Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky,
ráda bch si koupila mobilní telefon, jde mi hlavně o to, aby měl skvělý fotoaparát. Chtěla bych dotykový a na herurece jsem našla tuto stránku: http://www.mobilsmart.cz/…arch/result/?…
Ráda bych šla do Sony, líbí se mi i cena, ale všude jinde je třeba o 2-3 tisíce dražší, nevím co si o tom myslet, kupoval jste si někdo něco na tomto e-shopu?
Díky
J.
@MambaJ Já myslím že v pohodě..na heurece mi vyskákalo dalších pár obchodů kde jí mají za podobnou cenu..
Já ano, zcela určitě, mají hodně referencí na Heuréce, a prý levné mobily (ostatně jak píšeš). Směle do toho. ![]()
@MambaJ
podle hodnocení to vypadá na dobrý obchod, takže já bych do toho šla ![]()
@MambaJ Jo a hlavně tenhle obchod má už i dost hvězdiček že je ověřený zákazníky přesně 204 lidí bylo spokojených..
Telefon není pro českou distribuci, ale pro EU distribuci, už si nepamatuju jaký je v tom rozdíl, zkus vyhledat na googlu. Já jsem si jednou koupila z neofic. distribuce a byla jsem spokojená ![]()
Já bych do toho šla. Hodnocení na heuréce je krapet zvláštní. Vůbec to nijak nesouvisí s mobilama, ale kupovala jsem v obchodě zářivky. Napsali, že jsou odesány, ať čekám, čekala jsem týden a nic, tak jim píšu, že prý hned posílají a zase nic, za další týden mi přišlo na mail, abych ohodnotila nákup na heuréka. cz Tak jsem tomu obchodu dala pěkný negativ. Během dvou hodin psali, omlouvali se a bla bla a že když stáhnu negativ, dají mi poštu zdarma a 30% slevu, což už dělalo hodně peněz. Ptala jsme se jak, tak prý stačí poslat mail na heureku, poslala jsem, do hodiny byl negativ smazán a obchod znovu čistý jak lilie
takže hodnocení tam už pro mne není objektivní. Podlehla jsem, ušetřila prachy, pokazila si za prachy charakter a poučila se, že na hodnocení až tak nezáleží.
Telefon není pro českou distribuci, takže pokud ti nevadí, že v případě reklamace se to bude řešit v zahraničí a může to trvat nevím jak dlouho, tak směle do toho. Nebo se ti taky může stát, že e-shop skončí a ty nebudeš mít telefon kde reklamovat.
@terinka4444
Chci si ho koupit na dobírku, nerada posílám peníze předem, jen mě zajímá, jestli není třeba použitý? ![]()
Použitý asi ne, to by psali druhá jakost. Problém s distribucí mimo republiku je, že ho nevyreklamuješ jinde, než v tom e-shopu. Koukala jsem, ty ceny jsou hodně stejné plus minus stovka. Zkus najít obchod, který má někde u vás poblíž obchůdek na vyzvednutí. Já takhle kupuju na czc.cz Taky to nebyla oficiální distribuce, ten telefon, myslím můj, vůbec není určen pro náš trh, přesto dokud pbchod nezkrachuje, mám kde reklamovat ![]()
Byt na heurece je docela drahý na to, aby někdo dělal nějaký šméčka. Šla bych do toho.
@terinka4444 To je super stránka, moc děkuju, u nác mají pobočku. Fakt díky! ![]()
@MambaJ píše:
@terinka4444 To je super stránka, moc děkuju, u nác mají pobočku. Fakt díky!
Ahoj, obnovuji diskuzi. Neví někdo o dobrém mobilu do 5000? Více mi přijde zbytečné dávat za telefon.