Nákup mobilního telefonu, dobrý fotoaparát

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.5.17 19:16

Iget blackview to neni - aspon ne ten, co mam ja. Foti spatne i presto, ze ma vysoke rozliseni (vs fotak nebo vs predchozi tel. s horsim rozlisenim,, ale lepsima fotkama), na foceni za tmy je uplne nepouzitelnej. A po vypnuti se vzdycky vrati do tovarniho nastaveni :zed: Na nic jineho si ale na nem stezovat nemuzu. (Bytelnej, rychlej, spoustu mista).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
13.5.17 19:25

Já uvažuji o Lenovu K5 Plus, ale nevím, zda nejsou i lepší v této cenové kategorii. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.6.17 10:54

Werushko - a na co ho potřebuješ hlavně? Jde ti jen volání a psaní, potřebuješ dobrý foťák, nebo něco jiného?

Jinak obecně můžu i z vlastní zkušenosti doporučit značku Huawei. Má výborný poměr cena/výkon a většina modelů má teď velmi příznivé uživatelské recenze. Kromě toho spousta z nich má v rámci svých tříd vynikající foťáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
8.6.17 23:05

@Sinisalo42 Na běžné využití, ale hlavně na soc. sítě, internet. Především, aby baterka něco vydržela a za půl dne nebyla vybitá, aby se operační systém nesekal, nebyl pomalý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.6.17 18:16

@Werushka77 jak zmiňopvala @Sinisalo42, teď vybírám telefon pro mladší ségru a taky mi všichni doporučují Huawei, vypadají jako dobrý poměr cena výkon :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.6.17 14:26

@Werushka77 Rozumím. Sekání operačního systému je bohužel poměrně častý problém. Oni ji totiž výrobci mobilů sice testují, ale už ne po nějakém tom dni, či dokonce měsíci provozu. Zatím se tomu dá bránit leda pořízením smartphonu vyšší třídy - jeho pamět vydrží nezasekaná delší dobu. S tímhle jsem měla už párkrát problém, protože hladký chod je vlastně to hlavní, co od mobilu vyžaduju.
Na tvém místě bych tedy sáhla po něčem aspoň ve střední třídě, nebo si prostě prošla uživatelské recenze. Já tohle nedávno dělala právě u Huawei (jak už jsem zmiňovala), Sony a HTC. Huawei modely byly vesměs hodnoceny uživateli nejlépe. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.6.17 14:30

@tamalaj Jj, podle uživatelských recenzí je to tak a mám taky osobní zkušenost se třemi modely. Nemůžu si na ně stěžovat. Teď mají v prodeji celkem nový Huawei P9 lite 2017, zkus mrknout. Na webu nevahejsrovnavej.cz si ho můžeš porovnat s parametry několika jiných aktuálních smartphonů oblíbených značek. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
13.6.17 18:36

@Sinisalo42 Díky moc! Ten web nevahejsrovnavej.cz mi docela bodnul :) díky za tip! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák