Kam s dětmi na výlet a oběd?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kam s dětmi na výlet a oběd?
Ahoj všem, zajímalo by mě, jestli neznáte nějaké místo do 100 km od Blanska, tzn. okres Brno, Brno-venkov, Břeclav, Vyškov, Prostějov, kam by se dalo s dětmi jet na jednodenní výlet a zároveň na pořádný a dobrý oběd. Jde mi o to, že mám roční dítě, tak aby to byla nekuřácká restaurace s možností dětské židličky popř. s dětským hřištěm prostě něco, kde by se dětem líbilo a zároveň to bylo po cestě za nějakým poznáním či zábavou. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Typ ti neporadím, jen pokud máš živější děti, tak doporučuji někde na oběd venku, teď když je hezky. Pro mě oběd v restauraci je trauma, takže já momentálně jedině na zahrádce. Nehodlám pořád dceru okřikovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zoo Kopeček, ale doporučuji spíš přes týden, o víkendu to byl ted docela masakr mezi stovkama dalších kočárků tlačit ten náš a hledat místo v restauraci.
Horizont Bystrovany u Olomouce
Vyškov-zookoutek, dinopark, aquapark, na jídlo Motorest Bonaparte Rousínov
- Citovat
- Upravit
@Ainy píše:
ZOO Lesna, ale v restauraci jsme nebyli
tam jsou uvnitř takové rychlorestauračky, jako nečekej žádné kulinářské speciality, ale prostě najíst se tam dá a dítě se může pohybovat kolem. akorát je tam tuším jezírko… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ainy píše:
ZOO Lesna, ale v restauraci jsme nebyli
tam jsou uvnitř takové rychlorestauračky, jako nečekej žádné kulinářské speciality, ale prostě najíst se tam dá a dítě se může pohybovat kolem. akorát je tam tuším jezírko… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
velké hřiště u Olympie v Brně Modřicích, je tam i lezecká stěna pro dospělé, cyklostezka na In-liny. Jinak všude slyším ódu na Zoo v Jihlavě, Lešná je perfektní. Záleží taky na termínu, teď je po Brně strašná spousta akcí a užijí si myslím děti i dospělí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@michaela1808 píše:
tam jsou uvnitř takové rychlorestauračky, jako nečekej žádné kulinářské speciality, ale prostě najíst se tam dá a dítě se může pohybovat kolem. akorát je tam tuším jezírko…
A primo pred vstupem do Zoo je nejaky penzion s restauraci,vypada celkem dobre ale vevnitr jsme nebyli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, ano, ten dinopark ve Vyškově je super, opravdu pro děti a ceny lidové, i kousek od té zoo se dá dobře pojíst a levně. Nedoporučuji Obří akvárium v Hradci Králové, lidi to je podvod, předražené, omezené na 30 min a skoro nic tam není, to co je tam, to je v každé zoo a za cenu i prohlídky zoo, Nejvíc mě teda dostalo, na nic nesahat a pořád to opakují /myšleno na skla/, další raritka je platba za focení, na dotaz, zdali je vůbec co fotit, tak vám odpoví jistě táááám toho jééé, v půli prohlídky vám zakážou používat blesk, na co předem neupozorní a kvalitní fotky no moc neuděláte. Jak jsem psal to samé je v každé zoo, i na akva burze toho uvidíte více. Zoo Lešná, to už taky nestojí za nic, bývala to jedna z nejlepších Zoo a to co z toho udělaly no děs a hrůza, Zoo Hodonín to je ještě obstojné, ale už to taky není co bývalo.
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.