Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Arabelloe píše: Více
V šestém, sedmém měsíci ti neřekne, kdy přijde porod. Je to opravdu nevyzpytatelné. Můžeš mít problémy a přesto dítě donosit a nebo nemít žádné a v osmém měsíci porodit.
Mně by se teda takhle v zimě těsně před porodem nejspíš nikam nechtělo
Ale kdyby jo, volila bych spíš nějaký fajný hotel, klidně luxusnější, nebo spíš ne-orientovaný na rodiny, s hlučnou herničkou, pobíhajícími dětmi v restauraci a animačním programem
A spíš než do přírody bych jela do města, kde by byla možnost nějakých památek, kultury, krátkých procházek, gastrozážitků, přiměřeného sportování (bazén například)… Otázka je, jak to bude s dostupností těchto služeb přímo přes svátky.
Sestřenice jela pár dní před porodem do lázní na prodloužený víkend.
Kolonáda, bazén, kavárny, restaurace, vánoční akce města. Horká čokoláda, nealko drinky, kaštany, trdelniky. No jako užít se to dá. K tomu nějaké divadlo, kino, těhotenska masáž.
Jako takhle, taky jsem nikde moc nehopsala.
Bála jsem se, že někde na ledovce uklouznu.
Mě doktor pár dnů před porodem tvrdil, jak je vše v pořádku … ![]()
Tak na to moc nespoléhej.
Já bych se v tvém případě vy… na nějaké pobyty a byla v klidu doma. ![]()
@Anonymní píše: Více
Ve kterým městě je na Vánoce ledovka?
![]()
Republika je na Vánoce totálně bez sněhu.
Vánoce na blátě akorát ![]()
Jela bych někam nedaleko od domova a nedaleko od nejake porodnice. Nikdy nevíš. Pokud musíš někam jet. A naopak, proc bys pak mela byt několik měsíců doma?
@Michelle_M píše: Více
to bývá přes svátky všechno zavřené - ti lidi od kultury a bazénů chtějí mít také klidné Vánoce doma
@Jiřina a píše: Více
v 3. trimestru nepojistí a do letadla ji také nepustí
@Sadman píše: Více
Nebo Uganda! Ta by mohla taky splnit očekávání ![]()
@Šmoulice píše: Více
jo, to bude to pravé žůžo dobrodrůžo, na Vánoce rodit v Kongu nebo Ugandě je sen všech těhotných, akorát se to bály říct
@Šmoulice píše: Více
Na horách třeba, na kopcích
… Ono stačí, že někdo něco rozlehlé u stánku nebo se na parkovišti bude držet voda. A při vystupování bum. Taková ta čvachta co je všude se nanese někam na dlažbu, na kočičí hlavy a prásk. Jako nevíš jaká bude zima a kde kdo bydlí a kam se dostane.
@Anonymní píše: Více
Nebavíme se o horách.
Bavíme se o vánočních trzích. ![]()
Tak nepřeháněj
![]()
A doufám, že jsi nechodila ani ven před barák, nebo nakoupit. Víš co taková rozlitá voda může udělat? ![]()
Bum, prásk
Radši zapracuj na svých úzkostech. Protože tohle už je fakt moc … ![]()