Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kakaramelka Na mě gynex nefungoval, ale zato jeřáb ptačí
.
Zdravím holky, dnes jsem koupila jeřába od značky naděje, píše se tam dávkování podle váhy na kilo jedna kapka, naředit a na tři díly vypít ráno v poledne a večer…měly jste to taky tak to dávkování, tady většinou čtu že 3×15 kapek denně…tak nevím, mám přes sto kilo, tak to bych měla lahvičku tak na týden…můžete poradit ![]()
Holky, našla jsem kapky ptačí jeřáb jen za 57 Kč - je to novinka:
http://www.drpopov.cz/…e-kapky.html
Uvažuji, že si je taky naordinuju. Užívám Fertility Blend, tak snad se to bude hezky dopľňovat.
Ahoj devcata, trosku ozivim tuto diskuzi. O mimčo se snazime pul roku. Kontryhelovy caj piju uz cca 5 mesicu (hlavne na bolestivou ovu i MS), 2 mesice uzivam kapky Gynex a listovku take zhruba 2 mesice. Partner uziva zinek a jeste jsem mu koupila selzink a pije caj kotvicnik. Cyklus mam celkem pravidelny, ovulace je take (podle bolesti
) ale porad se nedari
Antikoncepci mam vysazenou cca 4 roky. Dnes jsem si koupila kapky Jeřábu ptačího.
Dobrali byste nejdrive tedy Gynex a potom zacali brat jeřáb ptaci?? Nebo dali mezi tim nejakou pauzu??? ![]()
Ahoj, je prosím vhodné užívat jeřab ptačí, když mám jít za měsíc na odběry pro hormonální profil?
Bojím se, aby to nezkreslilo výsledky.
Moc děkuji.
@vrboska ahoj můžeš mi říct kdy se ho začala užívat? Jestli před menstruaci nebo po, nebo je to jedno? Dělala jsi pauzu, nebo jsi ho brala v kuse? Děkuju
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli není riskantní užívat jeřáb ptačí během braní HA kvůli snížení jejího účinku. Máte někdo zkušenosti?
Já si myslím, že to riskantní je, ale podložené argumenty k tomu nemám
Jeřáb ptačí se bez HA používá k úpravě cyklu, působí tedy na hormony. Nevím, neriskovala bych to. Kvůli čemu to chceš brát?
Pomůže mi Jeřáb, ms mám kratší 24dc? Ráda bych se dostala na 28dní jako dřív. Navíc před a po ní špinim po sexu. Dle dr. je všechno v pořádku a je to hormony.
Uživat od začátku ms nebo kdykoliv?
Ptaci jerab jsem brala asi 3×, ale vzdy jen par dni, musela jsem ho vysadit, zacala jsem po nem hodne jist.Mate to take tak? Pisou ze je dobry pri nechutenstvi. Jenze ja potrebuju jeste 6 kilo zhubnout, ktere mi zustaly po porodu, to jsou uz 2 roky.
Ted ho zacinam brat zase, proroze mam 10 dni zpozdeni MS a mam stale bolesti podbrisku. Posledni mesic mi vypadavaji vlasy. Antikoncepci neuzivam. Tehotna nejsem a ani uz neplanuju byt.
Ahoj holky používala sem gynex a vypadá to že mě zkrátil cykl z 36 na 28 BT mě klesá prsa bolí i cítím podbřišek takže očekávám zítra že dorazí ms snažíme se o miminko přes půl roku začala sem pít na doporučeni dr inofolic teď ho užívám 3 den můžu přidat k tomu ty kapky jeřáb ptačí? A začít už teď?
Zdravim, mozna blby dotaz, ale zkusim to. Prave jsem zjistila ze jsem cerstve tehotna, uzivala jsem tinkturu z jerabu. Mam uzivat dal, nebo vysadit?
@MilujuJameseBlunta píše:
Zdravim, mozna blby dotaz, ale zkusim to. Prave jsem zjistila ze jsem cerstve tehotna, uzivala jsem tinkturu z jerabu. Mam uzivat dal, nebo vysadit?
Vysadila bych, zařaď kyselinu listovou. Gratuluji ![]()
Blarla jsem antínu 19 let. Vysadila jsem a MS žádná. Brala jsem všelijaké čaje i prášky a nic. A po půl roce jsem konečně dostala MS. Koupila jsem si Jeřáb ptačí brala jsem to tři dny a ejhle. Hned se to spustilo. Konečně po takové době.
![]()
Ahojchtěla jsem se zeptat na Jeřáb ptačí…kolik mám brát kapek a jak dlouho? za jak dlouho u vás zabral a vy byli těhule? díky mocProsím anonym, nechci aby rodina věděla že nám mimi nejde.
Ps:ted jsem našla 50ml kapek za 59kč, složení:Složení:
Voda, jemný kvasný líh (alk. 35% obj.), jeřáb ptačí (10%).Je to ok? díky za odpovědi.