Kam pro lepší lodičky?

1462
5.8.23 09:31

Kam pro lepší lodičky?

Po několika letech na mateřský je na čase obnovit svůj botník a zařadit několik bot s podpatky… už pro mě skončili doby nepohodlných lodiček za 399Kč a ráda bych nějaký,,lepší,, kousek… Kam třeba v Praze pro ně vyrazit? Máte tip? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21628
5.8.23 09:40

Velmi pohodlné jsou Högl nebo Hispanitas. Jezdím na ně ale do outletu do Štěrbohol. Koukni i na Ecco a Geox.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.23 09:41

Na lodičky miluju Tamaris. Mají spoustu stylů, ze kterých si vždy vyberu a ještě se mi žádné nerozpadly. Hlavně mají důvěryhodné číslování - mám u nich vždy tu samou velikost, takže můžu bezpečně nakupovat po netu.

Oproti tomu, jejich baleríny a tenisky mi nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21628
5.8.23 09:41

Ale upozorňuji, že tyto boty jsou cenově o řád jinde než ty, na které jsi byla zvyklá. Tak ať nemáš při pohledu na cenu infarkt. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7384
5.8.23 10:41

Na aboutyou outlet jsem si zrovna včera objednala tamaris lodičky kožené za 740.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7652
5.8.23 11:18

I Gabor jsou fajn.
Gabor a Högl mají velikosti i po půlkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naydra
5.8.23 11:47

Pokud chceš pohodlné lodičky, tak Högl jsou opravdu fajn (Gabor mám jen jiný typ bot a také super). Jen ta cena zas tak příjemná není, ale pokud Högly neokopeš, tak jsou v podstatě nesmrtelné.

• Citovat
  • Upravit
10726
5.8.23 13:17

Muzou byt lodicky vubec pohodlny? Otazka trochu mimo, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.23 15:22
@negra píše:
Muzou byt lodicky vubec pohodlny? Otazka trochu mimo, ale…

Můžou! :D Co totálně mění situaci, je pásek kolem kotníku. Tu botu to na noze neskutečně zestabilní a v případě nutnosti i popoběhneš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
9.8.23 10:42
@Naydra píše:
Pokud chceš pohodlné lodičky, tak Högl jsou opravdu fajn (Gabor mám jen jiný typ bot a také super). Jen ta cena zas tak příjemná není, ale pokud Högly neokopeš, tak jsou v podstatě nesmrtelné.

No to není pravda, od höglu už se mi začíná odlepovat podrazka. A to jsem je měla na sobě vsehovsudy snad 20×. Boty za 4,5 tisíc. Už nikdy víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naydra
9.8.23 14:15

@someargue Aha :( takže jsem možná jen měla štěstí, že jsem natrefila na kvalitní kusy… No, za tu cenu jsem tomu fakt ráda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák