Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak můj se tedy neotírá, nebo nikdy jsem ho tedy neviděla… sám většinou teda z legrace říká „poslední kapka patří do trenek“
![]()
Nevím, večer zkusím takové téma nadhodit
Ale určitě si ho přítel neutírá, jen oklepává. Pokud nejde s mokrýma pokapanýma trenýrkama za mnou, tak jsem to nijak neřešila. ![]()
Můj chlap taky doma sedá a utírá. Jak to je v hospodách a v práci netuším. Zeptám se ho.
Ale sedat ho naučila starší dcera. Když se naučila otevírat dveře, tak lezla i na záchod a jednou jsem zaslechla: Nestrkej mi tam hlavu, když čůrám. ![]()
Od té doby sedí.
@Anonymní píše:
Zdravím všechny
Včera večer jsme se s mužem bavili o takovém choulostivém tématu. On, pokud jde na malou, tak se vždy utře. Doma je to samozřejmé, v restauraci - pokud má tu možnost, tak jde na klasické WC, aby se mohl utřít a ne na pisoár, kde papír není. Pokud možnost klasického WC není a jsou jenom pisoáry, necítí se pak „komfortně“ - Cituji: „Ať oklepávám, jak oklepávám, vždycky nějaká kapka do trenek zůstane“a vadí mu to.
Nevím, jak to chodí na pánských záchodech. Ale tvrdila jsem mu, že je v tomto jediný, že jiní chlapi nějaké utírání neřeší.
A tak by mě zajímalo, jak to mají ti vaši. Chtěli by toaletní papír u pisoáru?Jen tak pro zajímavost
Prosím o anonymitu, je to choulostivé téma
Hehehe, tak aby ho rajboval papírem, to asi ne, ale prozměnu ho „ždímá“. ![]()
@Anonymní píše:
@martina.se Já ho taky nesledujuzačal s tím sám
![]()
To můj u male vzdy na wc sedí. Prý aby neucurnul mimo wc a nemusim se pak s tim umyvat
Jestli si bere papir, to netuším, zas u nej nestojím ![]()
Jo a někdy jsem tu na emiminu četla, že i nějaká uživatelka si ji neutírá ale jen oklepává. Ze zvědavosti jsem taky zkusila (že by se dala snížit spotřeba toaleťáku), ale jak to nebylo do sucha, tak mi to taky bylo nepříjemné. I když musím jít někde v lesíku, vždycky se utřu papírovým kapesníkem, protože pak být v mokrých kalhotkách… ![]()
@bublinek píše:
Můj chlap taky doma sedá a utírá. Jak to je v hospodách a v práci netuším. Zeptám se ho.
Ale sedat ho naučila starší dcera. Když se naučila otevírat dveře, tak lezla i na záchod a jednou jsem zaslechla: Nestrkej mi tam hlavu, když čůrám.
Od té doby sedí.
@bublinek píše: : Nestrkej mi tam hlavu, když čůrám.
Jako do místnosti, nebo do záchodu?
![]()
Můj se neutírá. Jak tu někdo už psal výše „poslední kapka prý patří do trenek“
Mě se to nelíbí a proto syna učím se utírat ![]()
Můj dělá úplně to samé…Anonymní snad z pochopitelných důvodů ![]()
Zdravím všechny
a vadí mu to.
Jen tak pro zajímavost 
Včera večer jsme se s mužem bavili o takovém choulostivém tématu. On, pokud jde na malou, tak se vždy utře. Doma je to samozřejmé, v restauraci - pokud má tu možnost, tak jde na klasické WC, aby se mohl utřít a ne na pisoár, kde papír není. Pokud možnost klasického WC není a jsou jenom pisoáry, necítí se pak „komfortně“ - Cituji: „Ať oklepávám, jak oklepávám, vždycky nějaká kapka do trenek zůstane“
Nevím, jak to chodí na pánských záchodech. Ale tvrdila jsem mu, že je v tomto jediný, že jiní chlapi nějaké utírání neřeší.
A tak by mě zajímalo, jak to mají ti vaši. Chtěli by toaletní papír u pisoáru?
Prosím o anonymitu, je to choulostivé téma