Kam sama s dítětem a možnost výdělku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36155
16.3.23 08:11
@Anonymní píše:
@Denisa56 dekuju moc ohledně téhle rady, to me ani nenapadlo, mám už několik screenshotu vyhlídnutých prací, jen to musím domluvit tedy s tchýní abych věděla jak to vymyslet i časově.Teď jen zjistit kolik tak lidí se hlásí na tu pozici a aby to nebyl zase podvod. Pokud to není na práce. cz / jobs a jiných webech tak jsem zjistila ze se často jedna i o podvody, nevím proč to ty lidi dělají…

Dělaji to pro to, že z těch lidí vytáhnou peníze. Takže kdykoliv po tobě bude chtít někdo aby jsi od něj nejdřív něco koupila kvůli práci tak pryč, bez smlouvy pryč.
Internet máš, vyhledat recenze na firmu je poměrně jednoduché. Je na to i stránka.
To s tím vyhledávání firem přímo v okolí je dobrá rada. Taky jsem to tak vždycky dělala když jsem hledala práci. Byla jsem se projet po okolí, nebo cestou z práce a psala jsem si názvy firem co jsem viděla a dívala se na jejich stránky jestli nemají volná místa. Podívej se třeba i na stránky vašeho úřadu jestli nehledají někoho na rozvoz obědu (u nás hledají každou chvili) nebo nějakou takovou výpomoc na pár hodin když by tchýně pohlídala. Nebo nějaký večerní úklid ve škole, školce atd. Pokud by tchýně zvládla dítě uložit a pak by jste se jen vystřídaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
16.3.23 08:18
@Anonymní píše:
@Denisa56 dekuju moc ohledně téhle rady, to me ani nenapadlo, mám už několik screenshotu vyhlídnutých prací, jen to musím domluvit tedy s tchýní abych věděla jak to vymyslet i časově.Teď jen zjistit kolik tak lidí se hlásí na tu pozici a aby to nebyl zase podvod. Pokud to není na práce. cz / jobs a jiných webech tak jsem zjistila ze se často jedna i o podvody, nevím proč to ty lidi dělají…

Za zkousku nic nedas. Ja pred lety taky shanela praci, bylo to na palici, procitani inzeratu, posilani zivotopisu, chozeni po pohovorech a neustale cekani, az se ozvou, nekteri se neozvali vubec, jini napsali, ze dali prednost jinemu uchazeci. Pak me napadlo tohle, otevrela jsem stranky nejblizsi nemocnice, sekci volna mista, byla tam zrovna administrativni pozice vhodna pro me, napsala jsem tam, pozvali me na pohovor a od prvniho nasledujiciho mesice jsem nastoupila. Uz jsem tam sest let. Zkus to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavel_7777
2.4.23 01:01

Nechtěla bys na Moravu?

Mám prázdný byt, kdyby Ti to nějak pomohlo. Když sem to četl, je mi Tě líto, jsi moc šikovná holka a zasloužila by jsi šanci.

• Citovat
  • Upravit
144
12.6.23 16:00

Nevím, jak moc je to ještě aktuální, ale zkus napsat na slevomat, jestli nehledají brigádně na zákaznickou podporu. Platí hezky, není problém dělat z domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí