Kamarádky, maminky Havířov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.11.14 11:37

@annitte jinak to jsem ja Jiřka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.14 07:48

Maminky zmenila jsem si profilovku predtim jsem byla KOLÁŘOVÁ

Devcatka piste neco, treba jak se tesite na vanoce a uz chystate vyzdobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
29.11.14 10:35

Ještě nee, až tak za týden. Ale strašně se těším na cukroví, na které mám chuť asi měsíc. Teď mě čeká test na cukrovku, tak doufám, že dopadne dobře, protože nedat si o Vánocích cukroví by byla tragédie!! :cert: :mrgreen:

@ne-zoufala manzelka píše:
Devcatka piste neco, treba jak se tesite na vanoce a uz chystate vyzdobu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.14 21:11

@Ameria ahojky, takže žádné nevolnosti nemáš když máš chuť na cukroví :) a ty budeš mít první miminko? Přemýšleli už jste s manželem-přítelem o jménech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
1.12.14 15:25

Ano, čekám první, kluka. Manžela nemám. :D
Nevolnosti jsem měla šílené do 4. měsíce, teď končím 6 a je to super. :)
Jméno mě právě vůbec nenapadá. :( Já si vždy myslela, že budu mít holku, takže s holčičím problém není, ale pro kluka něco vybrat se zdá nad moje síly. Jak jsi vybrala jméno ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.14 20:55

@Ameria Mi jsme se s manzou neuměli dohodnout já chtěla Erika a manželovi se nelíbí a jiné jméno nenavrhl a jelikos on je Petr a tohle jméno je pro nás pěkně a už se moc nedává tak to bylo jasné. Jinak pro holčičku jsme měli vybrané dříve než na kluka Sarlota-Klárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.12.14 21:04

Ahoj maminky, můžu se ještě přidat?? :D bydlím v Hav. od léta, a kromě dětské doktorky tu nikoho neznám :D :-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.14 22:36

@finesty Ahojky, takže už máš nejspíš děťátko a kolik mu je a tobě? Jak se jmenuje malá-malej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.12.14 10:59

Jojo, mám skoro 3 letého syna. Jmenuje se Teodor, a ted čekáme sourozence v květnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.14 14:52

@finesty a copak to bude tentokrat asi byjste chteli holcicku kdyz uz mate chlapecka, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.12.14 15:39

@finesty to budete mít stejný rozdíl jako my, Tobiáš má tři a čtvrt, a Sofie měla teď půl roku :) odkud jste se přistěhovali? My jsme do Havířova taky emigrovali letos na konci června, takže tu situaci dobře znám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.12.14 15:39

Holky, nebylo by vhodné ty havířovské diskuse nějak sjednotit do jedné? Nejsem si jistá, že jsem schopná sledovat víc diskusí najednou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.14 17:11

Taky si myslim ze by to bylo fajn @annitte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.12.14 20:46

@annitte : no odešli jsme z ostravy :-) v léte takze na začátku srpna a kde přesne bydlíte :) :-)
@ne-zoufala manzelka: jj chceme holku, ale jeste je trosku casu nez se dozvime, takze se zbývá leda modlit :D ale je jasne ze je hlavní zdraví :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.1.15 21:57

Kámoška na pokec

Po dlouhém uvažování jsem se přihlásila. Hledám kamarádku z okolí Havířova. Bydlím tu nějaký pátek, ale práce mi nedala prostor. Nyni s ročním prckem bych ráda občas zašla někde na čaj, (kafe nepiju;-) ) pokec a pobavení. Na internet moc času nemám. Ale snad nějaký pokec zvladnu. Dávám přednost procházce v přírodě(nejsem nakupovací typ)
Snad nějaký sraz se podaří ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová