Kam s dětmi v tomto počasí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lusis
30.3.12 22:05

ten mořský svět vypadá dobře,myslíte že by to šlo i s 20 ti měsíčním dítětem? :)

• Citovat
  • Upravit
Květkulka
30.3.12 22:07

Ta Výtopna to je dobré, to také vyzkoušíme :-D Díky za dobrý tip.

• Citovat
  • Upravit
zichisek
30.3.12 22:21
@lusis píše:
ten mořský svět vypadá dobře,myslíte že by to šlo i s 20 ti měsíčním dítětem? :)

Určitě.Dcera má 18měs. A vydrží koukat dlouho.Navíc se tam vlezu i s kočárem.Dcera teda miluje i klasická akvárka na návštěvách,takže z těch velkých je nadšená.

• Citovat
  • Upravit
lusis
31.3.12 08:18
@zichisek píše:
Určitě.Dcera má 18měs. A vydrží koukat dlouho.Navíc se tam vlezu i s kočárem.Dcera teda miluje i klasická akvárka na návštěvách,takže z těch velkých je nadšená.

Určitěsetam podíváme,díky za tip :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7182
31.3.12 08:53

Tak nakonec to vyhrál Beckiland, Výtopna se ostatním moc nezamlouvala. :nevim: Pro mě má Beckiland to plus, že hned vedle je Ikea, takže se vyřádíme na atrakcích pro děti a pak se zklidníme při nákupu. :D Za chvíli vyrážíme :P , už se těším. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
1.4.12 09:31

o tom mořském světě jsem psala já :-) Majitel je totiž manžel Šárky Kubelkové (dělala Áčko a dnes např. 13. komnatu) Učila nás na VŠ a jednou nás tam za „odměnu“ vzala :) Strašně se nám tam líbilo, myslím si, že je to i pro malinké děti, co už vnímají. Myslím si, že ty peníze za to stojí. Ono se to zdá hodně, ale nemají až tolik návštěvníků, jako třeba v ZOO a režie je neuvěřitelně drahá. Tím nijak neobhajuji tu částku, ale kdyby to bylo za 100kč, asi by to nebylo na téhle úrovni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
1.4.12 12:48

No holky, tak Beckiland dobrý, ale to jídlo tam, to je neštěstí. Fastfood za neuvěřitelný peníze, ani dobrý to nebylo, pití s vysokohorskou přirážkou, samozřejmě nás nenapadlo vzít si vlastní… Takže jsme to měli za tisíc a dvě koruny, ale až na to jídlo jsme si to užili. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.