Kapky Jeřáb ptačí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
2.3.15 05:45

@Kaara

Tak když se bere Duphaston po ovu, tak ovulce nebrání.
jéé kdyby mi nabídli inseminaci, neváhám…nám ji zavrhli, že to bude zbytečné, že jsme ztracený případ a jedině IVF :zed:

Holky, jsem dnes 9 DPO (10 dní po pregnylu) a zkusila jsem testík a toto mi vyšlo do 3 min… :think: pro srovnání ten druhý je dělaný v sobotu (8 dní po pregnylu). Je možné, aby to byl pregnyl ten dnešní test??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2510
2.3.15 07:53

@Whynot no pravě ze ovu neprobehla a ja si ji tím duphastonem stopla, ze ani neprobehla. Mudr mi tvrdí že to není možné. No každopádně uz duphaston neberu.

Ty jo, ty tvoje testiky vypadají dobře :) To už by neměl být pregnyl :) jestli tam za dva dny stále bude, je to tutovka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
2.3.15 15:08

Držím pěstičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
3.3.15 18:38

Tak celkem mě zajímá, jak dopadl nový testík??? Měli bychom podobný termín :lol: @Whynot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
3.3.15 22:24

@Moňa1818

Ahojky, dopadl divně, dnes jsem ráno testovala, nic nebylo a potom se za 2 h vybarvil duch…foto :( nic z toho nebude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
4.3.15 09:13

@Whynot jejda, tak to vůbec nevím co by tohle mohlo být. Ale duch tam vážně je. A ms nic??? Třeba máš jen méňě toho hormonu zatím v moči. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
4.3.15 09:31

@Moňa1818

Ahojky, dnešní vypadá takto a druhý je Max, tam nic není. Prostě je to falešnéé…MS má dojít 6.32. Zákonitě by už muselo jít na MAxovi něco vidět…nedávám tomu naději :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2510
4.3.15 20:56

@Whynot jé, to je mi líto :( Uvidíš za pár dní. Někomu se to ukáže až později :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.3.15 16:30

dávkování

Já mám na kapkách napsáno 2-3× denně 15-30 kapek, užívat alespoň měsíc, následně na 14 dní vysadit, je možné až 3× opakovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
31.8.15 14:26

Ahoj, ráda bych to tady oživila. Mám nepravidelnou MS a strašné problémy s akné. 2 týdny používám tyto kapky a akné skoro zmizelo. Mám na nich akorát dávkování 3× denně 15 kapek (mám tyto http://nadeje-byliny.eu/…i-jerab.html ). Tady jsem se dozvěděla, že se mají použít maximálně třikrát s pauzama. Ráda bych je brala dlouhodoběji kvůli tomu akné a zajímalo by mě, proč se to nesmí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
1.9.15 15:17
@Kaara píše:
@Whynot to je mi líto. Ještě ze IVF existuje :)
Můj partner byl na spermiu a ma slabší podprůměr, verim ze to vitamíny spraví. U me je to horší. Nechodila mi MS po vysazeni HA (před 5ti lety). Doktor nasadil duphaston. Před rokem a půl jsme se zacali snažit a když to rok nešlo, řekla jsem to doktorovi a ten začal jednat. Zjistil zvýšený prolaktin. To jsme vylecili. Pak začal sledovat ovu a zjistili jsme ze mi folikuly nedorostou do potřebné velikosti a neprasknou. Tak nasadil clostil, pregnyl a ovitrille, a stále duphaston. Folikuly krasne zacli růst ale nepraskali. Po 2 měsících sem vysadila duphaston (přečetla jsem si tu ze brani neprobehlou ovu) a ejhle, folici začali praskat :) No ale když se stále nepostestilo, a mela jsem začít brat clostil 5ty mesic, tak jsem šla radši od toho. Četla jsem ze clostil 3× a dost. Ja uz mela 4×. Tak to zatím nechavam, na nás a přírodě :) Taky se mi do CARu nechce.

Muzu se prosim zeptat, jake jsi davala / davas vitaminy partnerovy? ;) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2510
1.9.15 19:08

@mekkinka určitě, koupila jsem vitamin E a selzink :nevim: Nevím na kolik mu to pomohlo. Druhé spermio dopadlo ještě hůř, ale bylo to v pondělí a cely víkend strávil na cyklistickem výletě, takže asi i vyčerpání zapracovalo. Ale i z toho mála mame // po IUI :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
2.9.15 20:57

Děkuji moc za odpověď, také manželovi něco pořídím :-)
p. s. nevíte děvčata, prosím, jak mám užívat ten maliník? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
7.10.15 18:40

Ahojky holky. :) Neodolala a koupila si take jeřába. Jsem zvědavá. Ale po vsech Vasich komentu verim ze se me povede moji nepravi.MS urovnat. Zajmalo by me kdyby se MS dostavila jestli uzivat i pri nebo dat pauzu nez skonci. Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
11.10.15 13:08

jestrab ci gynex!

Ahoj holky, co je lepsi na otehotneni a i na hubnuti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí