Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj maminky. Najde se tady někdo z Havířova na společné procházky s kočárkama? Mám 4měsíční dcerku a ráda bych našla mamču na pokec.Ve dvou se lépe vozí
Ahoj, jsem z Havířova, ale miminko bude až v lednu hehe ![]()
Ahojky a odkud presne jsi z Havirova? To moje prcka bude mit uz skoro rok nez ty porodis ![]()
Ahoj, jsem těhulka z Havířova, nyní 13tt. Rodím konec března 2015 ![]()
Ahojky, taky bych se ráda seznámila s fajn maminkou mám 2 letou dceru a chybí nám parťačka na procházky. ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky a odkud presne jsi z Havirova? To moje prcka bude mit uz skoro rok nez ty porodis
Holky, rodim v lednu, bydlím na Šumbarku a taky se ráda seznámím.
Jsem taky z okoli Havířova, přesněji z Bludovic, mám 3 týdenní holčičku a na nějaké procházky a pokec taky hledám parťačku ![]()
AHOJ HOLKY, obnovuji diskusi, hanba mi, psala jsem snad naposledy v cervnu. Porad se neco delo. Ale uz jsme prestehovani, zabydleni a chceme se druzit
pro ty, co necetly celou diskusi-jsem z zivotic, ale pojizdna, takze dojedem kamkoliv, mam 27 a dve deti, kluka 3,5 roku a holcicku 5 mesicu. Takze pokud nekdo hledate partaky, urcite napiste. Krome Jirinky nemam s kym kafickovat ![]()
@annitte těch ostud co už do diskuze nenapsalo je víc
takže ti je odpuštěno
@Anonymní píše:
Ahoj maminky. Najde se tady někdo z Havířova na společné procházky s kočárkama? Mám 4měsíční dcerku a ráda bych našla mamču na pokec.Ve dvou se lépe vozí
ahojky, ja mam ctrnactitydeniho kloucka a bydliv Havirov zivitice a ty?
Ahoj maminky. Najde se tady někdo z Havířova na společné procházky s kočárkama? Mám 4měsíční dcerku a ráda bych našla mamču na pokec
.Ve dvou se lépe vozí