Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Docela ráda bych si pokecala s maminami, které taky píšou. Nemusí to být zrovna v diskusi, ale i přes SZ.
Ahoj ![]()
psávala jsem, ale už dlouho jsem nic nenapsala - nějak jsem asi zakrněla ![]()
Píšu s velkýma pauzama, taky 15 let nic, takže vždycky se dá začít znovu ![]()
jj to je asi pravda, nejvíc jsem psávala když mi bylo opravdu nejhůř, teď jsem poslední 4 roky moc šťastná takže asi proto nic ![]()
Taky píšu, i když poslední dobou míň, není čas… Co nějaké příklady tvorby? Pochlubte se, poetky ![]()
Dessie píše:
Taky píšu, i když poslední dobou míň, není čas… Co nějaké příklady tvorby? Pochlubte se, poetky
To bych právě radši nějak neveřejně. A upřímně hlavně mám potřebu si psát o tom, jak píšu, ale ono to s tím jasně souvisí. Kdyby bylo pár lidí se zájmem, jsem pro uzavřenou skupinu, sz asi nejdou skupinově.
Emilie, to je jedno, i próza je vítaná ![]()
Našla jsem skupinu Posláním postižené pisatelky, ale nevím, jak moc funguje, tak jsem založila novou. Až bude schválená, dám odkaz.
Jeden čas jsem psala dost, poezii i prózu, i jsem redaktorovala v jednom internetovém časopise, ale… nějak to vyschlo.
Snad časem zase začnu.
Tý brďo, mám jich několik, hodně jsem psala na základce (nejen básničky), na střední to polevilo a teď už dlouho nic. Ale občad na to myslím, že bych zase mohla..
Na poezii nemám buňky. Ale píšu fantazy povídky. Ty mě baví. ![]()