Kapky Jeřáb ptačí

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7735
11.10.15 20:17

@kakaramelka Na mě gynex nefungoval, ale zato jeřáb ptačí :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.11.15 20:11

Zdravím holky, dnes jsem koupila jeřába od značky naděje, píše se tam dávkování podle váhy na kilo jedna kapka, naředit a na tři díly vypít ráno v poledne a večer…měly jste to taky tak to dávkování, tady většinou čtu že 3×15 kapek denně…tak nevím, mám přes sto kilo, tak to bych měla lahvičku tak na týden…můžete poradit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
7.12.15 14:54

Holky, našla jsem kapky ptačí jeřáb jen za 57 Kč - je to novinka:

http://www.drpopov.cz/…e-kapky.html

Uvažuji, že si je taky naordinuju. Užívám Fertility Blend, tak snad se to bude hezky dopľňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3964
13.4.17 18:12

Gynex vs. Jeřáb ptačí

Ahoj devcata, trosku ozivim tuto diskuzi. O mimčo se snazime pul roku. Kontryhelovy caj piju uz cca 5 mesicu (hlavne na bolestivou ovu i MS), 2 mesice uzivam kapky Gynex a listovku take zhruba 2 mesice. Partner uziva zinek a jeste jsem mu koupila selzink a pije caj kotvicnik. Cyklus mam celkem pravidelny, ovulace je take (podle bolesti :D ) ale porad se nedari :nevim: Antikoncepci mam vysazenou cca 4 roky. Dnes jsem si koupila kapky Jeřábu ptačího.
Dobrali byste nejdrive tedy Gynex a potom zacali brat jeřáb ptaci?? Nebo dali mezi tim nejakou pauzu??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.9.17 18:06

Ahoj, je prosím vhodné užívat jeřab ptačí, když mám jít za měsíc na odběry pro hormonální profil?
Bojím se, aby to nezkreslilo výsledky.
Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.17 23:31

@vrboska ahoj můžeš mi říct kdy se ho začala užívat? Jestli před menstruaci nebo po, nebo je to jedno? Dělala jsi pauzu, nebo jsi ho brala v kuse? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.6.18 11:40

jeřáb ptačí a HA

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli není riskantní užívat jeřáb ptačí během braní HA kvůli snížení jejího účinku. Máte někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
10.6.18 13:01

Já si myslím, že to riskantní je, ale podložené argumenty k tomu nemám :think: Jeřáb ptačí se bez HA používá k úpravě cyklu, působí tedy na hormony. Nevím, neriskovala bych to. Kvůli čemu to chceš brát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.18 17:28

Pomůže mi Jeřáb, ms mám kratší 24dc? Ráda bych se dostala na 28dní jako dřív. Navíc před a po ní špinim po sexu. Dle dr. je všechno v pořádku a je to hormony.
Uživat od začátku ms nebo kdykoliv?

• Citovat
  • Upravit
7
5.10.18 08:38

Ptaci jerab jsem brala asi 3×, ale vzdy jen par dni, musela jsem ho vysadit, zacala jsem po nem hodne jist.Mate to take tak? Pisou ze je dobry pri nechutenstvi. Jenze ja potrebuju jeste 6 kilo zhubnout, ktere mi zustaly po porodu, to jsou uz 2 roky.
Ted ho zacinam brat zase, proroze mam 10 dni zpozdeni MS a mam stale bolesti podbrisku. Posledni mesic mi vypadavaji vlasy. Antikoncepci neuzivam. Tehotna nejsem a ani uz neplanuju byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
10.10.18 07:31

Ahoj holky používala sem gynex a vypadá to že mě zkrátil cykl z 36 na 28 BT mě klesá prsa bolí i cítím podbřišek takže očekávám zítra že dorazí ms snažíme se o miminko přes půl roku začala sem pít na doporučeni dr inofolic teď ho užívám 3 den můžu přidat k tomu ty kapky jeřáb ptačí? A začít už teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.19 21:12

Zdravim, mozna blby dotaz, ale zkusim to. Prave jsem zjistila ze jsem cerstve tehotna, uzivala jsem tinkturu z jerabu. Mam uzivat dal, nebo vysadit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
11.5.19 21:57
@MilujuJameseBlunta píše:
Zdravim, mozna blby dotaz, ale zkusim to. Prave jsem zjistila ze jsem cerstve tehotna, uzivala jsem tinkturu z jerabu. Mam uzivat dal, nebo vysadit?

Vysadila bych, zařaď kyselinu listovou. Gratuluji  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.19 21:50

Jeřáb ptačí

Blarla jsem antínu 19 let. Vysadila jsem a MS žádná. Brala jsem všelijaké čaje i prášky a nic. A po půl roce jsem konečně dostala MS. Koupila jsem si Jeřáb ptačí brala jsem to tři dny a ejhle. Hned se to spustilo. Konečně po takové době. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.19 11:38

Ahojchtěla jsem se zeptat na Jeřáb ptačí…kolik mám brát kapek a jak dlouho? za jak dlouho u vás zabral a vy byli těhule? díky mocProsím anonym, nechci aby rodina věděla že nám mimi nejde.
Ps:ted jsem našla 50ml kapek za 59kč, složení:Složení:

Voda, jemný kvasný líh (alk. 35% obj.), jeřáb ptačí (10%).Je to ok? díky za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex