tu uz rady poradime, kam se tam da schovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.2.22 16:34

Rande v Praze za covidu a větru

Zdravím zde všechny maminy i nemaminy! :)
Máte nějaký typ, kam jít na rande v Praze v době, kde jsou samé roušky a počasí, že se předpověď mění hodinu, co hodinu z deště na šílený vítr? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.