Kam s manželem v ČR na 2 dny bez dětí - tipy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15977
31.7.14 13:18

@Modry pes Bez auta to bude složitější. :roll: A co si auto půjčit? Od známého nebo z půjčovny? Ale to už by asi bylo moc drahé. Ale zas by bylo všechno pohodlnější. Z Třebonė byste mohli jet na Červenou lhotu, na Hlubokou… Ale pokud jedete jen na jednu noc, tak bych se nejradši jen někde válela. Například v tom Krumlově. :palec: Vždy se tam projít, skočit si někam na jídlo ( na náměstí byla ještě před rokem výborná staročeská restaurace, snad je tam pořád) a často se i válet v hotelu. Užívat si ten klid, ze kterého tě nemůže vyrušit dítě… Jak já už se taky těším, až v září pojedeme pryč a malá bude u babičky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
31.7.14 13:22

@Elilen Uplne jsem privrela oci, jak jsi ten „klid a pohodu“ popisovala :)))))))) No v tomhle mi urcite mluvis z duse. Jak jsem ale psala - teprve si delame ridicak, takze ani auto pujcit si nemuzeme :( Zkusim jeste mrknout na ten Krumlov, ale proste nic neni jako pokoj Pavouka Cypriana U Vitka ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
31.7.14 13:29

Tohle jsem teď našla. Jen je to pro jednu osobu na dva dny. Třeba by se s nimi dalo domluvit na jednu noc pro dva. Vypadá to i podobně a cenově byste se vešli. :-)
 http://www.slevadne.cz/…-kata-mateje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
31.7.14 13:37

@Elilen Krasny, super! Volala jsem tam hned a rikal, ze do zari jsou beznadejne plny, ale ze zari je tam pak taky krasny :D No, tak jdu hledat dal. To jsi nasla ale fakt hezky misto. Vypada to tam pekne, dekuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
31.7.14 14:19
@Modry pes píše:
@JayLee Jindrichuv hradec taky minimalne 5h se Studentem :( Ach jo..

V JH jsi z Prahy za 2h, jede tam i vlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
31.7.14 14:22

Český Krumlov, Lipno, Máchovo jezero nebo sklípek na Moravě. Vše vyzkoušené a úžasné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
31.7.14 14:31

@Modry pes my jsme tedy byli s manzelem tady www.penzionlife.cz a uplne super :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
31.7.14 14:36
@MUFICE píše:
V JH jsi z Prahy za 2h, jede tam i vlak.

V Jindřichově Hradci stejně nic není. To užje lepší Třeboň.

@Modry pes Děkovat nemusíš, když to stejně nevyšlo. :-) Je to ale škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3239
31.7.14 16:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
31.7.14 19:03

Restaurace Šupina má i apartmány http://www.supina.cz/…se-apartmany
S těmi osobní zkušenost teda nemám, já byla vždy jen v restauraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
1.8.14 13:45

Holky, vsem moc dekuju za uzasne tipy. Vse jsem procetla a ted uz jen sedim u pocitace a googlim mezitim, co dcera chvilku pospi. Pak napisu, co jsem vybrala. Kriteria se mi meni, napadu od Vas a kamaradu je hodne, takze to musim nejak sesumirovat a projet Slevomat a snad to nejak v rychlosti zaridit. Nejhur to dodelam vecer :) Jste fakt hodny, diky a peknej patek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný