Kam se chodí vyšetřit muži?

6
2.12.21 16:21

Kam se chodí vyšetřit muži?

Ahoj, děvčata, chtěla jsem se zeptat. Od června mě trápí vracející se gynekologické infekce a tak jsem se domluvila s přítelem, že tentokrát půjde i on na vyšetření, aby se zjistilo, zda v sobě nemá nějakého bacila, co mi samou láskou předává :oops: :oops:.. Můj dotaz tedy zní, kam se má jít nechat vyšetřit? Urologie? :think: Máte s tím někdo zkušenost? Už jsem zoufalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37136
2.12.21 16:29

Ano urologie a pokud máš problémy, tak musíte pouzivat ochranu, ať si to nepredavate pořád dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.21 16:29

Ahoj, ano. Ženy mají gynekologa, chlapi urologa. Případně můžeš poprosit na gyndě, aby příteli napsali nějakou mastičku. Držím palec. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5035
2.12.21 16:31

Venerologie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6

@Kriss Tina Děkuji. My už teď raději držíme celibát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4651

Na ornitologii přece. :mrgreen: Ne, na urologii. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.12.21 16:35

@cervena.jahudka Děkuji 😊 On se mnou teď bude zase zobat antibiotika :?

Holky a můžete mi rict, jak to bude probíhat? Já to neznám a on je z toho taky nesvůj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
2.12.21 16:42
@VeruGla píše:
Ahoj, děvčata, chtěla jsem se zeptat. Od června mě trápí vracející se gynekologické infekce a tak jsem se domluvila s přítelem, že tentokrát půjde i on na vyšetření, aby se zjistilo, zda v sobě nemá nějakého bacila, co mi samou láskou předává :oops: :oops:.. Můj dotaz tedy zní, kam se má jít nechat vyšetřit? Urologie? :think: Máte s tím někdo zkušenost? Už jsem zoufalá.

venerologie

@VeruGla píše:
Holky a můžete mi rict, jak to bude probíhat? Já to neznám a on je z toho taky nesvůj.

záleží na problémech - pošlou na krev, udělají výtěr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1363
2.12.21 16:44

Neni to dermatovenerologie? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2369
2.12.21 16:51

Dermatovenerologie léčí kožní pohlavní choroby.

Ty, které nejsou kožní, se mohou léčit také na infekčním oddělení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.12.21 17:03

@meduzza děkuji 😊 prosím, odkud mu vezmou výtěr?

Všem děkuji za reakce a pomoc 😊 Všechny informace předávám. Jinak jsem mu nabídla, že tam půjdu s ním dělat oporu. Je jako já, když jsem musela poprvé na gyndu 😃 ❤️️ vyděšený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
2.12.21 17:04
@VeruGla píše:
@meduzza děkuji 😊 prosím, odkud mu vezmou výtěr?

z močové trubice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42254
2.12.21 17:07
@jejjej píše:
Dermatovenerologie léčí kožní pohlavní choroby.Ty, které nejsou kožní, se mohou léčit také na infekčním oddělení.
@VeruGla píše:
@meduzza děkuji 😊 prosím, odkud mu vezmou výtěr?Všem děkuji za reakce a pomoc 😊 Všechny informace předávám. Jinak jsem mu nabídla, že tam půjdu s ním dělat oporu. Je jako já, když jsem musela poprvé na gyndu 😃 ❤️️ vyděšený

Zkus hádat, když se jedná o pohlavní chorobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
3.12.21 15:36
@VeruGla píše:

Urologie nebo kožní. A do vyléčení obou používat šprcku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3000
4.12.21 01:59

Urologie, případně se zeptej gynekologa, jestli se nemá nechat prelécit i partner a čím. Předpokládám,, že jsi to s gynekologem řešila ten tě nějak vyšetřil, tak by mohl tušit, co je ta problém.
Kdyby to měla být jen opakovaná mykota, tak můžete nejdřív zkusit něco volně prodejnyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí