Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak když se bere Duphaston po ovu, tak ovulce nebrání.
jéé kdyby mi nabídli inseminaci, neváhám…nám ji zavrhli, že to bude zbytečné, že jsme ztracený případ a jedině IVF ![]()
Holky, jsem dnes 9 DPO (10 dní po pregnylu) a zkusila jsem testík a toto mi vyšlo do 3 min…
pro srovnání ten druhý je dělaný v sobotu (8 dní po pregnylu). Je možné, aby to byl pregnyl ten dnešní test??
@Whynot no pravě ze ovu neprobehla a ja si ji tím duphastonem stopla, ze ani neprobehla. Mudr mi tvrdí že to není možné. No každopádně uz duphaston neberu.
Ty jo, ty tvoje testiky vypadají dobře
To už by neměl být pregnyl
jestli tam za dva dny stále bude, je to tutovka ![]()
Tak celkem mě zajímá, jak dopadl nový testík??? Měli bychom podobný termín
@Whynot
Ahojky, dopadl divně, dnes jsem ráno testovala, nic nebylo a potom se za 2 h vybarvil duch…foto
nic z toho nebude ![]()
@Whynot jejda, tak to vůbec nevím co by tohle mohlo být. Ale duch tam vážně je. A ms nic??? Třeba máš jen méňě toho hormonu zatím v moči. ![]()
Ahojky, dnešní vypadá takto a druhý je Max, tam nic není. Prostě je to falešnéé…MS má dojít 6.32. Zákonitě by už muselo jít na MAxovi něco vidět…nedávám tomu naději ![]()
@Whynot jé, to je mi líto
Uvidíš za pár dní. Někomu se to ukáže až později ![]()
Já mám na kapkách napsáno 2-3× denně 15-30 kapek, užívat alespoň měsíc, následně na 14 dní vysadit, je možné až 3× opakovat ![]()
Ahoj, ráda bych to tady oživila. Mám nepravidelnou MS a strašné problémy s akné. 2 týdny používám tyto kapky a akné skoro zmizelo. Mám na nich akorát dávkování 3× denně 15 kapek (mám tyto http://nadeje-byliny.eu/…i-jerab.html ). Tady jsem se dozvěděla, že se mají použít maximálně třikrát s pauzama. Ráda bych je brala dlouhodoběji kvůli tomu akné a zajímalo by mě, proč se to nesmí?
@Kaara píše:
@Whynot to je mi líto. Ještě ze IVF existuje
Můj partner byl na spermiu a ma slabší podprůměr, verim ze to vitamíny spraví. U me je to horší. Nechodila mi MS po vysazeni HA (před 5ti lety). Doktor nasadil duphaston. Před rokem a půl jsme se zacali snažit a když to rok nešlo, řekla jsem to doktorovi a ten začal jednat. Zjistil zvýšený prolaktin. To jsme vylecili. Pak začal sledovat ovu a zjistili jsme ze mi folikuly nedorostou do potřebné velikosti a neprasknou. Tak nasadil clostil, pregnyl a ovitrille, a stále duphaston. Folikuly krasne zacli růst ale nepraskali. Po 2 měsících sem vysadila duphaston (přečetla jsem si tu ze brani neprobehlou ovu) a ejhle, folici začali praskatNo ale když se stále nepostestilo, a mela jsem začít brat clostil 5ty mesic, tak jsem šla radši od toho. Četla jsem ze clostil 3× a dost. Ja uz mela 4×. Tak to zatím nechavam, na nás a přírodě
Taky se mi do CARu nechce.
Muzu se prosim zeptat, jake jsi davala / davas vitaminy partnerovy?
děkuji
@mekkinka určitě, koupila jsem vitamin E a selzink
Nevím na kolik mu to pomohlo. Druhé spermio dopadlo ještě hůř, ale bylo to v pondělí a cely víkend strávil na cyklistickem výletě, takže asi i vyčerpání zapracovalo. Ale i z toho mála mame // po IUI ![]()
Děkuji moc za odpověď, také manželovi něco pořídím ![]()
p. s. nevíte děvčata, prosím, jak mám užívat ten maliník? Děkuji
Ahojky holky.
Neodolala a koupila si take jeřába. Jsem zvědavá. Ale po vsech Vasich komentu verim ze se me povede moji nepravi.MS urovnat. Zajmalo by me kdyby se MS dostavila jestli uzivat i pri nebo dat pauzu nez skonci. Dekuji ![]()
Ahoj holky, co je lepsi na otehotneni a i na hubnuti?