Kam vyléváte nočník?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
694
27.11.16 21:26

Vylívám do záchoda, ale ani umyvadlo nebo vana mi nepřijde nijak nechutné. Malému umývám pokaděný zadek v umyvadle stále, pár dní po porodu mi jinak, než ve sprše čůrat nešlo a když si představím, že si ve vaně celá rodina umýváme genitálie, sem tam tam skončí i menstruační krev, očistky, samé fujky. To abych se štítila se vůbec dotknout sebe sama. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
27.11.16 21:27
@LaternaM píše:
Jak se nám ta diskuse rozjela že jo a při tom je o h…vně :lol: :lol: :lol: :lol:

Počkej, na to ještě nedošlo, zatím je v tom nočníku jen načůráno :mrgreen: :mrgreen: i když u ho.na je to jasný, to by sifonem umyvadla neprolezo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
27.11.16 21:28
@j.a.n.i1 píše:
Počkej, na to ještě nedošlo, zatím je v tom nočníku jen načůráno :mrgreen: :mrgreen: i když u ho.na je to jasný, to by sifonem umyvadla neprolezo :jazyk:

Jak které! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
27.11.16 21:28

@Maiiia Pravda, do vany/sprcháče vylévám i kalíšek… těžko s ním půjdu na záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
27.11.16 21:30

@mgdln a je to tu :potlesk: :potlesk: :lol: :lol: už jsme u toho h..vna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
27.11.16 21:33

@mgdln
já málem vyprskla čaj, je to první věc, která mě po dlouhé době rozesmála. A docela to vystihuje naši domácnosti - 3 chlapi, kteří teda snad s..ou pořád :lol:, naštěstí už i ten nejmladší téměř výhradně do záchoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
27.11.16 21:33

Do wc nebo do vany… záleží co je blíž ;) děti stejně jak je dám do vany tak hned většinou znova čůrají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
27.11.16 21:35

Tak se nam to zacina delit na dva tabory, ty co vylivaji zasadne do wc a ty co jim je jedno kde ale dukladne oplachnout, ale ktere jsou to ty fujtajblice co v MC vylejou ale nevyplachnou, asi je hanba fackuje a diskuze ma tim padem smysl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
27.11.16 21:35
@Any83 píše:
@MartinaIrena ty jo a co když se ti dítě počůrá při koupání? Koupíte si novou vanu? :lol:

Jasne. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
27.11.16 21:36
@Ginuš píše:
@LaternaM no došla jsem si pro brambůrky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mam si nalit dvojku cerveneho? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
27.11.16 21:36

@bublinek do záchodu a vypláchnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
27.11.16 21:40
@artepka píše:
Tak se nam to zacina delit na dva tabory, ty co vylivaji zasadne do wc a ty co jim je jedno kde ale dukladne oplachnout, ale ktere jsou to ty fujtajblice co v MC vylejou ale nevyplachnou, asi je hanba fackuje a diskuze ma tim padem smysl…

No tak jasne, ze ti tady nikdo nenapise, ze se chova jako cune. Ale bacha, v diskusi o setreni penez nekolik lidi otevrene priznalo, ze splachuji jen po velke. A to jsou panecku uspory za vodne stocne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
27.11.16 21:43
@artepka píše:
Tak se nam to zacina delit na dva tabory, ty co vylivaji zasadne do wc a ty co jim je jedno kde ale dukladne oplachnout, ale ktere jsou to ty fujtajblice co v MC vylejou ale nevyplachnou, asi je hanba fackuje a diskuze ma tim padem smysl…

v to jsem ani nedoufala :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
27.11.16 21:43
@MartinaIrena píše:
Mam si nalit dvojku cerveneho? :?

Já si právě teď nalila skénku Veltlínu (2013) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
27.11.16 21:44

TAk to já znám pár lidí (udělalo mi to přímo doma), že vylilo nočník do záchoda, nevypláchlo a odneslo na chodbu a hezky to z něho všechno kapalo a dítě si opět krásně sedlo do čůránek, případně to všechno hezky ochmatalo…100× radši do umyvadla (klidně běžného, ne jak my v technické) a hned opláchnout, než toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze