Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, děvčata, chtěla jsem se zeptat. Od června mě trápí vracející se gynekologické infekce a tak jsem se domluvila s přítelem, že tentokrát půjde i on na vyšetření, aby se zjistilo, zda v sobě nemá nějakého bacila, co mi samou láskou předává
.. Můj dotaz tedy zní, kam se má jít nechat vyšetřit? Urologie?
Máte s tím někdo zkušenost? Už jsem zoufalá.
Ano urologie a pokud máš problémy, tak musíte pouzivat ochranu, ať si to nepredavate pořád dokola.
Ahoj, ano. Ženy mají gynekologa, chlapi urologa. Případně můžeš poprosit na gyndě, aby příteli napsali nějakou mastičku. Držím palec. ![]()
@cervena.jahudka Děkuji 😊 On se mnou teď bude zase zobat antibiotika ![]()
Holky a můžete mi rict, jak to bude probíhat? Já to neznám a on je z toho taky nesvůj.
@VeruGla píše:
Ahoj, děvčata, chtěla jsem se zeptat. Od června mě trápí vracející se gynekologické infekce a tak jsem se domluvila s přítelem, že tentokrát půjde i on na vyšetření, aby se zjistilo, zda v sobě nemá nějakého bacila, co mi samou láskou předává![]()
venerologie
@VeruGla píše:
Holky a můžete mi rict, jak to bude probíhat? Já to neznám a on je z toho taky nesvůj.
záleží na problémech - pošlou na krev, udělají výtěr
Dermatovenerologie léčí kožní pohlavní choroby.
Ty, které nejsou kožní, se mohou léčit také na infekčním oddělení.
@meduzza děkuji 😊 prosím, odkud mu vezmou výtěr?
Všem děkuji za reakce a pomoc 😊 Všechny informace předávám. Jinak jsem mu nabídla, že tam půjdu s ním dělat oporu. Je jako já, když jsem musela poprvé na gyndu 😃 ❤️️ vyděšený
@jejjej píše:
Dermatovenerologie léčí kožní pohlavní choroby.Ty, které nejsou kožní, se mohou léčit také na infekčním oddělení.
@VeruGla píše:
@meduzza děkuji 😊 prosím, odkud mu vezmou výtěr?Všem děkuji za reakce a pomoc 😊 Všechny informace předávám. Jinak jsem mu nabídla, že tam půjdu s ním dělat oporu. Je jako já, když jsem musela poprvé na gyndu 😃 ❤️️ vyděšený
Zkus hádat, když se jedná o pohlavní chorobu.
@VeruGla píše:
Ahoj, děvčata, chtěla jsem se zeptat. Od června mě trápí vracející se gynekologické infekce a tak jsem se domluvila s přítelem, že tentokrát půjde i on na vyšetření, aby se zjistilo, zda v sobě nemá nějakého bacila, co mi samou láskou předává![]()
Urologie nebo kožní. A do vyléčení obou používat šprcku.
Urologie, případně se zeptej gynekologa, jestli se nemá nechat prelécit i partner a čím. Předpokládám,, že jsi to s gynekologem řešila ten tě nějak vyšetřil, tak by mohl tušit, co je ta problém.
Kdyby to měla být jen opakovaná mykota, tak můžete nejdřív zkusit něco volně prodejnyho.