Kam vyléváte nočník?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14541
27.11.16 20:34

Do záchodu a pak vypláchnu ve vané nebo do rovnou vany, kam pak pustím hodně vody. Vždyť je to jen moč :nevim: A pokadné pleny peru buď v umyvadle nebo vaně a pak je umyju savem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
27.11.16 20:41
@Fiducia píše:
Vylívám do záchodu, kdekoli. Kamkoli jinam je to nechutné, i kdyby to po každém použití bylo umyto. Vážně někdo umývá vanu 5× denně? ;)
Chlap močící do umyvadla tu bývá kamenován, nad látkovými plenami se zvrací, a nočník mi nepřipadá voňavější :think:

Asi tak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
27.11.16 20:42

Vylévám do vany, rovnou vyplachuji. Dcera vylévá do záchodu :-)

V dětském koutku jsem to lila do záchodu, ale vzhledem k tomu, že nočníky tam byly věčně plné a ženské to tam nechávaly, tak by se tam asi nikdo nad umyvadlem neošíval, když to jsou taková čuňata :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
27.11.16 20:49

Do wc a v umyvadle vymeju vodou a prestrikam desinfekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
27.11.16 20:54

Do umyvadla, taky na tom nevidím žádné drama, copak z umyvadla někdo jí? Navíc ho samozřejmě hned opláchnu teplou vodou, stejně jako nočník. Vylití nočníku z výšky do záchodu často znamená pár cákanců, třeba i kapek po zemi cestou do koupelny, do umyvadla je to prostě pohodlnější, člověk to umyje hned při jednom.
Stejně tak mi nevadí, když syn při sprchování čurá do vany :nevim: a co jako :nevim: přiznám se, že teď v těhotenství v té sprše taky občas čůrám. Po porodu mi to ani jinak než s proudem vody na podbřišek nešlo.
Jsi nějaká citlivka ne :lol:
A dětské počůrané oblečení holky mácháte v záchodě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
27.11.16 20:58

Jedině z okna. Na ulici.
Občas použijeme prevét.

Připojím informaci, že nadávka prevít pochází právě od pojmenování hradního záchodu.

Kdo se chce pobavit, nechť se podívá na wikiakademii, speciálně do závorky, kde je uveden český název pro prevét :lol: :lol: :lol:
 https://cs.wikipedia.org/…/Prev%C3%A9t

Příspěvek upraven 27.11.16 v 21:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
27.11.16 20:59
@Any83 píše:
Do umyvadla, taky na tom nevidím žádné drama, copak z umyvadla někdo jí? Navíc ho samozřejmě hned opláchnu teplou vodou, stejně jako nočník. Vylití nočníku z výšky do záchodu často znamená pár cákanců, třeba i kapek po zemi cestou do koupelny, do umyvadla je to prostě pohodlnější, člověk to umyje hned při jednom.
Stejně tak mi nevadí, když syn při sprchování čurá do vany :nevim: a co jako :nevim: přiznám se, že teď v těhotenství v té sprše taky občas čůrám. Po porodu mi to ani jinak než s proudem vody na podbřišek nešlo.
Jsi nějaká citlivka ne :lol:
A dětské počůrané oblečení holky mácháte v záchodě? :think:

citlivka ani ne, ale když pak vidím, že tam dojede jiné dítko a to umyvadlo začne třeba olizovat, tak je to celkem ekelhaft. A u WC mám toaleťák, můžeš nočník otřít, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
27.11.16 21:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
27.11.16 21:03
@mgdln píše:
Jedině z okna. Na ulici.
Občas použijeme prevét.

Připojím informaci, že nadávka prevít pochází právě od pojmenování hradního záchodu.

Kdo se chce pobavit, nechť se podívá na wikiakademii, speciálně do závorky, kde je uveden český název pro prevét :lol: :lol: :lol:
 https://cs.wikipedia.org/…/Prev%C3%A9t

Příspěvek upraven 27.11.16 v 21:01
:lol: :lol: :lol: jasný, taky tak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
27.11.16 21:03
@bublinek píše:
citlivka ani ne, ale když pak vidím, že tam dojede jiné dítko a to umyvadlo začne třeba olizovat, tak je to celkem ekelhaft. A u WC mám toaleťák, můžeš nočník otřít, ne?

Ti nevím, zda je horší vylévat nočník do umyvadla nebo nechat dítě na veřejných záchodcích olizovat umyvadlo… tedy vím, rozhodně to druhé (a fakt ne kvůli moči jiného malého dítěte), doma nevidím problém ani v jednom, ani v druhém, moje dítko si dokonce doma samostatně a nadšeně chodilo pro vodu do hrníčku, než bylo odloveno, že tak ne - kam asi v těch 2 letech dosáhlo, že.

Příspěvek upraven 27.11.16 v 21:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
27.11.16 21:05

@Any83 na počurané máme kýbl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078

Já vylévám nočník do záchodu a oplachuju v umyvadle. Stalo se teda, že jsem ho vylila i do umyvadla, jelikož jsem šla s dcerou ven a chlap trůnil na záchodě. Umyvadlo jsem pak opláchla tak co. :nevim: V MC nebo na návštěvě bych to neudělala, ale doma, když je to výjimečně, tak proč ne. Mě to nepohoršuje. :lol:

Horší mi teda přišlo když jsem si čistila zuby a zvedl se mi kufr (jsem těhotná) a nešlo to jaksi zastavit, tak to hold skončilo v umyvadle :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700

Nedá mi to, se nepodělit :lol: :lol: :lol:
cituji:
Prevét (z latinského locus privatus – soukromé místo,česky výsernice) je typ středověkého záchodu. Objevuje se na hradech, zámcích i jiných stavbách. Jednalo se zpravidla o malé arkýře umístěné na krakorcích, které dotvářejí kolorit celé stavby.[1] Žádný splachovací systém nebyl potřebný, neboť o patřičný odvod výkalů se zpravidla postarala sama gravitace. Tento výraz, respektive jeho počeštěná forma „prevít“, se stal nadávkou a synonymem pro nečestného člověka.

zdroj zde : https://cs.wikipedia.org/…/Prev%C3%A9t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@bublinek píše:
Diskuze bude asi o ničem, jen ze zvědavosti.
Kam vyléváte nočník, tedy zajímá mě, když je jen načůráno.
Když začala dcera chodit na nočník, tak se nás tchyně zeptala, zda vyléváme do vany. To snad nikdo nedělá, ne?
Mě třeba překvapilo, že v mateřském centru to maminy lijou do umyvadla. Ani to nijak neomyjí a odchází.
Já vylívám do záchodu. Kamkoli jinam mi to přijde nechutné.

do wc kam jinam? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
27.11.16 21:09

@bublinek proč bych plýtvala toaleťákem, když to můžu vylít do umyvadla :nevim: znova se ptám, kde mácháš počůrané dětské oblečení? Nebo po každé nehodě pereš? A co ta pračka znečištěná močí? (já jsem teda synovi dávala látkové pleny, takže se ptám čistě ze zvědavosti)
V mateřském centru je to asi jiné, tam hygienu tolik neudržíš. Věřím, že některé maminky mohou lít nočník hlava nehlava, až se to rozlévá po okrajích a pak to nedostatečně opláchnout, ale ujišťuju tě, že u nás doma máme čisto i přes vylévání nočníku do umyvadla. A to nočník rozhodně nedesinfikuju sanitolem ani jinou desinfekcí, prostě ho opláchnu horkou vodou a večer omyju mýdlem. Navíc děti, které olizují umyvadla, mohou klidně olizovat i toaletní mísu :nevim:
Btw. četla jsi o urinoterapii? :) a když tedy pominu extrémní urinoterapii, tak krémy s urinou jsou velice populární. Takže nejen, že to lidi lijí do umyvadla, dokonce si to i dávají na pleť a platí za to ohromné peníze. Moč nejsou výkaly, navíc je sterilní (vyjma onemocnění). :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze