Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Niki89 ok super, klidně buď moderátor, jak píšeš je to úplně jedno
já budu mít diskuzi a ty skupinu ![]()
Hlavne mi pak reknete, co mam delat, az se skupina uzavre, at nezustanu z kola ven:-) vidite holky, ja si ani nevsimla, ze je tu tolik tehuli… Mne uz je ve 22.tydnu dobre, ale az do 16.to bylo peklo. Snad je vam ostatnim lip!;-)
@annitte Na svém profilu uvidíš pozvánku do diskuze a ta m můžou diskutovat jen pozvané
Jééé tak to už jsi za polovinou
A co pohyby už cítíš?
Až jí schválí tak pošlu pozvánky ![]()
mě bylo minulé těhu zle dlouho a teď to začalo ještě dřív a teď ještě snad víc ![]()
Andy:rikam si, uz aby byl cerven:-) pohyby citim uz celkem dlouho, i bricho mam o dost vetsi nez poprve..
Niki: tak to bude holcicka;-) tak mi to rikali, ze pry kdyz jsou to hormony stejneho pohlavi, jsou ty nevolnosti horsi…nevim, mozna babska povidacka, ale u me to vyslo:-)
Jinak holky diky za rady, jsem tady na emiminu nezkusena…
@annitte těžko říct, zatím mi tu holku říká každý, ale to jsou fakt vždy takové ženské povídačky ![]()
Proč se sem vůbec stěhujete? Většinou jdou lidi pryč ![]()
A co bys chtela vic? Mne vsichni vestili kluka, vcetne takovych tech tabulek pohlavi podle poceti, veku matky a tak…:-)
Chceme se vratit domu, ja jsem z Trince, ale muz pochazi z Zermanic a dlouho bydlel v Havirove. V Olomouci nikoho nemame a takhle budu mit bliz babicky a vubec rodinu. A uz se tesim na zmenu.
@annitte aha tak to věřím, myslela jsem, že jedete úplně do neznáma ![]()
Mě je to celkem jedno, když už mám toho chlapečka tak bych chtěla zkusit i tu holku, ale tentokrát mi to je fakt jedno. U prvního jsem to řešila víc
to jsem tu holku strašně chtěla
protože jsem nevěděla co budu dělat s klukem ![]()
Jinak do skupiny jsem vám poslala pozvánku tak se můžeme přesídlit ![]()
Ahojky holciny, tady se to pekne rozepsalo to je skvele.Ja jsem 13+3 a zase je mi spatne poranu coz nechapu kdyz uz jsem mela tri tydny klid, kevsemu mi acali rust osmicky a spousti se mi krev z nosu. Stavalo se vam to taky?
Jsme presunuti do uzavrene skupiny, pojd za nami;-) mne bylo spatne do 17tt, ale krev z nosu nastesti ne, ale bolesti zad me trapi od zacatku:-(
Ahoj, jsem maminka teď 6ti měsíční dcery. Nepocházím z Havířova takže tady znám tak dvali lidi a teď když jsem na mateřské tak už mi z toho hrabe
Najde se někdo z Vás na pokec, vyjížďky a další akce? Díki budu ráda ![]()
@KOLAROVA V Havířovské nemocnici je jen jeden nadstandartní pokoj a pokud ho budeš chtít a bude zrovna obsazený, tak máš opravdu bohužel smůlu, ale co tam zavedly nově, tak to je pokoj, kde můžeš být i s otcem miminka, můžete tam spolu spinkat všichni tři ![]()
@housenka007 ahoj, moje mala ma uz 9 mesicu
a budu rada, kdyz budu mit s kym chodit na prochazky. Sice tu bydlim dlouho, ale nemam zadne kamaradky, ktere by mely mimi
tak jestli chces tak se muzeme nekdy domluvit na prochazku ![]()
Ahoj, jéé to bude fajn! Tak to se určitě domluvíme!! Kde bydlíš? já u Permonu v Podlesí…
@housenka007 Já jsem z města, kousek od náměstí
Tak to bude fajn
Malá je momentálně nemocná, tak bych to viděla tak koncem týdne nebo spíš začátkem příštího ať ti malou nenakazím ![]()