Pěstouni - diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
21.8.14 19:21

Dobry den. Mužu se přidat do diskuze? Chceme se s manželem stát pěstouny a ráda bych získala nové informace. Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.1.15 13:32

Dobrý den, chtěla bych se přihlásit do diskuze. Máme před sebou přípravku pro pěstouny na přechodnou dobu. Děkuji Evča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
31.3.15 19:33

Zeni potrebujiradu chodite sem nektera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
20.8.15 10:24

Dobrý den,
mohla bych se přidat do diskuze? S manželem zvažujeme PP a ráda bych získala nějaké informace o tom jak vše probíhá. Máme vlastní dcerku v prosinci 6 let a další dítko k nám nechce, tak bysme rádi pomohli. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.15 12:26

Dobrý den jsme s přítelem od minulého měsíce zařazeni do registru žadatelu o pěstounskou péči a zajimalo by me kdy zhruba mame cekat ze se nám ozvou ze pro nas maji nejakeho prcka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.12.15 22:31

Prosím o pozvánku

Ahoj, jsem pěstounka dvou děvčátek a moc mi chybí diskuze z Adopce.com. Ráda by jsem se zapojila zde. Pokud mě přizvete budu moc ráda. Elsa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.16 21:36

Dobrý den, ráda bych byla přijatá do vaší skupiny. Mám v PP své 4 neteře a 3 synovce. Pokud jestě priberete i mne budu ráda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
29.2.16 13:49

Poradna náhradní rodinné péče

Dobrý den,

na eMiminu jsme pro Vás otevřeli novou poradnu Náhradní rodinné péče. Sem můžete směřovat všechny své dotazy ohledně náhradní rodinné péče, osvojení dětí a pěstounské péče.

Krásné odpoledne :kytka:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
2.5.16 23:34

Ahoj,
chtěla bych se k Vám také přidat, je to, prosím, možné?
Mám v pěstounské péči svého vnuka, koncem roku to budou 2 roky, co ho mám v péči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.18 12:57

Odměna péstouna

Příspěvek upraven 20.11.18 v 19:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
21.7.18 07:15

@AndreaAndrea1 11 vždy posilaji ,mne to vždy chodi 12,kdyz je vykend v tom tk aji pozdeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
17.12.18 21:23

Ahojky, jsme na začátku příprav na dlouhodobé pěstouny. Funguje uzavřená skupina? A je možné do ni vstoupit? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová