Kam vyléváte nočník?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vylívám do záchoda, ale ani umyvadlo nebo vana mi nepřijde nijak nechutné. Malému umývám pokaděný zadek v umyvadle stále, pár dní po porodu mi jinak, než ve sprše čůrat nešlo a když si představím, že si ve vaně celá rodina umýváme genitálie, sem tam tam skončí i menstruační krev, očistky, samé fujky. To abych se štítila se vůbec dotknout sebe sama. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LaternaM píše:
Jak se nám ta diskuse rozjela že jo a při tom je o h…vně![]()
![]()
![]()
Počkej, na to ještě nedošlo, zatím je v tom nočníku jen načůráno
i když u ho.na je to jasný, to by sifonem umyvadla neprolezo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Počkej, na to ještě nedošlo, zatím je v tom nočníku jen načůráno![]()
i když u ho.na je to jasný, to by sifonem umyvadla neprolezo
Jak které! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maiiia Pravda, do vany/sprcháče vylévám i kalíšek… těžko s ním půjdu na záchod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mgdln
já málem vyprskla čaj, je to první věc, která mě po dlouhé době rozesmála. A docela to vystihuje naši domácnosti - 3 chlapi, kteří teda snad s..ou pořád
, naštěstí už i ten nejmladší téměř výhradně do záchoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do wc nebo do vany… záleží co je blíž
děti stejně jak je dám do vany tak hned většinou znova čůrají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se nam to zacina delit na dva tabory, ty co vylivaji zasadne do wc a ty co jim je jedno kde ale dukladne oplachnout, ale ktere jsou to ty fujtajblice co v MC vylejou ale nevyplachnou, asi je hanba fackuje a diskuze ma tim padem smysl…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Any83 píše:
@MartinaIrena ty jo a co když se ti dítě počůrá při koupání? Koupíte si novou vanu?
Jasne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@artepka píše:
Tak se nam to zacina delit na dva tabory, ty co vylivaji zasadne do wc a ty co jim je jedno kde ale dukladne oplachnout, ale ktere jsou to ty fujtajblice co v MC vylejou ale nevyplachnou, asi je hanba fackuje a diskuze ma tim padem smysl…
No tak jasne, ze ti tady nikdo nenapise, ze se chova jako cune. Ale bacha, v diskusi o setreni penez nekolik lidi otevrene priznalo, ze splachuji jen po velke. A to jsou panecku uspory za vodne stocne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@artepka píše:
v to jsem ani nedoufala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaIrena píše:
Mam si nalit dvojku cerveneho?
Já si právě teď nalila skénku Veltlínu (2013) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TAk to já znám pár lidí (udělalo mi to přímo doma), že vylilo nočník do záchoda, nevypláchlo a odneslo na chodbu a hezky to z něho všechno kapalo a dítě si opět krásně sedlo do čůránek, případně to všechno hezky ochmatalo…100× radši do umyvadla (klidně běžného, ne jak my v technické) a hned opláchnout, než toto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit