Kam vyléváte nočník?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
27.11.16 21:45
@MartinaIrena píše:
Mam si nalit dvojku cerveneho? :?

no možná by sklenka až tak marná nebyla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
27.11.16 21:46
@mgdln píše:
Jak které! :lol:

před mnoha lety, když jsem na gymplu bydlela na intru, se tam někdo u záchodu vys…al do umyvadla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
27.11.16 21:51
@MartinaIrena píše:
No tak jasne, ze ti tady nikdo nenapise, ze se chova jako cune. Ale bacha, v diskusi o setreni penez nekolik lidi otevrene priznalo, ze splachuji jen po velke. A to jsou panecku uspory za vodne stocne.

:lol: Nečetla jsi můj příspěvek, abys věděla kam lijeme my. :lol:
Ale teď vážně - jsme v podnájmu - 3 rodiny na jednu pidižumpu (8m3) a ihned po nastěhování mi bylo taktně sděleno, že zde se splachuje pouze po velké, jinak by jsme museli žumpu vyvážet každý týden.
Nevěřila jsem! Splachujeme dle pokynů, vaničky vylíváme na zahradu (bez dětí), pereme s černým svědomím a přesto vyvážíme co 18 dní za ´nepatrných´ 1800kč.
Kdo platí stočné paušálem je bezstarostný člověk.

Příspěvek upraven 27.11.16 v 21:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
27.11.16 21:51
@LaternaM píše:
před mnoha lety, když jsem na gymplu bydlela na intru, se tam někdo u záchodu vys…al do umyvadla :lol: :lol: :lol:

prosím Tě jak se řešila „likvidace“, nám se asi měsíc zpátky někdo vys..l před barák a předsedkyně napsala lístek, že si to má „pachatel“ uklidit, no bylo to tam celý den a pak to stejně uklidila ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
27.11.16 21:55

Vylévám buď do záchodu a pak nočník umyju ve vaně, nebo rovnou vyleju do vany a pak opláchnu teplou vodou jak nočník, tak i vanu. 1× denně vanu i nočník desinfukuju, vždy navečer před koupáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
27.11.16 21:55
@bublinek píše:
prosím Tě jak se řešila „likvidace“, nám se asi měsíc zpátky někdo vys..l před barák a předsedkyně napsala lístek, že si to má „pachatel“ uklidit, no bylo to tam celý den a pak to stejně uklidila ona.

předsedkyně je asi hodně velká naivka :lol: :lol: :lol:.TO napsala kdo se vykadil před barákem uklidtě si to po sobě :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25036
27.11.16 21:56
@mgdln píše: :lol: Nečetla jsi můj příspěvek, abys věděla kam lijeme my. :lol:
Ale teď vážně - jsme v podnájmu - 3 rodiny na jednu pidižumpu (8m3) a ihned po nastěhování mi bylo taktně sděleno, že zde se splachuje pouze po velké, jinak by jsme museli žumpu vyvážet každý týden.
Nevěřila jsem! Splachujeme dle pokynů, vaničky vylíváme na zahradu (bez dětí), pereme s černým svědomím a přesto vyvážíme co 18 dní za ´nepatrných´ 1800kč.
Kdo platí stočné paušálem je bezstarostný člověk.Příspěvek upraven 27.11.16 v 21:54

Tak to vychazi na rodinu na 600 kc na tech 18 dni.My platime prumerne mesicne 900 kc za vodu a teda stejne by me nikdo nedonutil nesplachovat po wc.To bych se snad radsi prestehovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
27.11.16 21:58
@bublinek píše:
prosím Tě jak se řešila „likvidace“, nám se asi měsíc zpátky někdo vys..l před barák a předsedkyně napsala lístek, že si to má „pachatel“ uklidit, no bylo to tam celý den a pak to stejně uklidila ona.

No u likvidace jsem zaplať bůh nebyla - to asi odnesla uklizečka. Mě na tom nejvíc rozesmálo, že to bylo vedle záchoda… proč :lol: :lol: Pak se hledal pachatel a padlo to na jednoho klučinu, kterej by tam prý sám nevylezl a tak ho tam vysadila jeho o hlavu větší přítelkyně. Tomu říkám láska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
27.11.16 21:59
@bublinek píše:

Už vidím, jak celý barák sledoval, kdy se zjeví pachatel a pod rouškou noci bude uklízet co si před domem zapomněl. (Dobrý námět na scénku) Otázkou je, zda si vůbec pachatel pamatoval, co před domem ztropil. Je dost možné že byl na mol. A kdo ví, jestli nakonec nebyla na mol domovnice?! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
27.11.16 22:05
@MartinaIrena píše:
Tak to vychazi na rodinu na 600 kc na tech 18 dni.My platime prumerne mesicne 900 kc za vodu a teda stejne by me nikdo nedonutil nesplachovat po wc.To bych se snad radsi prestehovala.

Je to tak. Jsme tu rok a půl a do půl roku tu již nebudeme. Zpočátku mi nebyla jasná fluktuace obyvatel domu. Momentálně jsme tu ´služebně´ nejstarší my. :mrgreen:
Poněvadž nesmět spláchnout, nesmět prát dle potřeby, vaničky lét na trávu, to je úlet! Lahůdkou totiž je, když zapomeneš spláchnout před odjezdem a když se pak po pár dech vrátíš!!! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
@MartinaIrena píše:
No tak jasne, ze ti tady nikdo nenapise, ze se chova jako cune. Ale bacha, v diskusi o setreni penez nekolik lidi otevrene priznalo, ze splachuji jen po velke. A to jsou panecku uspory za vodne stocne.

tak když to dělají veřejně před lidma, tak jim to asi nepřijde nenormální… já jsem se s tím ještě teda nesetkala.. a k tomu šetření, sestřenka mi jednou říkala, že je to brutus, kolik pitné vody se spláchne zbytečně a tak si do mikada (prostě ta nádrž nad záchodem, nevím jestli se to tak jmenuje:oops: )dali dvě naplněné plastové pullitrovky a šetří aspoň litr při každém spláchnutí… my jsme to teda nepraktikovali, já mám strach, že by mi tam ten litr chyběl…
a naše čtyřletá taky nesplachuje po malé, tak to vykompenzujeme aspoň tak… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219

Už žádný doma nemáme, ale dokud na něj nejmladsi chodil, tak se vyleval do wc, někdy s nama nocnik cestoval, tak to se vylelo venku do křoví nebo do kanálu.
A doma nustili jsme v umyvadle vodu na vyplachnuti a tu taky nalili do wc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25036
27.11.16 22:11
@mgdln píše:
Je to tak. Jsme tu rok a půl a do půl roku tu již nebudeme. Zpočátku mi nebyla jasná fluktuace obyvatel domu. Momentálně jsme tu ´služebně´ nejstarší my. :mrgreen:
Poněvadž nesmět spláchnout, nesmět prát dle potřeby, vaničky lét na trávu, to je úlet! Lahůdkou totiž je, když zapomeneš spláchnout před odjezdem a když se pak po pár dech vrátíš!!! :poblion:

Holka ty me dneska davas. Pobavilas me na cely vecer. Aspon, ze mate nejake vyhlidky.Moc Vam stehovani za lepsim preju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
27.11.16 22:13

Je to stejné jako na tom intru, udělat krok a je na trávě. Asi musel být na šrot. Se přidržoval zdi, asi. No nevím, za 2 týdnu má být schůze a bude se tam řešit i toto. Co vyřeší netuším, ale manžel se už těší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
27.11.16 22:13
@Any83 píše:
Do umyvadla, taky na tom nevidím žádné drama, copak z umyvadla někdo jí? Navíc ho samozřejmě hned opláchnu teplou vodou, stejně jako nočník. Vylití nočníku z výšky do záchodu často znamená pár cákanců, třeba i kapek po zemi cestou do koupelny, do umyvadla je to prostě pohodlnější, člověk to umyje hned při jednom.
Stejně tak mi nevadí, když syn při sprchování čurá do vany :nevim: a co jako :nevim: přiznám se, že teď v těhotenství v té sprše taky občas čůrám. Po porodu mi to ani jinak než s proudem vody na podbřišek nešlo.
Jsi nějaká citlivka ne :lol:
A dětské počůrané oblečení holky mácháte v záchodě? :think:

Já během sprchy čurám do vany i jako netěhotná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG