Kapky Jeřáb ptačí

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
201
28.2.15 18:37

Já jsem měla zase opačný problém. Minulý měsíc MS ne a ne přijít, myslela jsem, že je na cestě miminko, ale test byl negativní. Dostala jsem Agolutin, ale nic se po něm nedělo. Bolely mě hodně prsa, vždycky mě bolí před MS jen bradavky, tento měsíc bolely celé. 14dní po Agolutinu MS nikde. Pak jsem se dočetla o Jeřábu, koupila jsem si ho a hned druhý den užívání mě prsa přestaly bolet, třetí den užívání jsem dostala MS. Takže si myslím, že Agolutin MS nevyvolal, spíš Jeřáb. Uvidím. Beru ho teprve první cyklus. Doktor mi řekl, že není žádný problém, který by bránil otěhotnění. Snažíme se už 8 měsíců. Tak uvidím. Taky mi řekl, že pokud se nám to přirozeně nepovede do července, tak půjdeme do centra asistované reprodukce. Není mi zas tolik (31), ale taky vím, že na první miminko to není zrovna málo. Je tady některá z vás, které by Jeřáb pomohl ke //?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
28.2.15 19:47

Jak jsem již psala výše, dva cykly jsem brala jeřáb a jsem těhotná, dost mě to zaskočilo, ale příjemně. Když vezmu v potaz můj věk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
28.2.15 20:04

@Moňa1818

To je nádhera, moc gratuluji!!! Myslíš, že to bylo jeřábem? Já ho užívám něco přes měsíc a zrovna čekám na testování…už ale nedoufám, snažíme se 13 měsíců :(
Brala jsi ho celý cyklus? nebo jen do ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
28.2.15 20:09

Brala jsem ho pravidelně každý den, bez jediné pauzy, vždy ráno a večer, přidala jsem ještě maliník. Já si myslím, že mi pomohl. Příroda je mocná čarodějka. Moc všem přeju, aby vám to vyšlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
28.2.15 20:11

@Moňa1818 na coje malinik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
28.2.15 20:21

Má hodně podobnou funkci, jako jeřáb ptačí. Slouží k vyrovnání hormonální hladiny v těle ženy a zároveň udržuje ve formě pohlavní orgány. Vše nakupuji v Naději paní Podhorné. Na stránkách jejího e-shopu má sestavenou celou kůru, která pomáhá k početí. Maliník a Jeřáb ptačí jsou jen dva produkty z pěti. Celá kůra stojí kolem 500,– Kč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
28.2.15 21:50

Ahoj holky, taky jsem zacla tenhle cyklus (od 1DC) s jerabem. A sazim na něj. Poslední 4mesice jsem se cpala clostilbegitem, pregnylem a ovitrillem a nic. Tak sazim na jeřáb a na hormony uz kašlu. Snad to vyjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
28.2.15 21:54

@Kaara

Jedna holčina z jiné diskuze otěhotněla po jeřábu po měsíci braní, snažili se asi rok a půl a to první dítě mají po IVF…taky na něj sázím, snad se stane zázrak…
jenže nevím, jaký zázrak bude mít jeřáb, když je chyba u mého partnera, to asi nic nepomůže :(
taky jsme brala Clostil 2 cykly a nic…ted jsem měla jen pregnyl, ovu přišla sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
28.2.15 21:59

@Whynot taky verim v zázrak :) Partnera taky cpu vitaminama abych to podchytila na obou stranách :) Jaký problém má tvůj partner, jestli se můžu zeptat? Myslím ale, ze jerabem nic nezkazis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
28.2.15 22:02

@Kaara

Můj partner má bohužel špatné spermie - konkrétně špatnou morfologii, má jen 0,5% normálních spermiíí :(
Podle CAR je na spontánní těhu nulová šance…Ale už jsem otěhotněla, ale skončilo to ZT…Trvají na IVF, ale i přesto chci ještě počkat, věřím, že se to podaří zase.
Taky se cpe vším možným, čekáme teď na výsledky kontrolního spermia.
Jak je to u tebe? nemáš ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
28.2.15 22:19

@Whynot to je mi líto. Ještě ze IVF existuje :)
Můj partner byl na spermiu a ma slabší podprůměr, verim ze to vitamíny spraví. U me je to horší. Nechodila mi MS po vysazeni HA (před 5ti lety). Doktor nasadil duphaston. Před rokem a půl jsme se zacali snažit a když to rok nešlo, řekla jsem to doktorovi a ten začal jednat. Zjistil zvýšený prolaktin. To jsme vylecili. Pak začal sledovat ovu a zjistili jsme ze mi folikuly nedorostou do potřebné velikosti a neprasknou. Tak nasadil clostil, pregnyl a ovitrille, a stále duphaston. Folikuly krasne zacli růst ale nepraskali. Po 2 měsících sem vysadila duphaston (přečetla jsem si tu ze brani neprobehlou ovu) a ejhle, folici začali praskat :) No ale když se stále nepostestilo, a mela jsem začít brat clostil 5ty mesic, tak jsem šla radši od toho. Četla jsem ze clostil 3× a dost. Ja uz mela 4×. Tak to zatím nechavam, na nás a přírodě :) Taky se mi do CARu nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
28.2.15 22:24

@Kaara

Tak to je mazec :( A jakou máš po CLostilu sliznici? Já měla hezkou 8 mm a po clostilu 5 mm po ovu :? teď teda Clostil už neberu, pač není důvod, stejně mi nepomůže, když je chyba u partnera, ale zase ta sliznice je hodně nízká :(
dr mi řekl, že to po Clostilu nebude, ale já jinak nevím, čím by se mohla tak snížit…

Já do IVf půjdu, když nebdue zbytí, ale necítím se na to psychicky, absolutně ne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
1.3.15 09:51

@Whynot můj doktor se vůbec o sliznici nezminuje. Kolikrát jsem se ho chtěla zeptat, ale vždycky jsme to něčím zapovídali a já se zapomněla zeptat :( Ale prý pomáhá grepový džus před ovu a ananas po ovu na zahnízdění :)
Taky se na CAR zatím necítím, ani nevim proč. Ale jestli to jinak nepujde, tak samozřejmě půjdu.
A u toho chlapa to nejde nějak zlepšit? Nebo jen IVF? Ale když už se jednou povedlo, tak proč ne znova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
1.3.15 12:45

@Kaara

Já taky měla doktora, co mi nikdy neměřil sliznici a když jsem ho požádala, at mi ji změří, tak mi řekl, že se to nedlěá, že na UTZ nic nepozná :lol: :lol: Naštěstí už je to můj bývalý dr, dokonce nepoznal ani ovu na UTZ. Asi to neuměl :nevim:

Víš jak, v CARu toho nakecají, jen aby měli prachy…už se dívám po jiném, ten můj CAR jde těžce po penězích, i zdravému páru by nabulikovali, že jsou neplodní a jedině IVF :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
1.3.15 13:36

@Whynot To je asi pravda, že CARy jen vysávají peníze. Ten muj doktor se docela stará, ale je pravda že tu sliznici mi nikdy neměřil. A tvrdí mi že duphaston nemůže zastavit ovu. Ale folikulometrii dělal poctivě. Doporučoval mi inseminaci. Ale rozhodla jsem se zkusit to ještě 2 měsíce doma. Ted když se dalo tělo do pohybu, tak to určitě vyjde :)
Jak dlouho se už snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital