Kam vyléváte nočník?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11439
27.11.16 23:05

Když je vylévání moči do umyvadla nebo vany tak nechutné, jak myjete pokaděné zadky malým miminkům, nebo jak nakládáte s počuraným nebo pokaděným batoletem? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
27.11.16 23:10

@Fjodorka Zadek jsem myla nad vanou, bo v záchodě to nejde :mrgreen:. Moje kojené děti naštěstí kakaly jednou týdně, po roce už jsme pokakané zadky jen utíraly vlhčenýma ubrouskama.
Ale pokud jdu s plným nočníkem do koupelny, tak nechápu, proč bych to měla lít do umyvadla, když tam čurat nechodíme. Naliju to do záchodu, v umyvadle naliju vodu, vypláchnu zas do záchodu a jdu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
27.11.16 23:20

@hanyny No víš, ne všichni mají záchod v koupelně, takže u nich by to znamenalo, otevřít na záchod, vylít nočník, pak odejít do koupelny, tam natočit vodu, opět se s ním vrátit na záchod, vylít tam tu vodu, spláchnout, vrátit se do koupelny, vypláchnout nočník… nevidím pro takovou pakárnu důvod. Jasně, pokud mám záchod 50cm od umyvadla, tak není problém to do něj vylejt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
27.11.16 23:23

@hanyny ne každý má záchod vedle vany či umyvadla. Já jdu rovnou do koupelny, ve vaně pustím horkou vodu, naleju do nočníku, ten vyleju a ještě vypláchnu. Přepnu na sprchu, celé to spláchnu a hotovo. Napouštět si dvakrát nočník a běhat vedle na záchod, všude si nakapat vodu, abych si ještě v té zatáčce rozbila hubu, to fakt ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
27.11.16 23:23

@j.a.n.i1 Tak v takovém případě bych vylila do záchodu a v umývadle vypláchla. Ale já nikoho nesoudím, je to každého věc. Mě by vadilo lít moč do umyvadla, ale zas třeba dělám jiné věci, co by vadily jiným. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
27.11.16 23:24

@hanyny
nemáme záchod v koupelně, takto to praktikovat, tak nacintám přes půl chodby, na záchodě sice malé umývátko, ale pod něj nočník nestrčím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
27.11.16 23:24
@j.a.n.i1 píše:
@hanyny No víš, ne všichni mají záchod v koupelně, takže u nich by to znamenalo, otevřít na záchod, vylít nočník, pak odejít do koupelny, tam natočit vodu, opět se s ním vrátit na záchod, vylít tam tu vodu, spláchnout, vrátit se do koupelny, vypláchnout nočník… nevidím pro takovou pakárnu důvod. Jasně, pokud mám záchod 50cm od umyvadla, tak není problém to do něj vylejt.

U bábi s dědou běhám s nočníkem dobrých 10m od záchodu do koupelny. Do vany pak nočník maximálně vyliju již vypláchnutý a mám z toho blbý pocit - snažím se trefit přímo do výlevky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
27.11.16 23:27

@mgdln Hele, když tě to baví, tak klidně běhej, mě ne. Stejně jako když sedím na záchodě, tak dítko pošlu čůrat do sprcháče, než řešit počůrané dítě, tak opláchnu ten sprcháč a nepřijde mi na tom nic divného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
27.11.16 23:46

Já i mé okolí do vany, protože lít těch několik kapek do záchodu znamená netrefit se a akorát si záchod a jeho okolí zakapat(nevím jak to děláte ale jste fakt dobré pokud to dokážete!), dále než přejdu do koupelny nočník, který je od toho akorát celý ocintaný má tendenci kapnout na zem…A pak jej stejně umyju ve vaně, takže nechápu ten smysl, jak štítivě píšete „moč do vany neee nikdy“…Stejně to tam pak myjete ne?
Já tedy normálně vleju do vany a sprchou umyju nočník i spláchnu vanu, otázka pár vteřin.
PS - deinfikujete i dítě? (Facinuje mě pečlivá desinfekce umyvadla, nočníku i vany…Jak jsou tady všechny maminky tak tip ťop, to je supr :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
27.11.16 23:48

@Ráchelia No, já se spíš nedivím, že je poslední dobou všude tolik různých alergií, atopiků, apod. když spousta lidí hned všechno stříká desinfekcí (a mají pocit, že kdo to nedělá, je prase)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
27.11.16 23:56

@j.a.n.i1 JJ, pravda pravda. Na všechno máme specializované sajrajty…Kde jsou ty časy, kdy na všechno stačil ocet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.11.16 00:04

Jak já jsem ráda, že všechny mé děti ve 2r. presli na bezne wc a nocnik se stal nepotřebná zbytečnost. Že nebylo třeba ho resit co, kam patří vylet, ze šel z domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
28.11.16 00:08
@j.a.n.i1 píše:

Jo a přesně tak jsem to dělala.. běhala za dva rohy s nočníkem.. Přišlo mi nechutné, aby si mi čtyřleták pak položil kartáček na zuby do umyvadla, kde jsem před chvílí lila moč.. to by si mohl ty zuby chodit rovnou čistit v záchodě a vyšlo by to skoro nastejno :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
28.11.16 00:11

@Hanka253 No, jelikož si moje dítě několikrát v nestřeženém okamžiku nabralo vodu ze záchodové mísy, tak mě opláchnuté umyvadlo, kam jsem před tím opláchnutím vylila jeho moč nechává zcela klidnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43034
28.11.16 06:39

Curanky a kakanky jsou dost rozdil, nicmene damy, ja se teda musim priznat, ze i pokakane oblecky macham v umyvadle :-) :oops:
od bobku to samozrejme umeju nejakym saponatem, po curankach jen oplachnu

ekologicky smyslejici lide curani pri sprchovani (do vany ci sprchy), usetri se tim desne vody. Moc je vicemene slana voda, u zdravych neobsahuje bakterie a je z hlediska znecisteni cehokoli lepsi, nez treba mleko nebo polivka, ktere, povazte samy, kdekdo vyleje do drezu 8o

hlavne neni treba vsechno porad doma desinfikovat, to je cetka k vypestovani si rezistentnich kmenu. Nase kbakterie mam vsude na a v nasich telech, rodina je ma casto sjednocene, neni treba se jich bat.

a chlapska moc smrdi sama od sebe, kdyby chlap po sobe dukladne proplachl cely sifon, zrejme by curani do umyvadla bylo v pohode, ale chlap, kteri si ulehci takto curani nejakej smradik sotva bude resit, takze se na ne musi radikalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze