Kam s dětmi v tomto počasí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Ta Výtopna to je dobré, to také vyzkoušíme
Díky za dobrý tip.
- Citovat
- Upravit
@lusis píše:
ten mořský svět vypadá dobře,myslíte že by to šlo i s 20 ti měsíčním dítětem?
Určitě.Dcera má 18měs. A vydrží koukat dlouho.Navíc se tam vlezu i s kočárem.Dcera teda miluje i klasická akvárka na návštěvách,takže z těch velkých je nadšená.
- Citovat
- Upravit
@zichisek píše:
Určitě.Dcera má 18měs. A vydrží koukat dlouho.Navíc se tam vlezu i s kočárem.Dcera teda miluje i klasická akvárka na návštěvách,takže z těch velkých je nadšená.
Určitěsetam podíváme,díky za tip ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak nakonec to vyhrál Beckiland, Výtopna se ostatním moc nezamlouvala.
Pro mě má Beckiland to plus, že hned vedle je Ikea, takže se vyřádíme na atrakcích pro děti a pak se zklidníme při nákupu.
Za chvíli vyrážíme
, už se těším. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
o tom mořském světě jsem psala já
Majitel je totiž manžel Šárky Kubelkové (dělala Áčko a dnes např. 13. komnatu) Učila nás na VŠ a jednou nás tam za „odměnu“ vzala
Strašně se nám tam líbilo, myslím si, že je to i pro malinké děti, co už vnímají. Myslím si, že ty peníze za to stojí. Ono se to zdá hodně, ale nemají až tolik návštěvníků, jako třeba v ZOO a režie je neuvěřitelně drahá. Tím nijak neobhajuji tu částku, ale kdyby to bylo za 100kč, asi by to nebylo na téhle úrovni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No holky, tak Beckiland dobrý, ale to jídlo tam, to je neštěstí. Fastfood za neuvěřitelný peníze, ani dobrý to nebylo, pití s vysokohorskou přirážkou, samozřejmě nás nenapadlo vzít si vlastní… Takže jsme to měli za tisíc a dvě koruny, ale až na to jídlo jsme si to užili. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
ten mořský svět vypadá dobře,myslíte že by to šlo i s 20 ti měsíčním dítětem?