Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Modry pes Bez auta to bude složitější.
A co si auto půjčit? Od známého nebo z půjčovny? Ale to už by asi bylo moc drahé. Ale zas by bylo všechno pohodlnější. Z Třebonė byste mohli jet na Červenou lhotu, na Hlubokou… Ale pokud jedete jen na jednu noc, tak bych se nejradši jen někde válela. Například v tom Krumlově.
Vždy se tam projít, skočit si někam na jídlo ( na náměstí byla ještě před rokem výborná staročeská restaurace, snad je tam pořád) a často se i válet v hotelu. Užívat si ten klid, ze kterého tě nemůže vyrušit dítě… Jak já už se taky těším, až v září pojedeme pryč a malá bude u babičky. ![]()
@Elilen Uplne jsem privrela oci, jak jsi ten „klid a pohodu“ popisovala
No v tomhle mi urcite mluvis z duse. Jak jsem ale psala - teprve si delame ridicak, takze ani auto pujcit si nemuzeme
Zkusim jeste mrknout na ten Krumlov, ale proste nic neni jako pokoj Pavouka Cypriana U Vitka ;(
Tohle jsem teď našla. Jen je to pro jednu osobu na dva dny. Třeba by se s nimi dalo domluvit na jednu noc pro dva. Vypadá to i podobně a cenově byste se vešli. ![]()
http://www.slevadne.cz/…-kata-mateje
@Elilen Krasny, super! Volala jsem tam hned a rikal, ze do zari jsou beznadejne plny, ale ze zari je tam pak taky krasny
No, tak jdu hledat dal. To jsi nasla ale fakt hezky misto. Vypada to tam pekne, dekuju..
@Modry pes píše:
@JayLee Jindrichuv hradec taky minimalne 5h se StudentemAch jo..
V JH jsi z Prahy za 2h, jede tam i vlak.
Český Krumlov, Lipno, Máchovo jezero nebo sklípek na Moravě. Vše vyzkoušené a úžasné ![]()
@Modry pes my jsme tedy byli s manzelem tady www.penzionlife.cz a uplne super ![]()
@MUFICE píše:
V JH jsi z Prahy za 2h, jede tam i vlak.
V Jindřichově Hradci stejně nic není. To užje lepší Třeboň.
@Modry pes Děkovat nemusíš, když to stejně nevyšlo.
Je to ale škoda.
Restaurace Šupina má i apartmány http://www.supina.cz/…se-apartmany
S těmi osobní zkušenost teda nemám, já byla vždy jen v restauraci.
Holky, vsem moc dekuju za uzasne tipy. Vse jsem procetla a ted uz jen sedim u pocitace a googlim mezitim, co dcera chvilku pospi. Pak napisu, co jsem vybrala. Kriteria se mi meni, napadu od Vas a kamaradu je hodne, takze to musim nejak sesumirovat a projet Slevomat a snad to nejak v rychlosti zaridit. Nejhur to dodelam vecer
Jste fakt hodny, diky a peknej patek..