Kam v Praze na ústřice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kam v Praze na ústřice
Dotaz je jasný z nadpisu…
Máte prosím někdo tip? Nejlépe vyzkoušený a aktuální (kam na ně zajít před 10 lety vím taky
)
Díky moc!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pot au Feu v Rybne ulici naproti Burzovnimu palaci a Kotve. Byli jsme v tydnu pred svatky, meli je soucasti denniho menu. Jestli je maji ve stale nabidce nevim, nepatrala jsem, nemam je rada.
Mmch kazdorocne v lednu chodime na klientske koncerty do Rudolfina od Ucb banky a tam je serviruji v ramci rautu take…
- Citovat
- Upravit
Les Moules v Parizsky, Bruxx na Namesti Miru ci Blue fjord v Masne a na rohu Parizsky bylo jeste Bubbles and Oysters, ale to nevim, zda jeste funguje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásný sváteční večer,
také doporučuji Bruxx, kvalita je tu zaručená ![]()
Hezké Svátky, Iva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji moc za tipy!
Les Moules znám dobře ještě z doby „nemám děti a chodím si kam chci a kdy chci“
…jukla jsem na nabídku Bruxx a nadchlo mě to
Ještě prozkoumám ta další doporučení…
Do centra Prahy se mi sice moc nechce (trochu jsem doufala v nějaký tip na Smíchov nebo v Dejvice…
), ale co by člověk pro kus žvance neobětoval, že? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vulpes Les Moules je osvedcene a jako predkrm svině klouzavý šneky jsou taky moc dobré…
si me navnadila, ze na leden udelam rezervačku pro muźe a děti…
Mmch do Les Moules jsem taky chodila v období nemám děti a chodím si kam chci a kdy chci…
![]()
- Citovat
- Upravit
@astoret píše:
Bruxx ma i velky herni koutek pro deti s hlidanim
ne, prostě ne! Děti nepojedou, ani kdyby tam na ně byly polstrované klícky!
Když si představím ty jejich hádky a jekot v autě cestou, tak bych tu večeři pak asi zase vydávila ![]()
Než na ústřice s dětma, to radši na Kokořín na párek v rohlíku na půl hodiny bez dětí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.