Kam s dětmi v okolí Uhříněvse v zimě

390
13.1.12 18:45

Kam s dětmi v okolí Uhříněvse v zimě

Ahoj maminky…nevíte některá kam bych mohla zajít s 21 měsíčním synem v okolí Uhříněvse,Říčan, nebo někde na Hájích…počasí nic moc a jsme pořád sami doma. Občas jdeme ven, nebo si zaplavat..ale ráda bych, aby mohl pobýt někde s jinými dětmi a já třeba pokecala s nějakou mamčou, nikoho tu neznáme a tak je to takový děsný stereotyp :roll: . Já se taky cítím občas opuštěná…chlap stále v práci :pankac: . Nemáte někdo typ na nějaký klub nebo centrum..???? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4232
13.1.12 18:56

Zkus Koala café, je to nová herna. http://www.koalacafe.cz/, sice je to Hostivař, ale je to tam fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
13.1.12 19:02

Díky…jsem mobilní takže je to v pohodě, nemám vůbec tušení kam bych mohla jít..tak beru cokoli…sedím tady už dva roky jak pecka… ;) …vlastně skoro tři s těhotenstím.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
13.1.12 19:05

..už jsem to zkoukla…no pecka, vůbec nevím že něco takového je, že se dá v zimě někam jít, aby jsme neseděli doma. Díky ještě jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
13.1.12 19:24

nebo to máš kousek do Průhonic, v Kice je dětský koutek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
13.1.12 19:46

Koala je super, ale je to trochu drahy na castejsi navstevy.

Na Hajich muzete zkusit tohle http://www.mc-domecek.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
13.1.12 19:49

Ono je to celkem nový. My jsem tam byly, jak byly ty podzimní prázdniny a super i pro prcky. Pak mně ještě napadly Kroužky na Vltavě. http://www.krouzkynavltave.cz/kluziste/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
13.1.12 19:52

Domeček je fajn, ale je to tam malý. Ještě je tu někde Benjamin http://benjaminklub.webnode.cz/program/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
13.1.12 19:52

…no super..to je asi ještě lépší, takový více domácí prostředí, malýmu ještě nebyli dva roky tak to asi bude lepší tohle…než bude moc někde blbnout sám, díky ta typ, to jste mě potěšili… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
13.1.12 19:57

..na to je opravdu malý,protože mi ještě nemluví..nějak se mu nechce…ale moc se mi to líbí, je to sice z ruky, ale ty děti to určitě baví…tak až povyroste…třeba mám doma nějakého nového Bráda Pita a bude hrát dívadlo..protože ty ksichty co na mě hází už teď… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
13.1.12 19:59

Market ten Benjamin bude zrejme v te skolce co je u posty ne. My bydlime u kostela, tak znam prave Domecek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
13.1.12 20:10

…no ale v tom Benjamínku jsou nějaké akce k učení dětí a to moje trdlo je děsnej stydlín, já potřebuji nejdřív dostat ho někam mezi děti jen tak, že si tam bude chvilku hrát a zvykne si, všeho se bojí a jak mile se s ním chce někdo družit bulí…tak musím začít někam chodit…stačí na chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
13.1.12 20:11

papulko na to jsou podle me vhodne ty volne herny bez programu, je mezi detma a muze si hrat podle sveho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
13.1.12 20:16
Jolynka píše:
Market ten Benjamin bude zrejme v te skolce co je u posty ne. My bydlime u kostela, tak znam prave Domecek.

Tak to fakt netuším, já tam nikdy nebyla. Já jsem se ještě nedostala ani do Domečku, protože jsme věčně nemocný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
13.1.12 20:17

…no to si taky myslím, jen aby si zvykl na tu přítomnost jiných dětí…já mám problém, že tu nikoho neznáme a tak nikdo nechodí ani k nám…tak to bude asi nejlepší ten domeček…v létě je to dobrý jedu kamkoli na hřiště a je to..ale ta zima je děs. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.