Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den. Mužu se přidat do diskuze? Chceme se s manželem stát pěstouny a ráda bych získala nové informace. Děkuji!
Dobrý den, chtěla bych se přihlásit do diskuze. Máme před sebou přípravku pro pěstouny na přechodnou dobu. Děkuji Evča
Dobrý den,
mohla bych se přidat do diskuze? S manželem zvažujeme PP a ráda bych získala nějaké informace o tom jak vše probíhá. Máme vlastní dcerku v prosinci 6 let a další dítko k nám nechce, tak bysme rádi pomohli. Děkuji
Dobrý den jsme s přítelem od minulého měsíce zařazeni do registru žadatelu o pěstounskou péči a zajimalo by me kdy zhruba mame cekat ze se nám ozvou ze pro nas maji nejakeho prcka?
Ahoj, jsem pěstounka dvou děvčátek a moc mi chybí diskuze z Adopce.com. Ráda by jsem se zapojila zde. Pokud mě přizvete budu moc ráda. Elsa
Dobrý den, ráda bych byla přijatá do vaší skupiny. Mám v PP své 4 neteře a 3 synovce. Pokud jestě priberete i mne budu ráda ![]()
Dobrý den,
na eMiminu jsme pro Vás otevřeli novou poradnu Náhradní rodinné péče. Sem můžete směřovat všechny své dotazy ohledně náhradní rodinné péče, osvojení dětí a pěstounské péče.
Krásné odpoledne ![]()
adminka Eliška
Ahoj,
chtěla bych se k Vám také přidat, je to, prosím, možné?
Mám v pěstounské péči svého vnuka, koncem roku to budou 2 roky, co ho mám v péči.
@AndreaAndrea1 11 vždy posilaji ,mne to vždy chodi 12,kdyz je vykend v tom tk aji pozdeji
Ahojky, jsme na začátku příprav na dlouhodobé pěstouny. Funguje uzavřená skupina? A je možné do ni vstoupit? ![]()