Kapky Jeřáb ptačí

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2309
24.7.13 09:40

@Boudice23 kapala jsem v kuse až do těhotenství něco málo přes měsíc. Neměli jsme ale problém s otěhotněním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
24.7.13 14:23

@Šalvějka @Hanymany díky díky holky, mě se právě blíží ovulka tak už vymejšlím zda kapat dál nebo ne :-), vypadá to, že má na mě zatím dobrý vliv, tak snad to vydrží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
30.7.13 19:19

Ahojky dneska jsem si koupila ty kapky chci se zeptat mužou se začít brát kdykoliv a nebo musím počkat na MS děkuji za odpověd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
9.4.14 17:15

Jeřáb ptačí

Zdravím a oživuji diskuzi. :kytka: Jdu si pro radu. Pořídila jsem tyto kapky pro dceru(15) MS má přes dva roky, někdy po osmnácti, někdy po padesáti dnech. To jsou mega výkyvy. Nasadit kapky? Nebo počkat jestli se to srovná samo. Jsou ty kapky prý hnusný a někomu je i blbě. :nevim:
Děkuji za názory. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
9.4.14 17:19

@rokris jsou na srovnani cyklu…ja doporucuji piti kontryheloveho caje..vsechno se krasne dovyviji…

• Citovat
  • Upravit
rokris
9.4.14 17:22

@KackaDoup Děkuji hezky. :andel:

• Citovat
  • Upravit
71
24.5.14 21:38

Mně hnusné vůbec nepřišly, brala jsem je jen tak na lžičku a v pohodě. Pokud ten kontryhel nepomůže, tak těmihle kapkami nic zkazit nemůžete, věřila bych tomu, že jí to srovnají.

@rokris píše:
Zdravím a oživuji diskuzi. :kytka: Jdu si pro radu. Pořídila jsem tyto kapky pro dceru(15) MS má přes dva roky, někdy po osmnácti, někdy po padesáti dnech. To jsou mega výkyvy. Nasadit kapky? Nebo počkat jestli se to srovná samo. Jsou ty kapky prý hnusný a někomu je i blbě. :nevim:
Děkuji za názory. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
24.5.14 21:53

@ptjj Děkuji. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
61
24.5.14 22:54
@rokris píše:
Děkuji za názory. :kytka:

Nepravidelný cyklus v 15ti bych moc neřešila. Holka ještě roste. Já to měla do 20ti různě pak jak hodinky i bez ničeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
29.5.14 16:19

Ahoj, pořídila jsem si tinkturu z Jeřábu ptačího od Naděje. Chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti, zda vám jeho užívání nějak změnilo délku cyklu? Při užívání Gynexu se mně zkrátil cyklus z 35 na 28 dní, tak jestli i u těchto kapiček lze očekávat podobné účinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
29.5.14 18:52

@Witchie Ahoj, mě se po jeřábu ustálil cyklus na 28 dnech, předtím to bylo pokaždé jinak, ale vždy přes 30 dní, takže spokojenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
31.5.14 09:19

A pomohlo ti to po dobu užívání nebo to mělo nějaký stálejší efekt i později? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
1.6.14 08:17

@Witchie no právě že ten cyklus pak už vydržel stejný i bez užívání kapek, ale já těch cyklů bez kapek už pak moc neměla, cca 1-2, pak jsem otěhotněla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.14 18:14

Ahoj, já už je užívám 2 týden, taky se pokoušíme o mimčo a po vysazení antiko nemám MS, beru lék Provera, do 11 dne cyklu piji kontryhel smíchaný s maliníkem - lžičku a lžičku, piji Nosifol nebo inofolic, podle toho, co mají zrovna v lékárně a teď přidávám jeřáb. Doufám, že se zadaří. O výsledku budu informovat… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
11.10.14 14:00

Holky nemeli jste nektera po těchto kapkách reakci jako ze by vama. bylo spatne a podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí