Kam vyléváte nočník?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2612
30.11.16 21:21
@Taciras píše:
@Fikta @Adinka_2012 Já na to mám takovou teorii. Téměř každý normální člověk je o něco čistotnější, než jeho rodiče,takový je prostě trend, máme na to, tak si můžeme dovolit mít vše sterilní (ovšem i to se začíná podepisovat na zdraví ve formě nemocnosti, alergií, ale to už je bokem). Naši měli doma vždycky chlív a nejčistotnější jsem byla já. Moje domácnost je proti jejich prostě nebe a dudy. Ale leckdo jiný by řekl, že mám doma bordel, protože ačkoli dělám všechno se zažitou pravidelností, tak nedělám všechno naráz. Prostě jednou umyju koupelnu, tak se blýská, ale na podlahách, které jsem luxovala předevčírem už je zase svinčík, protože čisté vydrží někdy i půl hodiny a já se z toho nezblázním. Nepatřím k těm úklidovým bláznům, co mají uklizené všechno pořád.Ale jinak k té klávesnici, tou se náhodou můžu pochlubit, je téměř sterilní :D. Malá mi do ní vylila šťávu, takže lepila, nevracely se písmenka, nedám 700 za novou, když nemusím (jinou nechci, kupovala bych zase stejnou a mám celkem náročné požadavky), takže rozebrat, plastové kousky vydrbat mýdlovou vodou a kartáčem, elektronické části technickým lihem, seskládat dohromady a je jak nová. A když to není tak vážné, tak mám cyber clean (taková hmota, co do toho jakoby zateče a vytáhneš jí i se smetím, navíc desinfikuje, jen divně smrdí). Jako elektroniku si zase udržuju v dobrém stavu, to jo :)

u nás ne, mamka byla ukrutně na pořádek, čistota, pořád mýt ruce, všechno tip ťop (no teď je nemocná, nemůže a už jde úklid stranou, není důležitý), já teda na pořádek jsem, ale zase se 2 malými kluky + manžel to nějak nezládám mít pořád vše najednou čisté, ale rozhodně to není co mamka…no a ségra, ta je na můj vkus už trošku prasátko v některým směrech, ale fakt malinko, pro někoho klidně normál

jinak já myji savem pouze záchod, na umyvadla mám jakýsi octový čistič, nic nedezinfikuji, max. šplíchnu ocet k plínkách nebo na prkýnko od masa, když si zrovna vzpomenu

úklid je prostě otázka osobního vkusu no, každý dělá jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka