Pěstouni - diskuze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11530
20.2.12 10:55

Pěstouni - diskuze

Dobrý den,
ráda bych založila uzavřenou skupinu pro pěstouny, ať již současné, minulé či čekatele. Ráda bych si vyměňovala zkušenosti, rady a celkově si třeba jen popovídala. Myslím, že naše problémy jsou svým způsobem specifické, proto volím raději formu uzavřené - neveřejné diskuze. Pokud se chcete přidat napište mi SZ, pošlu Vám pozvánku. Prosím nepěstouny, aby zde nereagovali.
Děkuji Sati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
D a M.
6.3.12 09:57

pěstouni

Moc ráda bych přijala diskusi na téma pěstouni a jejich problémy starosti a všechno co je pro nás nové. Jsme s manželem pěstouni dvou kluků 4 a 2,5 let teprve půl roku a taková diskuze o našich problémech by mi moc pomohla.
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
11530
6.3.12 11:30

Ahoj a jsi zaregistrovaná tady na emiminu? Hlásí mi to že D a M. neexistuje. :nevim: Pošlu ti pozvánku do skupiny, ale potřebuji nick.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
D a M.
6.3.12 12:19

ahoj děkuji za odpověd..
Ten nick je D a M.
Snad jsem něco nepopletla. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11530
6.3.12 12:41

No, ale musíš se tady na emiminu zaregistrovat, svítíš černě - jako návštěva. Udělej si registraci tady na emiminu a pak sem napiš příspěvek. Já ti pak podle nicku pošlu pozvánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
6.3.12 12:53

tak nevím jestli jsem to zvládla.
Dík :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
6.3.12 13:13

Zvládla jsi to super :palec: Poslala jsem ti pozvánku do sklupiny. Klikni si na profil a měla by se ti tam objevit. Stačí, když ji potvrdíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
future
10.8.12 22:47

Ahoj, prosím o přijetí do skupiny pěstounů, začínám vyřizovat papíry a tak by se mi hodilo pár dobrých rad :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
12332
10.8.12 22:51

Ahoj a já bych se přidala - neb se mě to bude týkat pracovně - chtěla jsem se zeptat, co se vám a vašim dětem líbí- nelíbí na vzdělávání pěstounů, víkendových setkáních, co byste chtěli změnit a co naopak zachovat, pokud se někdo ozve - např. do SZ budu moc ráda, díky

Příspěvek upraven 10.08.12 v 22:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
future
10.8.12 22:53

@Boriska ty jsi pěstounka nebo se na to také chystáš?

• Citovat
  • Upravit
future
11.8.12 08:35

Najde se tu nějaký pěstoun, který mi poradí s papírovou mašinérií? :)

• Citovat
  • Upravit
11037
11.8.12 09:01

Jsem bývalá pěstounka, můžu poradit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
future
11.8.12 09:03

@bejbyn bývalá? jako že děti už odrostly? :)

• Citovat
  • Upravit
11037
11.8.12 09:31

@future Vzala jsem si postiženého chlapečka, kterému chyběli nožičky a pravá ručička, no a k tomu měl nemocné srdíčko, ve 4 letech zemřel ve spánku na selhání srdce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
future
11.8.12 09:33
@bejbyn píše:
@future Vzala jsem si postiženého chlapečka, kterému chyběli nožičky a pravá ručička, no a k tomu měl nemocné srdíčko, ve 4 letech zemřel ve spánku na selhání srdce :,(

tak to je mi moc líto :,( asi vás to hodně poznamenalo a nemáte sílu na další :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová