Kamarádky, maminky Havířov

21.11.13 19:00

Kamarádky maminky Havířov

Jsem na mateřské dovolené, mám 4 měsiční holčičku a hledám maminky - kamarádky na pokec tady na emiminu nebo na společné procházky s kočárkem a posezení u kafíčka. Kamarádky, které mám nemají děti a chodí do práce a tak společných témat je málo a časově to taky nevychází. Najde se tady taky nějaká osamělá maminka, které chybí kamarádka se stejnými zájmy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28.11.13 11:41

Že by se tady nenašla žádná Havířovačka na pokec?  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
16.12.13 11:00

Nejsem z Havířova, ale neznáš v Havířově nějaké dětské centrum.. potřebujeme nějakou hernu, kde si může hrát dvouleté dítko s ročním a devítiměsíčním :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.13 11:39

V Havířově na náměstí je kavárna Medea a tam je dětský koutek, kde si mohou děti hrát a potom v obchodním domě v Elánu je taky dětský koutek, ale tam se to myslím platí :) A je tam i nějaký dozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
16.12.13 12:04
@andyhrusticka píše:
V Havířově na náměstí je kavárna Medea a tam je dětský koutek, kde si mohou děti hrát a potom v obchodním domě v Elánu je taky dětský koutek, ale tam se to myslím platí :) A je tam i nějaký dozor.

děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
20.1.14 10:53

Ahoj, já se hlásím:) prozatím na pokec na emimi, a později ráda i na kafíčka a procházky… Momentálně bydlím v Olomouci, ale v červnu se budeme stěhovat do Havířova, kde nikoho neznám, tak budu moc ráda:) mám syna 2,5 roku a v červnu čekám druhé mimčo, takže si budu užívat další tři roky rodičáku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.14 14:34

Ahoj @annitte, super, že se hlásíš do naši skupiny :-) Sice jsme zatím jenom 2, ale snad se ještě někdo přidá :lol: Gratuluji k těhotenství :) A jak to zvládáš s bříškem a k tomu ještě se synem? Asi je to záhul co? A jak se jmenuje tvůj syn?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KOLAROVA
3.2.14 11:04

Ahojky maminy, muzu se pridat kdyz jsem zatim jen tehotna? Je to nase prvni a tak rady se vzdycky hodi od zkusenych.

• Citovat
  • Upravit
KOLAROVA
3.2.14 11:27

Chtela jsem se zeptat jestli netusite zda se musi v Havirove obednavat nadstandart?

• Citovat
  • Upravit
15811
3.2.14 11:32
@KOLAROVA píše:
Chtela jsem se zeptat jestli netusite zda se musi v Havirove obednavat nadstandart?

nejsem z Havířova, ale ty půjdeš na naplánovaný císař?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KOLAROVA
3.2.14 11:47

Pokud to pujde tak bych chtela, ale nekde jsem cetla ze se to u nas nedela

• Citovat
  • Upravit
15811
3.2.14 11:52

@KOLAROVA nedělá no 8) Ptala jsem se kvůli toho, že si chceš objednat nadstandart dopředu, no když všechno vypadá, že budeš rodit normálně, tak to přece nejde, podle termínu se taky nemůžeš až tak řídit :nevim: Jedině jestli chodíš do nemocnice třeba na nějaké testy, nebo ozvy, nebo když je možnost se jít podívat na sál, prostě prolézt porodnici, tak se zmínit že bys pak chtěla nadstandart - ale ono taky záleží kolik tam bude maminek a jak bude nadstandart vytížený. Myslím, že tohle se naplánovat nedá, jedině to řešit až potom v porodnici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KOLAROVA
3.2.14 12:08

Chces rict ze nemuzes mit svuj vlastni pokoj kde budes sama a musis lezet na pokoji s dalsimi tremi maminkami? No jak pujdu na prohlidku pordniho salu nebo u predporodnich kurzu se nato budu muset zeptat. Protoze preci kdyz chci lezet sama tak nato mam pravo kdyz si to zapatim.

• Citovat
  • Upravit
15811
3.2.14 12:14

@KOLAROVA myslím si, že pokud bude nadstandart obsazený, tak tě dají normálně na pokoj s ostatníma maminkama :nevim: Nevím kolik jich je v Havířově, ale asi budou jen dva :think: Každopádně jestli půjdeš na nějaký ten kurz přímo do nemocnice, tak bych se na to zeptala ;) a nestresuj se hlavně kvůli toho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KOLAROVA
3.2.14 12:16

Jo, jo dekuji jsi zlata.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat