Kapka do trenek - průzkum

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3968
15.3.16 09:11

delší trubice

Chlapi s tímto mají potíž, protože jejich močová trubice je delší. Takže i po utření a oblečení může něco přijít. Né tedy vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.16 09:25
@Anonymní píše:
Zdravím všechny :mavam:
Včera večer jsme se s mužem bavili o takovém choulostivém tématu. On, pokud jde na malou, tak se vždy utře. Doma je to samozřejmé, v restauraci - pokud má tu možnost, tak jde na klasické WC, aby se mohl utřít a ne na pisoár, kde papír není. Pokud možnost klasického WC není a jsou jenom pisoáry, necítí se pak „komfortně“ - Cituji: „Ať oklepávám, jak oklepávám, vždycky nějaká kapka do trenek zůstane“ :oops: a vadí mu to.
Nevím, jak to chodí na pánských záchodech. Ale tvrdila jsem mu, že je v tomto jediný, že jiní chlapi nějaké utírání neřeší.
A tak by mě zajímalo, jak to mají ti vaši. Chtěli by toaletní papír u pisoáru? :think: Jen tak pro zajímavost :)Prosím o anonymitu, je to choulostivé téma :oops:

Můj to nehrotí až tak, ale na záchodě sedá a taky se utře, pokud ta možnost je. Pokud není, nehrotí to. Já jsem ráda za to, že čůrá v sedě, máme kolem záchodu čisto ;)
Anonym - nejde o mě.
 V.

• Citovat
  • Upravit
2660
15.3.16 09:28

Diskuse na toto téma jsou tu na emiminu každou chvíli. Vychází mi z toho, že dospělí muži většinou oklepávají a chlapečky učí maminky otírat papírem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.16 09:38

Na návštěvách většinou utírám do ručníku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
15.3.16 09:45

Sedá si a utírá se v práci taky pisoár tam nemají, ale třeba v hospodě nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
15.3.16 09:54

Můj se otře a ještě u toho sedí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24214
15.3.16 10:03

Nevím, jak manžel, ale syna utírám a snažím se ho to naučit. Ale myslím si, že manžel „jen“ oklepává, páč synovi říká, že se pindík oklepává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.16 10:05

Ono ani to utírání nepomáhá, to by tam musel člověk sedět fakt dlouho. Takže obvykle klepu a často né příliš úspěšně. Ale zase si říkám, ještě že ze mě furt něco neteče jak z ženské.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.3.16 10:06
@strýček sally píše:
Na návštěvách většinou utírám do ručníku. ;)

když né do záclon, tak to ještě jde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.3.16 10:07

@strýček sally Super!!! To by se mohl mezi pisoáry v hospodě pověsit jeden erární ručník pro všechny, ať se šetří papír :palec: :lol:
Mimochodem: Pro Strýčka Sallyho my nejsme nikdy doma ;)

• Citovat
  • Upravit
8959
15.3.16 10:16
@Anonymní píše:
Zdravím všechny :mavam:
Včera večer jsme se s mužem bavili o takovém choulostivém tématu. On, pokud jde na malou, tak se vždy utře. Doma je to samozřejmé, v restauraci - pokud má tu možnost, tak jde na klasické WC, aby se mohl utřít a ne na pisoár, kde papír není. Pokud možnost klasického WC není a jsou jenom pisoáry, necítí se pak „komfortně“ - Cituji: „Ať oklepávám, jak oklepávám, vždycky nějaká kapka do trenek zůstane“ :oops: a vadí mu to.
Nevím, jak to chodí na pánských záchodech. Ale tvrdila jsem mu, že je v tomto jediný, že jiní chlapi nějaké utírání neřeší.
A tak by mě zajímalo, jak to mají ti vaši. Chtěli by toaletní papír u pisoáru? :think: Jen tak pro zajímavost :)Prosím o anonymitu, je to choulostivé téma :oops:

A vadí ti konkrétně co…:-D snad ne to, že je čistotný a nechce mít po hodině trenky smradlavý jak fekál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
15.3.16 10:20
@kve-tinka píše:
Můj se otře a ještě u toho sedí :mrgreen:

taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.16 10:21

Já si asi založím diskuzi o menstruaci. Taky sice o tom moc nevím, ale to neva. Můžeš oklepat, můžeš utírat, ale někdy „podotýkám někdy“ holt ujdeš pár kroků a na začátku těch dvaceti centimetrů se stejně něco malinko spustí dolů. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
15.3.16 10:21

Já vím že můj se utírá, ale s tou kapkou je to pravda..to nejde nikdy úplně utřít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
15.3.16 10:31

Delate si srandu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie