Kam s dětmi k moři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
2.2.17 12:01

Projeli jsme toho hodně, do chorvatska už nejezdíme, zvykli jsem si na písek, ale z itálie bylo nejlepší Gargano a Palmová riviéra, bohužel s ubytováním neporadím, jezdili jsem pod stan, ale je fakt, že my nevyvařovali :-D snídaně jejich pečivo s máslem, tavenákem marmeládou… na oběd jsem si zašli na gyros, pizzu nebo něco a na véču rychlovy do půl hodiny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
2.2.17 12:03

@malinika Já to jídlo tedy ještě zvážim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
2.2.17 12:05
@LenazeStrakonic píše:
přesně, mýho synka mi naši vzali 2× letecky s allinclusive a nejedl jim.
My jezdíme s vl. jídlem, dělám polévyk z pytlíku a vždy konzervu či sáček - takže svíčková z pytlíku, kupovaný knedlík a opečený lančmít, dvakrát těstoviny, jednou s bílou jednou s červenou omajdou, pak guláš z konzervy z plechu, bram kaše z pytlíku a párek,,,jéje uvaříno je za 15minut :) a děti mi to jí. neměnila bych

Já už jsem teda z pytlíků vyrostla - vozíme maximálně pár polévek, pár konzerv masa, trochu soli a koření…na místě pak dokoupím zeleninu, ovoce, těstoviny a rýži, postupem týdne i třeba nějakou tu rybu nebo maso…a dělám takové ty rychlovky. Večer stejně děti křičí, že chtějí pizzu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
2.2.17 12:13

@debra.morgan V Itálii jsou mnohem hezčí místa než Gargáno a Palmová riviéra. :lol: Ale také jsou o poznání dál.
Nicméně pro děti bych tu Palmovou riviéru také doporučovala (cesta na Gargáno mi pro dvouleťáka přijde docela drsná, ona i ta Palmovka je už dost nahraně).
Ubytování nedoporučím, jezdíme do apartmánů bez bazénu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
2.2.17 12:37

Jako neni lepsi si koupit mistni, cesrstvy suroviny nez tahat ty hnusy z pytliku? Vzdyt tam maji sunku, ovoce, maso kvalitnejsi nez u nas a stoji to v marketech stejne jak v cr… byli sme v Barcelone sehnala jsem si letenky, ubytko na air bnb a jidlo jsem pripravovala nebo rovnou koupila, ale vse z mistnackych, kvalitnejsich a levnejsich surovin nez u nas a ted na konci kvetna Palermo 5k letenka dohro s malou, ubytko na air bnb na 6 dni za 4tis, krasnej pokoj, v hale kuchyn, snidane v cene, jinak co pujde tak si pripravim, obed a vecu koupim, turisticky menu za 5€ obed + dezert je smesna cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
2.2.17 12:39

@LenazeStrakonic brrr, to je strava -a ještě u moře, kde je čerstvého ovoce, masa a zeleniny většinou tisíckrát víc jak tady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
2.2.17 12:40

Díky všem za rady a tipy. Vše projdu, podívám se a zvážím. Ale klidně dávejte další tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.17 19:29

Minulý rok jsme jeli koncem června za 8500Kč a nyní jedem v sezoně a stálo nás to 14.300Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
4.2.17 08:35

Tak to je pořádný rozdíl. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18137
4.2.17 08:45

@mína77 A jakou máš cenovou představu, pro kolik lidí a jak daleko jste ochotni jet? To jsou dost podstatné informace pro to, aby ti mohl někdo něco konkrétního poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
4.2.17 08:53

@bigl No máme dvě děti 2 a 8 let, takže to vidí buď Itálie nebo Chorvatsko někam nahoru, aby zvládli tu cestu. Jelikož jsme s dětma u moře ještě nebyli tak představu o ceně nemám, co nejlevněji to půjde. Když by to bylo někde super hlavně pro ty děcka tak si člověk i něco připlati. Zatím pokukuju, zjišťují místa kde by se nám mohlo líbit a ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18137
4.2.17 10:03

@mína77 Tak počítej cesta kolem 7 tisíc. Ubytování na týden bez jídla seženete možná kolem 10 tisíc. Když se hodně uskromníte, tak se do těch dvaceti vlezete. Pokud pojedeš s jídlem, tak to bude o něco víc, ale možná by se ti podařilo najít něco, kde to budou mít děti zdarma. I když nevím, jestli už není i pozdě, pobyty s dětmi zdarma bývají do Vánoc vyprodané.
Itálie má velké, široké, písčité pláže, ten sever nemá moc čisté moře. Chorvatsko pláže většinou kamenité, ale dá se najít i písek. My třeba byli na ostrově Lošinj, nebylo to daleko, písečné pláže, nějaký hotel s polopenzí, děti to měli zdarma, ale už je to asi 8 let.
V Chorvatsku jsem byla mockrát, už mě to tam nebaví, letos jedeme Itálii - Toskánsko, ale to je na vás daleko a taky je celkem drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
4.2.17 21:31

A znáte to někdo tady? https://www.etravel.cz/…os-bungalovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18137
4.2.17 21:50
@mína77 píše:
A znáte to někdo tady? https://www.etravel.cz/…os-bungalovy

To nevypadá špatně. Od 12 tisíc za týden v sezoně pro 2 lidi, děti zdarma Akorát nejsou v ceně rekreační poplatky - ty nebývají vysoké a dál budete platit za použití ložního prádla a možná závěrečný úklid. Zjisti si, kolik to je, někdy to bývá i 2 tisíce. Já sever Itálie neznám, tak s volbou místa ti neporadím, ale pro malé děti by to nemuselo být špatné. Pokud pojedete, tak pak napiš, jak jste se tam měli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
4.2.17 21:58

Oni tam ty poplatky i píší, až úplně dole. Za kolik co. Ještě přemýšlíme o té palmové riviéře, ale tam jem zatím nenašla nic konkrétního. Jsem se tam zatim moc nezorientovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí