Kamera se rozbila - co s kazetkama?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1780
7.9.14 07:54

Kamera - co s kazetkama?

Ahoj holky, teď pár dní před porodem jsme s manželem zjistili, že máme rozbitou kameru. :-( Když ji budem posílat někam do servisu, tak stejně nebude určitě připravená, hotová až se malej narodí. Tak jsem myslela, že bysme holt koupili novou. Jenže na netu se prodávají už snad samý digitální. My máme tu na malý kazetky, je stará přes 5let, před tím jsme měli taky takovou podobnou.
Tak jsem tím začla uvažovat, co s těma všema kazetama z dovolených, narozenin atd. Co s nima děláte? Dáváte to někam, aby Vám to nahráli na DVD? Nebo co s tím?? :-) Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2539
7.9.14 08:04

My mame taky starou kameru a tatka to pretahoval do Pc a pak na DvD, jenze nam ta kamera funguje… Jistli jde pripojit do Pc tak buch to zkosila pretahnou :) jenze ja rozumim kameram jako koza petrzeli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9732
7.9.14 08:09

@Sunnyess
Pokud máte DVD-rekordér, tak by mohl mít i DV/mini-DV vstup, prostřednictvím kterého by se data z kazetky přehrála na HDD rekordéru. V horším případě S-video vstup. Obě zmíněné možnosti by ovšem vyžadovaly funkční videokameru. Je možné, že by vám to někde za útratu provedli, to byste se ovšem musela dotázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
7.9.14 10:30

Když si zadáš na webu převod VHS na DVD a vaše město, nebo zkrátka nějak podobně, tak určitě někoho najdeš,,, taky jsem dělala, je to dva roky, v Brně mi vyjelo hned několik odkazů, našla jsem nejbližší, zavolala, přinesla do cca 14 dnů jsem měla zpět vypálené DVD. Cenově to bylo v pohodě, málo, nevím už jak, ale šlo to, dala bych i víc, protože ty záznamy pro mě měly velkou cenu.

Takže pokud nezvládnete sami, nebo kamarád, tak bych volila tohle.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
7.9.14 10:52

@Anik
Díky! ;-) Budou to dělat asi profi kameramani, nebo někdo takový, kdo třeba natáčí svatby a tak, kdo má ty videorekordéry, že? Ono tohle nejsou vyloženě ty velký VHS. Ale juknu, díky za tip. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
7.9.14 10:56

@Sunnyess
Pokud máš video a nejde ti kamera, jde to ještě přes adaptér (taková „videokazeta“, do který se vloží kazetka z kamery a přehrává se to přímo ve videu). To připojíš k DVD rekordéru. Já si ho takhle kdysi půjčila na jedno odpoledne, třeba najdeš ochotnou kámošku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák