Kam vyléváte nočník?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kam vyléváte nočník?
Diskuze bude asi o ničem, jen ze zvědavosti.
Kam vyléváte nočník, tedy zajímá mě, když je jen načůráno.
Když začala dcera chodit na nočník, tak se nás tchyně zeptala, zda vyléváme do vany. To snad nikdo nedělá, ne?
Mě třeba překvapilo, že v mateřském centru to maminy lijou do umyvadla. Ani to nijak neomyjí a odchází.
Já vylívám do záchodu. Kamkoli jinam mi to přijde nechutné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vylévám do záchodu, pak vypláchnu vodou, vodu vyleju do umyvadla. Umyvadlo i nočník vystříkám sanytolem. V centru vylévám do záchoda, vypláchnu vodou a vodu vyleju do umyvadla. Umyvadlo vezmu aspoň vodou. Kdyby tam byla nějaká desinfekce, použila bych
. Některé maminy u nás taky lejí do umyvadla a nočník nevyplachují. Vždy se mi otvírá kudla v kapse… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do vany většinou, rovnou ji pak umyju a nočník taky. Měli jsme velký nočník, ktery se do malých prostor vyleval blbě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyliji buď do záchodu nebo do vany. Ale i když ho vylívám do záchodu, tak ho potom ve vaně vypláchnu a nechám ho tam vyschnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do záchodu, vyplachnu v umyvadle. Desinfekce umyvadla pravidelna, nočníku občasná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Většinou do umyvadla, opláchnout nočník a pak umyvadlo, ale že bych tedy jedno nebo druhé doma desinfikovala, to fakt ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@angelivanka84 píše:
Do umyvadla, vany nebo záchoda.
Co je jako na tom?
To pak umyju ne?
TY jo, ale šlo mi o ty ženské v MC, ale asi doma se chová každý jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Většinou do záchodu, když je tam jen malilinko(což teď občas je, malej má radost z každý kapky
), tak do umyvadla, to mám asi o metr blíž ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vylevam vetsinou do umyvadla a pak oboje postrikam sanytolem a oplachnu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vylevala jsem do záchodu, pak vyplachla v bidetu. Venku do záchodu, napustila vodu v umyvadlem, vylila do záchodu.
Vylévání a vyplachování v umyvadlem mi přijde jako prasarna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vylívám do záchodu, kdekoli. Kamkoli jinam je to nechutné, i kdyby to po každém použití bylo umyto. Vážně někdo umývá vanu 5× denně? ![]()
Chlap močící do umyvadla tu bývá kamenován, nad látkovými plenami se zvrací, a nočník mi nepřipadá voňavější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak kdy. Kdyz jde na nočník po dlouhé době tak vyleju na záchod a pak vypláchnu horkou vodou v umyvadle a striknu tam nějaký sprej s dezinfekci co mam v koupelně. Kdyz cura co chvilku a hodne pije a moč je průhledná jak voda tak rovnou jen dezinfekce a horka voda v umyvadle…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit