Kam o víkendu s dítětem v Hradci Králové?

Elenentka
13.12.16 19:36

Kam o víkendu s dítětem v Hradci Králové?

Na emiminu se ví všechno, doufám tedy že mi poradíte i v tomhle :-)

Tento víkend jako rodina jedeme něco vyzvednout do Hradce Králové, a když už tam budem, a máme to celkem daleko, tak bych to ráda spojila s výletem tak, aby byla zábava i pro dcerku (necelé dva roky).
Co jsem hledala na netu nějaké zookoutky apod., většinou jsou přes zimu zavřené.

Hradečandy, poraďte prosím, kam s takhle malým prckem?

Hradec a okolí, případně na cestě mezi Hradcem a Prahou (pokud to nebude moc velká zajížďka).
Ideálně kdyby se tam i rodiče mohli na chvíli posadit a najíst se, ale není podmínkou :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.12.16 19:55
  • Citovat
  • Upravit
15575
13.12.16 20:05

Tak já tedy neporadím něco k sezení apod. ale určitě stojí zato Bílá věž a kolem Bílé věže procházka. Bílá věž bude určitě zajímat i dvouleťačku ;) Mají to tam teď pěkně zrekonstruované :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
13.12.16 20:08

@Elenentka
Rozhodně Tongo. I když to jídlo tam není nic moc. Ale kafe mají dobré. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.12.16 20:18

Na jídlo neporadím, ale zašla bych na soutok Labe a Orlice, kde jsou kačenky a nutrie, které můžete krmit.

• Citovat
  • Upravit
3871
13.12.16 20:36

Jako fajn restauraci s detskym koutkem poradim Cook&Look na velkem namesti, kde je vyse zminovana Bila vez a kousek soutok Labe a Orlice (park Jiraskovy sady) Takze dobre jidlo, trochu pamatky a prochazka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
14.12.16 10:37

Najíst se můžete a je tam i hezké msto na řádění pro děti v parku Orlice (OC) v horním patře - je tam normální restaurace, pizza, číňani a zdravá strava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenentka
16.12.16 08:26

Holky, moc děkuju za všechny tipy :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.