Kapky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12735
1.12.09 12:09

Kapky

Ahojte holky, malá má problémy s trávením tak nam doktorka napsala nutrilon comfort a probiotické kapky. Doporučila nam Polsko ale tam můj otec objel 12 lékaren a sehnal akorát 4 bebilony a kapky žádné. U nás to taky nemůžume sehnat myslím ty probiotické kapky tak nam dali jako nouzové řešení BIOPRON máte s tím někdo zkušenosti?Nevíte kde v Polsku koupit bebilon a ty kapky? Díky mockrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10170
1.12.09 12:16

Já jsem kupovala kapky v internetové lékarně za 330,– Kc.

http://www.docsimon.cz/…pro-deti-5ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
1.12.09 12:50

já je kupovala normálně v lékráně ale objednávali my je, tak se zkus poptat, bylo to do druhého dne. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
1.12.09 14:17

My jsme používali probiotické kapky od fy BioGaia běžně dostupné v lékárně.Stály sice kolem 600,–,ale účinek skvělý.Vyplatilo se…
A když jsem mrkla na odkaz (viz Achdarek),jsou to ty stejné,ale ta cena je někde jinde..Rozhodně doporučuju objednat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
1.12.09 15:12

Mě nakupují Bebilon v Polsku rodiče (bydlí u hranic) a to v Kauflandu a nebo v Bedrunce (něco jako u nás Penny). Kapky normálně v PL lékárně - BioGaia, Probiotyczne krople dla dzieci. Vyjdou podle kurzu asi na 230 kč. U nás koupíš kapky v lékárně, většinou na objednávku do druhého dne, ale za těch 600 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí