Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chlapi s tímto mají potíž, protože jejich močová trubice je delší. Takže i po utření a oblečení může něco přijít. Né tedy vždy.
@Anonymní píše:
Zdravím všechny
Včera večer jsme se s mužem bavili o takovém choulostivém tématu. On, pokud jde na malou, tak se vždy utře. Doma je to samozřejmé, v restauraci - pokud má tu možnost, tak jde na klasické WC, aby se mohl utřít a ne na pisoár, kde papír není. Pokud možnost klasického WC není a jsou jenom pisoáry, necítí se pak „komfortně“ - Cituji: „Ať oklepávám, jak oklepávám, vždycky nějaká kapka do trenek zůstane“a vadí mu to.
Nevím, jak to chodí na pánských záchodech. Ale tvrdila jsem mu, že je v tomto jediný, že jiní chlapi nějaké utírání neřeší.
A tak by mě zajímalo, jak to mají ti vaši. Chtěli by toaletní papír u pisoáru?Jen tak pro zajímavost
Prosím o anonymitu, je to choulostivé téma
Můj to nehrotí až tak, ale na záchodě sedá a taky se utře, pokud ta možnost je. Pokud není, nehrotí to. Já jsem ráda za to, že čůrá v sedě, máme kolem záchodu čisto ![]()
Anonym - nejde o mě.
V.
Diskuse na toto téma jsou tu na emiminu každou chvíli. Vychází mi z toho, že dospělí muži většinou oklepávají a chlapečky učí maminky otírat papírem. ![]()
Sedá si a utírá se v práci taky pisoár tam nemají, ale třeba v hospodě nevím ![]()
Nevím, jak manžel, ale syna utírám a snažím se ho to naučit. Ale myslím si, že manžel „jen“ oklepává, páč synovi říká, že se pindík oklepává.
Ono ani to utírání nepomáhá, to by tam musel člověk sedět fakt dlouho. Takže obvykle klepu a často né příliš úspěšně. Ale zase si říkám, ještě že ze mě furt něco neteče jak z ženské.
@strýček sally píše:
Na návštěvách většinou utírám do ručníku.
když né do záclon, tak to ještě jde.
@strýček sally Super!!! To by se mohl mezi pisoáry v hospodě pověsit jeden erární ručník pro všechny, ať se šetří papír
![]()
Mimochodem: Pro Strýčka Sallyho my nejsme nikdy doma ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím všechny
Včera večer jsme se s mužem bavili o takovém choulostivém tématu. On, pokud jde na malou, tak se vždy utře. Doma je to samozřejmé, v restauraci - pokud má tu možnost, tak jde na klasické WC, aby se mohl utřít a ne na pisoár, kde papír není. Pokud možnost klasického WC není a jsou jenom pisoáry, necítí se pak „komfortně“ - Cituji: „Ať oklepávám, jak oklepávám, vždycky nějaká kapka do trenek zůstane“a vadí mu to.
Nevím, jak to chodí na pánských záchodech. Ale tvrdila jsem mu, že je v tomto jediný, že jiní chlapi nějaké utírání neřeší.
A tak by mě zajímalo, jak to mají ti vaši. Chtěli by toaletní papír u pisoáru?Jen tak pro zajímavost
Prosím o anonymitu, je to choulostivé téma
A vadí ti konkrétně co…:-D snad ne to, že je čistotný a nechce mít po hodině trenky smradlavý jak fekál..
Já si asi založím diskuzi o menstruaci. Taky sice o tom moc nevím, ale to neva. Můžeš oklepat, můžeš utírat, ale někdy „podotýkám někdy“ holt ujdeš pár kroků a na začátku těch dvaceti centimetrů se stejně něco malinko spustí dolů. ![]()
Já vím že můj se utírá, ale s tou kapkou je to pravda..to nejde nikdy úplně utřít ![]()