Kamarádka je příšerná matka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.2.12 08:57

,,Kamarádka,, je příšerná matka

Ahoj holky potrebuju radu.

mam ,,kamaradku,, ktera absolutne se*e na dite a ja se tim uz rok trapim :zed:
kdyz bya tehotna tak kourila a chodila po barech se slovy ,,to neni vodka to je jenom jablicko,, (jablecna vodka proste neni vodka ale dzus dle jejiho nazoru)
maly se narodil jako neplanovanenedonosene miminko, vazil 1800g a nevypadal nejlip. chovala se k nemu strasne ale to jsem si tak nejak omlouvala s tim ze se v ni vzbudi nejaka laska a konecne se o nej zacne starat a ono ejhle.

tvari se jako strasna pani podnikatelka pritom jedine co dela jsou dluhy. vymysli nejaky super podnikatelsky plan, vsechny s tim otravuje a ve finale to z materske splaci (bydli s matkou takze skoro cela materska jde na dluhy. tvrdi jak je na tom financne spatne ze nema ani na veci pro malyho, malej ji jenom rohliky pac ostatni je pro ni drahy (ovsem na cigara vzdycky ma). obleceni a veci pro malyho kupujou bud babicky nebo maminky jejich kamaradu ci kamaradky :roll: malej od svy maminky nema vubec nic.

delsi dobu jsme spolu nemluvily a ted se zase ozyva. bezne vety v hovoru jsou ,,blbecku spadnes z postele,, ,,ses blbej po otci atd,, je me z ni uplne zle a nevim co s tim delat :zed:

nejvetsi perla padla vcera - byla nekde na vylete v jinym meste a malej ji v aute usnul. nechtela ho budit tak ho proste v aute zamkla a sla se projit po centru. malej tam byl dve hodiny sam v zmrzlym aute. jeste se smala tomu ze ,,jeste ze si nikdo nevsim, dostala bych pokutu…,,

holky poradte co s tim, je me malickeho hrozne lito. uz loni jsem kontaktovala tatinka ditete jenze ten taky nevi co s tim :think:

holky poradte prosim,.. nic mi do toho neni a mam se starat o svy veci nebo mam nejak zasahnout? je me malickyho hrozne lito, porad na nej rve a vecne ho strka cizim lidem aby ji ho pohlidali a ona mohla nekam na rande nebo si nekde zas*kat. je me z toho nejak ouzko :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.2.12 08:58

jo jinak dodatek malickymu je ted rok a pul.

• Citovat
  • Upravit
1254
24.2.12 08:59

Zavolala bych na sociálku, udala jí a čus. Taková dylina nemá právo mít dítě. Jak může nechat 1,5r malé dítě samotné v autě? Řvát na něj a bůhví co ještě? A navíc na něj nemá ani peníze a podobně.. Bože. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
24.2.12 09:02

Asi bych zavolala na sociálku, můžeš jako anonym… oni si s tím už nějak poradí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
24.2.12 09:03

No tak bohužel teď řeším taky něco podobného, je to ale vzdálená rodina.
Malé jsou dva a pul roku a jediné co umí říct je Ano a ne. protože se jí vubec nevěnuje. Jejéí matka se tahá s cigánama, chlastá, hulí a dělá dluhy. a o chování k malé ani nemluvím, to je pořád…co děláš, di se dívat na televizi. ježiši už máš zase hlad, jsi strašně nenažraná a mnohem horší věci .....
Nechápu jak se někdo takto muže chovat k vlastnímu dítěti…vždyď je tolik párů co by dali nevím co aby jednoho prcka měli doma.....
takže budu sledovat co ti kdo poradí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
24.2.12 09:04
Anonymní píše:
jo jinak dodatek malickymu je ted rok a pul.

Jo a co otec dítěte? To je nějaký podobný individuum jako jeho matka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27003
24.2.12 09:05

Zavolala byhc sociálku a klidně i neanonymně protože taková blbka neměla mít dítě vůbec!!!!!!!chudák chlapeček:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
24.2.12 09:06

Není pravda, že ti do toho nic není. Nemůžeme být lhostejní. Co by s tím chudáčkem do budoucna bylo a co by z něj vyrostlo?! Udala bych jí na sociálce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
24.2.12 09:06
ConyELi píše:
Malé jsou dva a pul roku a jediné co umí říct je Ano a ne. protože se jí vubec nevěnuje. Jejéí matka se tahá s cigánama, chlastá, hulí a dělá dluhy. a o chování k malé ani nemluvím, to je pořád…co děláš, di se dívat na televizi. ježiši už máš zase hlad, jsi strašně nenažraná a mnohem horší věci .....
Nechápu jak se někdo takto muže chovat k vlastnímu dítěti…vždyď je tolik párů co by dali nevím co aby jednoho prcka měli doma.....

8o :roll: Fakt děs.. A to dítě bylo plánovaný? A co otec? Jsem proti potratům, ale přijde mi lepší nenarodit se, než trpět. Mě je Těch dětiček vždycky tak strašně líto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27003
24.2.12 09:07
ConyELi píše:

to je hrozný:(cudáci děti já byhc pro svoje udělala cokoliv a fakt nikdy nepochopím jak se někdo ke svému dítěti může chovat takto je to odpordné a nefér vůdči těm co děti mít nemůžou!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
24.2.12 09:08

Také se přidávám - určitě sociálka! To není žádná matka :cert: :cert: :cert:
A chudák malý! Je vidět, že je jí jen na obtíž!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
24.2.12 09:09

Tak upřímně bych si první řadě zkusila s ní promluvit - pokud jste trochu kamarádky..
Trochu mě zaskočilo, že píšeš kamarádka, já kdybych měla známou a chovala se blbě, tak to zkusím nejřív vyřešit s ní, ne ji hned obvinit, ale nahodit nějaké téma..
A volat socilká ano, pokud nic nezabere..Zase mi přijde divné, když ji nic neřekneš a hned bys ji někde napráskala, když ti asi věří.. I když její chování je děsné..
Takže já bych si s ní promluvila a prostě řekla, to nedělje to t to, protože, prostě běžný rozhovor, třeba i tvrděj a když by nic nepomohlo pak bych se někde obrátila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27003
24.2.12 09:10
kvaček píše:
Tak upřímně bych si první řadě zkusila s ní promluvit - pokud jste trochu kamarádky..
Trochu mě zaskočilo, že píšeš kamarádka, já kdybych měla známou a chovala se blbě, tak to zkusím nejřív vyřešit s ní, ne ji hned obvinit, ale nahodit nějaké téma..
A volat socilká ano, pokud nic nezabere..Zase mi přijde divné, když ji nic neřekneš a hned bys ji někde napráskala, když ti asi věří.. I když její chování je děsné..
Takže já bych si s ní promluvila a prostě řekla, to nedělje to t to, protože, prostě běžný rozhovor, třeba i tvrděj a když by nic nepomohlo pak bych se někde obrátila

v tohmel případě je to zbytečné..fakt pochybuju že se změní…malýho evidentně moc ráda nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
24.2.12 09:11

Já bych okamžitě volala na sociálku, nejde o ,,kamarádku´´, ale o toho maličkého, který za nic nemůže. Je to strašně smutné, že někteří lidi čekají na svoje miminko celý život a nedočkají se a tohle… Uf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
24.2.12 09:12

Ale jako chápeš o co mi jde… zakladatelka je s ní velká přítelkyně a pak ji napráská??
Tak se s ní nemá vídat ví jaká je :nevim:
Já kdybych viděla nějakou mou známou jak se chová a nelíbilo se mi to, tak se s ní vůbec nestýkám…
Nemám ráda takové scházeníčko a pak za zády - i když je to oprávěné..
Proto píšu promluvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová