Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem si jistá, že díky tinktuře z jeřábu jsem momentálně v 8.měsíci
Užívala jsem ji cca 3 měsíce než se zadařilo
Měla jsem organismus rozhozený po 8letém užívání antikoncepce. Díky jeřábu jsem měla naprosto ukázkovou ovulaci.
@vrboska Já teda HA brala „jenom“ půl roku, ale už je to od ledna co sem vysadila a zatim se právě vůbec nezadařilo =( Minulý cyklus jsem začala měřit BT a testila ovulaci. Tu jsem podchytila a podle bolestí jsem zřejmě měla první po vysazení…Ale stejně se nezadařilo, tak jsem pořídila jeřába a chci vyzkoušet jak to bude =) Jak si je užívala? dělala si nějakou pauzu?
Já je používala na nahození cyklu po vysazení HA..jetsli za to mohly kapky nebo „jen“ příroda, to nevím, al výsledek spí vedle v ložnici ![]()
@Kalla1412 cyklus mám v pořádku, ten mi šlape jak hodinky přesně po 28/29 dnech…jen to oplození někde vázne, tak snad mi to pomůže ![]()
Taky by mě zajímalo přesné užívaní – od kdy, do kdy, kolik kapek, kolikrát denně, jestli je tam nějaká pauza apod.
Potřebuji na nahození cyklu. Díky.
@Naděje Já mam na těch kapkách napsáno 3×denně 15 kapek…ale zajímala by mě ta pauza…jestli se můžou užívat třeba 3 cykly bez přestávky nebo jak…
@elenkazed, až to zjistíš, dej mi vědět, dokoupím je k tomu gelu ![]()
@Simulka77 určitě, já mám v plánu pak kdyžtak jako další „pomoc“ pořídit ten gel, kdyby se nějak nedostavoval výsledek..=))
@Simulka77 já si je koupila v lékarně za 85,–- Mají prý téměř totožné složení jako Gynex, který stojí kolem 400,–- Jinak co jsem koukala tak toho jeřába mají i v obchodech s čajema- zdravá výživa u nás se to jmenuje Meduňka a tak =)) Ale v té lékarně mi ho bez problémů objednali, protože měli vykoupeno
Koukám, pořád nikdo nenapsal jak je to s užíváním..ohledně pauzy.. ![]()
Ahoj holky,
jeřáb ptačí užívám druhý měsíc a díky němu jsem po osmi letech dostala přirozenou cestou menstruaci. S menzes mám problémy odjakživa
od 14 let jsem užívala Proveru, pak antikoncepci, ale po vysazení HA krámy prostě ne a ne přijít…Následovaly injekce Agolutinu, otravné zavádění Utrogestanu, po kterém menstruace byla, ale slabá a krátká… Proto jsem se rozhodla pro přírodní formu a zabralo to
Kapky užívám 3× denně, po 15-ti kapkách 1 měsíc a pak 14-ti denní pauza. Kůra se může opakovat 2 až 3×. O miminko se snažíme 10 měsíců, ale stále nic. Tak aspoň se mi nastartovala menzes, snad k nám ten čáp nakonec přiletí ![]()
Ahoj holky, oživuji diskuzi, prosím prosím pily jste ho bez pauzy několik měsíců nebo jen do ovu, třeba jako kontryhel?
@Boudice23
Ahojky, pila jsem ho bez přestávky, celý cyklus, krásně se mi po nich cyklus srovnal, stačilo užívat 2 cykly, ten třetí jsem otěhotněla
tak hodně zdaru ![]()
Ahoj, chtěla bych vědět, jestli některá z vás má zkušenost s kapkami „Jeřáb ptačí“. Pomohl některé k otěhotnění, jak dlouho jste ho užívali? Děkuji za každou odpověď