Kam vyléváte nočník?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Pudloslava Já taky, kde jinde bych ty pokaděný slipy asi tak měla prát
stejně jako svoje látkové vložky. A většinou to umeju jen žlučovým mýsledm, když už ho mám v ruce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud je tam toho hodně, tak do záchodu. Když pár kapek, rovnou vypláchnu v umyvadle. Jako když ho potom umývám, tak se do toho umyvadla moč stejně dostane - jen v menším množství, ale stejně tam je ![]()
Stejně tak, když namáčím v kyblíku ve vaně počůrané plenky, tepláčky, cokoli, vyliju vodu rovnou do vany a opláchnu.
Desinfikuju, jen když tam moč byla delší dobu - třeba když se syn vyčůrá těsně před odchodem, tak už se nezouvám a vyliju až po procházce. Ocet bohatě stačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taciras píše:
Fuj, vy máte záchod v koupelně? A víš, že de ty hnusný bakterie mohou dostat až 2 metry od mísy? Tzn. třeba na zubní kartáčky.
doufám, že je to ironie…
pokud ne, věřím, že stejně pečlivě, jako o bakterie ze záchodu se staráš např. o svoji klávesnici či telefon, kde je mnohem více a hnusnějších bakterií, desinfikuješ každou minci a bankovku, nešaháš na kliky a návštěvy nepouštíš sedat na vaši sedačku, co kdyby náhodou seděla ve stejných kalhotech v mhd(jj i toto jsem se tu dočetla
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@mgdln Hele, když tě to baví, tak klidně běhej, mě ne. Stejně jako když sedím na záchodě, tak dítko pošlu čůrat do sprcháče, než řešit počůrané dítě, tak opláchnu ten sprcháč a nepřijde mi na tom nic divného.
Hele viď. Mě to nebaví, jen mi to přijde nechutné - lét čůránky do umyvadla nebo do vany. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zajímavá diskuze. Nočník s močí normálně umývám rovnou ve vaně. Tudíž ho tam i vylévám. Že bychom byly banda čuňat, to mi nepřijde. Na dětské moči 3letého dítěte mi nepřijde nic nechutného. Nemáme wc v koupelně, ani na wc umyvadlo, takže bych se musela uběhat. Samozřejmě pohodlí nade vše. A ani nic nedezinfikuji a vanu nedrhnu denně rejžákem. Dcera běžně ve vaně čurá, jakmile se pustí voda. To bych jako měla běžet pro dezinfekci, vyndat dítě, vydrhnout vanu a teprve poté ji vykoupat? Aby se mi tam po puštění vody vyčurala zase ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taciras píše:
Fuj, vy máte záchod v koupelně? A víš, že de ty hnusný bakterie mohou dostat až 2 metry od mísy? Tzn. třeba na zubní kartáčky.
Nemáme záchod v koupelně, máme ho samostatně, oddělený dveřma, hned vedle koupelny. A buď v klidu, já doma nic nedesinfikuju. Akorát teda umývadlo používám na mytí rukou a čištění zubů a do záchodu čurám. Myslela jsem, že to tak dělají všichni, ale jak vidím, tak jsem se spletla. To abych se pomalu styděla za to, že neleju moč do umývadla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adinka_2012 píše:… a bereš si každý den komplet čisté oblečení a nikdy nespíš ani dvě noci po sobě ve stejném pyžamu!
doufám, že je to ironie…
pokud ne, věřím, že stejně pečlivě, jako o bakterie ze záchodu se staráš např. o svoji klávesnici či telefon, kde je mnohem více a hnusnějších bakterií, desinfikuješ každou minci a bankovku, nešaháš na kliky a návštěvy nepouštíš sedat na vaši sedačku, co kdyby náhodou seděla ve stejných kalhotech v mhd(jj i toto jsem se tu dočetla)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fikta
ale já to taky myslela ironicky, byla to reakce na jinou uživatelku, která psala že fůůůj záchod v koupelně, jenže vtip je v tom, že ona to taky myslela ironicky, jenže já si už nepamatovala, co psala v předešlých příspěvcích, takže jsem reagovala nevhodně… prostě co se tu občas nedovím, co všechno se dá řešit a desinfikovat, a čistit a převlékat během dne, to mi hlava nebere. Považuju se za čistotného člověka, dle manžela úklid přeháním, ale dle zdejších měřítek si občas připadám jak prase nejtěžšího kalibru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leju kam me napadne
.Vetsinou do zachodu, ale sem tam i do umyvadla ci vany. Problem v tom nevidim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adinka_2012 však já to myslím taky ironicky
Cítím se naprosto stejně. Moje rodina mě má za nadužívače desinfekce (přitom jen desinfikuju vanu, potom co v ní peru pokakané pleny a občas jí naleju do záchodu
) a podle místních měřítek jsem neskutečné prasátko
Jako splachovat pitnou vodou a prát každý hadr, když ho vytáhnu ze skříně mi přijde jako fakt luxus. Občas si říkám, co by ty dokonale čistotné ženy dělaly, kdyby se něco po a byly xy dní bez vody/elektriky/desinfekce ![]()
Příspěvek upraven 29.11.16 v 02:23
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fikta Já snad ani desinfekci nemám žádnou doma. Kromě lékárenské samozřejmě. Mám jeden čistič na wc/koupelnu, určený na vodní kámen. Žádný sanytol ani savo nevlastním. Podle manžela uklízím až moc a tady si přijdu jako čuně, co má doma líheň na bakterie ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taciras Nějak nevím co by mělo být normálního na tom snažit se mít všechno sterilní a desinfikovat si domov ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit